"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.521.510
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
17 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Jedno te isto, redmi 3s, redmi 3 prime, redmi 3 pro sve isti model.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
14 godina
neaktivan
GSP kaže...

Gdje da kupim sa neta HomTom ht7 za manje od 600kn(toliko je kod nas) i da relativno brzo dođe

Imašovdje za 65$ + naš PDV, pitaj jel imaju na lageru, meni je došao na ruke (jedan drugi model) za 19 dana u što je uključen i boravak na našoj carini. No, i to bi bilo cca 595 kn s davanjima pa ne vidim smisla naručivanja ako si ga našao kod nas za 600 kn...

14 godina
neaktivan
Kristijan-Kiko kaže...

Pozdrav, odlucio sam se za kupnju ovog uredaja : https://www.aliexpress.com/store/product/Original-Xiaomi-Redmi-3S-Snapdragon-430-Mobile-Phone-4100mAh-Battery-Fingerprint-ID-2GB-RAM-16GB-ROM/342812_32683599224.html
Ima li itko iskustva sa stranicom i sa mobitelom? Dal da izaberem DHL ili free shipping? Ima li koji mozda bolji izbor Xiaomia za ovu lovu? Hvala.

Koja je razlika izmedu Xiaomi redmi 3s PRO i  redmi 3s PRIME ? ili je to jedno te isto

Meni stigla 2 komada jutros R3S (2/16GB i 3/32GB), poslani u ponedjeljak. Ako želiš brzu dostavu i bez dodatnih davanja uzmeš DHL, za carinu i čekanje uzmeš Free shipping. BTW, mislim da nema R3S Pro već samo R3 Pro gdje je razlika u procesoru (SD616 vs. SD430). 

15 godina
frulex kaže...
Kristijan-Kiko kaže...

Pozdrav, odlucio sam se za kupnju ovog uredaja : https://www.aliexpress.com/store/product/Original-Xiaomi-Redmi-3S-Snapdragon-430-Mobile-Phone-4100mAh-Battery-Fingerprint-ID-2GB-RAM-16GB-ROM/342812_32683599224.html
Ima li itko iskustva sa stranicom i sa mobitelom? Dal da izaberem DHL ili free shipping? Ima li koji mozda bolji izbor Xiaomia za ovu lovu? Hvala.

Koja je razlika izmedu Xiaomi redmi 3s PRO i  redmi 3s PRIME ? ili je to jedno te isto

Meni stigla 2 komada jutros R3S (2/16GB i 3/32GB), poslani u ponedjeljak. Ako želiš brzu dostavu i bez dodatnih davanja uzmeš DHL, za carinu i čekanje uzmeš Free shipping. BTW, mislim da nema R3S Pro već samo R3 Pro gdje je razlika u procesoru (SD616 vs. SD430). 

ja sam narucio u nedjelju i jos mi nije dosao. Totalno neposteno :P

14 godina
neaktivan

Totalno :) Ja platio u subotu pa eto, to je taman dan prednosti da me ne zakači vikend :)

9 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Sasha2511 Šta kažeš za ovu zvijer?

http://www.racunalo.com/leeco-pro-3-ce-imati-cak-8-gb-ram-a-i-256-gb-interne-memorije/

Tvoje misljenje...

Hvala!

1 0 hvala 0
17 godina

Znanstvena fantaastika, nikome ne treba toliko...

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com +Banggood kuponi za -10$ na PP
9 godina
neaktivan
@Ivšan Leeco je vec pokazao da je jako ozbiljan konkurent najboljim proizvodacima, ova dva modela samo to pokazuju.. sad su jos ubacili dosta jake baterije sta prije bas i nije bio slucaj (sve su bile oko 3000) uparene sa ovim Snapdragonom moraju biti dobre..
Inace meni se kod Leeco uredaja najvise dopadaju ekrani koji su vrhunski, boje su fenomenalne.. Jos jedna zanimljiva stvar je EUI softwer koji izlazi s updejtima skoro u isto vrijeme za sve postojece modele i ako tako nastave ne vidim im kraja..
Eto ukratko, za nesto pametnije moram se docepat jednog.. :)
Kad sam vec tu da podsjetim, jos danas i sutra kupon REDMI3SHR na Grossoshopu za 15€ ustede, shiping iz Kine bez pdv/carina..
peace.. :)

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Narucio sam 3 pro sa 430 procesorom. 

Sad se dvoumim izmedu ovog.

5.Please leave us message if you want a sealed box. Otherwise we will unseal the box to do "Quality Control" and flash the multi-language ROM! The original box from Xiaomi and Meizu is sealed. It's only with English and without "Play Store".

Mogu sve sam napravit nije problem (ako ima na yt sve objasnjeno a vjerujem da ima) al kazu da postoji mogucnost da dode deformiran uredaj..

švšvš

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Sasha, u pravu si! Stvarno se ta Letva probija. Za mene je nekako sigurnije da sacekam da ta zvijerka dodje u EU i da ima HR izbornik. A i garancija mi je bitna.

Pošto se stvarno dobro razumiješ u te mobitele ajd izbacuj sve novosti o njima.

Hvala! 

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kristijan-Kiko kaže...

Narucio sam 3 pro sa 430 procesorom. 

Sad se dvoumim izmedu ovog.

5.Please leave us message if you want a sealed box. Otherwise we will unseal the box to do "Quality Control" and flash the multi-language ROM! The original box from Xiaomi and Meizu is sealed. It's only with English and without "Play Store".

Mogu sve sam napravit nije problem (ako ima na yt sve objasnjeno a vjerujem da ima) al kazu da postoji mogucnost da dode deformiran uredaj..

A ovisi što želiš - sealed box je tvorničko pakiranje pa postoji (vjerojatno mala) mogućnost da ti dođe neispravan mob ako je klisnuo kraj QC, a OS je samo kinesko-engleski. S druge strane, oni po defaultu otvaraju kutiju i stavljaju ROM sa svim jezicima prilikom čega se ipak vrši osnovna provjera funkcija moba pa si bar siguran da će ti doći working primjerak. I u jednom i u drugom slučaju softverski možeš sve sam napraviti po uputama tako da je samo na tebi odluka...

12 godina

Nadam se da uzimate za gift original flip cover...

Nema labavo...xDD
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2016 16:32 (NeroX).
9 godina
neaktivan

Sasha, u kojem web shop u u EU je najbolje kupovati Leeco mobitele? Tu mislim i da ima garanciju pa da se može popravljati u HR. Neznam gotovo ništa o tome pa te molim neke informacije. A vjerojatno da će uskoro i u EU biti na lageru ova nova zvjerka LeEco Le Pro 3.

Eto, bilo koje informacije. Hvala ti unaprijed!!

1 0 hvala 0
12 godina

Naručio sam Xiaomi RE3S Prime sa Aliexpressa preko DHL-a , i normalno, dobio sam tracking broj za UK i kad sam išao gledati u petak, zadnje je pisalo: "  25       Delivered - Signed for by : MARTIN        TAKELEY       11:43" i od tad se nije ništa promjenilo. Mi može tko objasniti što to znaći i kad bih mogao stići paket? 

- evo i slike.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2016 12:02 (Iamdanny).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

vjerojatno sutra. Treba im otprilike 1 dan iz uk-a do hrvatske. Ako ne sutra najkasnije prekosutra. Meni je takoder isto ko i tebi :)

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
Nadam se. Previše sam nestrpljiv :D
Već sam se uplašio da je dostavljeno nekom Martinu haha
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

trebao si dobit i drugi tracking broj koji ti je od UK-a do tud di zivis. Tamo ti pise detaljnije jos pa pogledaj drugi tracking broj 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Neko zna koji mob je zapravo NOA h9? Trebam maskicu
Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Neko zna koji mob je zapravo NOA h9? Trebam maskicu
Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Gam3r kaže...

trebao si dobit i drugi tracking broj koji ti je od UK-a do tud di zivis. Tamo ti pise detaljnije jos pa pogledaj drugi tracking broj 

Znam da sam trebao ali nisam pa sam se malo zabrinuo. 

9 godina
neaktivan
@Ivšan nema shopa iz EU koji prodaje Leeco, barem ga ja neznam.. garancija u HR, hahaha.. pa kako kad nema zastupnika ni trgovine koja ih prodaje.. isto tako HR na telefonu ces jako tesko vidit jer se vjerovatno nece nikad pravit internacionalni softwer, samo kineski i indijski.. ali imas BB72 i Cuoco92 talijanski developeri koji rade romove za Leeco..
jedino sta mi pada na pamet je Grosso jer imas i servis u Italiji ako je manji kvar, veci kvar ide za Kinu..

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pozz ekipa, ima li tko iskustva s general mobile 5 plus uređajem? U sancta domenici je po cijeni od 1999kn, što mi se čini jako povoljno za uređaj takvih preformansi, još to ja mislim niti nije kineski uređaj. Google je napravio cijeli projekt i uređaj dao izraditi turskoj firmi general mobile. Po kvaliteti izrade mi se isto čini odličan, kamere super, baterija bi trebala biti solidna sa 3100 mAh ali ako netko zna iz prve ruke kakav je bio bih vrlo zahvalan :) Mobač će u naredne dvije godine dobivati official android update-ove što mi je isto jako bitno :))
Origin ID za FIFU 15: strbi_zg ; Steam: inspektor_lucic
10 godina
neaktivan
zizou5 kaže...

Može preporuka mobitela do oko 1000 kn, prioritet je baterija i najbitnije da kod nas ima 3g i u ruralnim područjima. Trenutno imam THL5000 koji izvan grada lovi samo edge. Hvala

Moze preporuka, zahvaljujem!

15 godina
neaktivan
10 godina
neaktivan

Možete preporucit neki budget phone sa boljom kamerom od ostalih budget mobova? 

Ono do 250$

0 0 hvala 0
17 godina
Ako ti je najvaznija kamera, ja bih onda isao na xperia z3 sa njuskala.
14 godina
neaktivan
Nikola_Cro kaže...

Ono do 250$

ja se sad razmišljam o general mobile 5 plus, ima 13MP prednju i zadnju kameru također i prednja ima bljeskalicu..u sancta domenici 1999kn još možeš na rate bez kamatno...to mi je za sad prvi izbor, još je to od googlea mobitel msm da bolje nemogu proći

Origin ID za FIFU 15: strbi_zg ; Steam: inspektor_lucic
17 godina
Izgleda dosta dobro i ima jako konkurentne cijene i gm4 i gm5, treba pricekati jos par reviewa alinpo ovome sta sam vidio jako dobar mob.
14 godina
Nikola_Cro kaže...

Ono do 250$

odes na kimovil, odaberes da prikaze mobitele do 250$ i onda ih poredas po kvaliteti kamere. jos stavis nekoliko specificnih kriterija, tipa koliko da ima min mpx za prednju i straznju kameru i da recimo ne prikaze mobitele s losijim cost-effectivenessom.

kao primjer, dobis nesto ovako:

http://www.kimovil.com/en/compare-smartphones/order.kiCamera,f_max_d+usdPrice.250,f_min_d+kiPercentile.80,f_min_d+frontCameraResolution.13,f_min_d+rearCameraResolution.5

14 godina
neaktivan

Uzeo prije godinu i nesto preko top one shopa na aliexpresu i sjecam se da sam samo odabrao pod postarinu dhl i platio extra 20 i nesto dolara i da je brzo dosao bez pdv.

Sada bih uzeo za poklon ovaj https://www.aliexpress.com/store/product/Original-Xiaomi-Redmi-Note-4-MTK-Helio-X-20-Deca-Core-2GB-RAM-32GB-ROM-Mobile/342812_32720778364.html

pa me zanima dal je sve ostalo isto, odnosno dal se jos uvijek placa samo dhl postarina i to je to ili se nesto promijenilo jer mi je cudno da kada odaberem dhl da pise dostava u roku 18-30 dana, ne sjecam se dal je na proslom mobu isto tako pisala duljina dostave ili  jednostavno sada treba toliko dugo za dostavu

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice