- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav ekipa jel ima ko iskustva s mobitelima od 70 € , tipa:
Doogee X5
VKWORLD VK700
Mlais M9 Plus
Ako imate koji savjet oko toga , dobrodosao je.
odi na njuskalo ili u nekom shopu tu kod nas kupi si Xperia E4G ili neki LG. Ne vrijede ti ti kinezi tih para, bar ne u tom cjenovnom rangu
Doogee X5
VKWORLD VK700
Mlais M9 Plus
Drugi i treci su ti neke lijeve klase, a dogge ovaj nisam gledao. Za taj cjenovni rang imas doogee dg580 113$
odi na njuskalo ili u nekom shopu tu kod nas kupi si Xperia E4G ili neki LG. Ne vrijede ti ti kinezi tih para, bar ne u tom cjenovnom rangu
Nista njuskalo , vecinom su debili .
e4g mi je prekockasta a LG spirit je poskupio i nema ga nigdi za nabavit plus limitiram mi je buzdet.
Doogee x5 odlicno izgleda na papiru samo me zanima kakav je u praksi.
http://www.phonearena.com/news/Meizu-Blue-Charm-Metal-unveiled-brings-exquisite-aluminum-design-and-fingerprint-scanner-to-budget-phones_id74951
Meizu Metal (link), doptupan od 2.11. odličan mob,zapravo m2 note ali izmjenjen. metalni poklopac,helio x10,čitač otiska. cijena 175$. vjerovatno najjeftiniji mob sa čitačem otiska a da ga se isplati kupiti za razliku od ostalih nepouzdanih marki.
ćemo da vidimo :)

da bude do 270 dolara al sa postarinom svime dobro je, samo steta sto nema 3 gb rama
Doogee X5
VKWORLD VK700
Mlais M9 Plus
Imao VKWOLD VK2015 - proslijedio prijatelju
VKWORLD VK6735 je još kod mene, možda i ostane.
Iznenađujuće dobri mobiteli, jedino što lažu za kapacitet baterije.
Pozdrav
U potrazi sam za mobitelom za "zenu".
Ovo su neki od zahtijeva:
velicina do 135mm (4.5/4.7")
dual sim
min 8GB ROM NA JEDNOJ PARTICIJI (bolje 16GB)
min 1GB RAM
cijena sto niza (oko 1000 - 1300kn)
kupovina u HR
OS Android (pozeljno Lollipop)
HVALA
Pozdrav
U potrazi sam za mobitelom za "zenu".
Ovo su neki od zahtijeva:
velicina do 135mm (4.5/4.7")
dual sim
min 8GB ROM NA JEDNOJ PARTICIJI (bolje 16GB)
min 1GB RAM
cijena sto niza (oko 1000 - 1300kn)
kupovina u HR
OS Android (pozeljno Lollipop)
HVALA
Teško ćeš naći nešto takve veličine, a da valja. Ili se rastegni na 1.399 kn pa uzmeš kod nas Meizu M2 (1.000 kn vani) koji zadovoljava sve navedeno (i premašuje) jedino što je 5" u 140 mm, ali tanak...
Pa xiaomi redmi2 mu odgovara po svemu, velicona ekrana 4.7" a i sve ostalo zadovoljava
kakav je Snapdragon 801 vs mtk helio x10? gledam sad taj lenovo zuk 1 i novi meizu metal, jedino sto mi ne odgovara na lenovu je taj chipset a sad ne znam koliko je helio brzi, imace kod lenova mi sve pase od baterija, ram, memorija, usb type c, brzo punjenje
Kratki osvrt korištenja uređaja Zopo 7 speed.
Evo nakon 15. dana korištenja ovog uređaja mogu reći da sam vrlo zadovoljan.Taj osjećaj je veći jer sam prije njega koristio tri godine stari android sa verzijom 4.0.
Hvalim: ekran,mala masa,izmjenjiva baterija,micro sd podrška,jačina wi-fi prijema,osjetljivost toucha,stabilnost gsm signala,po defultu snimanje telefonskog razgovora gdje se jednako dobro čujem ja i sugovornik,foto,igre,ram,otg,Rds Fm radio ima mogućnost snimanja programa u 128 kbpS aac stereo.Dolazi bez kineskih aplikacija.
Ne sviđa mi se:
Plitak zvuk u prednjoj slušalici,video u 3gp codecu,ne vidim da igdje ima sekundarni mikrofon tj.onu drugu rupicu iako u pojedinostima videa piše da je zvuk stereo,a i sugovornici prilikom telefoniranja čuju druge ljude dok govore,
Orginalno dodatno kaljeno staklo je dosta uže i kraće od samog ekrana(1.5 mm).Postavke za internet i mms treba ručno postaviti
Osrednje:
zvuk u slušalicama,zvučnik,baterija

Može pomoć : imam trilemu ,koji od ova tri smartphona da naručim-kupim : 1. XIAOMI MI4C 3/32 , 2. ZUK Z1(Lenovo) ili ASUS ZENFONE 2 4/64 , razbi glavu , dajte mi malo objašnjenja i vaših iskusnih preporuka ... Bitno mi je da je dual sim (funkcionalan) ,da je fluidan brz , praktičan ....... HVALA!
Niko ništa :( :( :( ......
Može pomoć : imam trilemu ,koji od ova tri smartphona da naručim-kupim : 1. XIAOMI MI4C 3/32 , 2. ZUK Z1(Lenovo) ili ASUS ZENFONE 2 4/64 , razbi glavu , dajte mi malo objašnjenja i vaših iskusnih preporuka ... Bitno mi je da je dual sim (funkcionalan) ,da je fluidan brz , praktičan ....... HVALA!
Niko ništa :( :( :( ......
koji god da uzmes nisi pogrijesio, sva tri vrhunska uredaja, performanse ce ti bit na vrhunskom nivou na sva tri uredaja tak da et idi na ono koji uredaj ti je ljepsi :)
Drugi ima najj rama i već je dulje u ponudi.
Treći ima Snapdragon procesor koji nije 64- bita,ako to uopće nekome( za sada)nešto znači

kolko je bolji taj 64 bit-ni helio x10 naspram snapdragona 801 koji je u lenovo zuk z1?
Jek ima tko Blackview Crown... ovo za mreze me muci...jel ima za tele2 3g frekvenciju...kaj nije tele2 900mhz?
Operating System:Android 4.4
CPU:MT6592W
Core:Octa-Core
CPU Frequency:1.7GHz
ROM:16GB
RAM:2GB
Resolution:1280x720(HD)
General
Brand Blackview
Model Crown
Color White
Time to Market 2014
Design Bar Phone
3G Video Call YES
Operating System Android 4.4
Smartphone Yes
CPU MT6592W
Core Octa-Core
CPU Frequency 1.7GHz
Language Croatian, Arabic, Dutch, English, Filipino, French, German, Greek, Hebrew, Hungarian, Italian, Korean, Portuguese, Roman, Russian, Spanish, Thai, Turkish, Vietnamese...
Network
Sim Card Dual Sim Card
Sim Card Size Standard & Micro-SIM
Network Dual SIM Card Dual Network
Band 3G: WCDMA 850/2100MHz & 2G: GSM 850/900/1800/1900
Browser Yes
Mobile Network 3G
Technology WCDMA/GSM
Memory
ROM 16GB
RAM 2GB
Card Slot MicroSD(TF)
Maximum Memory Expansion 32GB
Display
Display Size 5.0"
Type HD
Resolution 1280x720(HD)
Touchscreen Capacitive Touchscreen
Gravity Sensor Yes
Light Sensor Yes
Distance Sensor Yes
E-Compass Yes
Entertainment Function
Audio Yes
Video Yes
E-Book Yes
MMS Yes
Ringtones Type Polyphonie/MP3
Camera Function
Back Camera 8.0MP (13MP)
Front Camera 2.0MP (5MP)
Flashlight Yes
Auto Focus Yes
Shooting Modes Yes
Data Transfer
GPS Module (Hardware) Yes
Wi-Fi Yes
Bluetooth Yes
PC Data Synchronization Yes
Map Yes
Personal Assistant
Office Yes
E-Mail Yes
Calculator Yes
Alarm Clock Yes
Background Operation Yes
Others
Battery Capacity 2000mAh
Data Line Micro USB
Dimension 142.7X72.7X8.4mm
Accessories
1x Charger
1x USB Cable
1x Battery
1x Earphone
Stigao mi je xiaomi mi4c prezadovoljan sam,prije sam koristio htc wildfire i sony xperiju e tako da je ovaj xiaomi potpuno nesto novo,trenutno je na punjenju,narucio sam ga prosli ponedjeljak s aliexpressa i mobitel je stigao jucer,ako nekoga nesto zanima u vezi mobitela neka slobodno pita,malo sam ga danas koristio i primjetio sam da se zagrijava sad ne znam je li to normalno kod tih novih smartfona.
900 je samo u podruciju slabije pokrivenosti signalom, tada se hvata na 900.. Inace je 2100.. Sad sve zavisi gdje se nalazis. Konkretno, frend zivi u Zagrebu, blizu City Centra One East, nema 3G signala gotovo nikako dok je u stanu.. Također ni na poslu nema 3G, dok u ostalim djeovima grada nema problema..
Je li netko zadnjih dana naručivao Meizu M2 mini od Chigona s AliExpressa. Ja sam danas, a tek sam sada vidio kako je "processing" 25 dana....imate li iskustva zadnjih dana?
jesi naručio od chigona ili top one-a? jer koliko vidim chigon nema m2 mini a top one ima. mislim da je tih 25 dana rok u kojem obavezno moraju procesuirati pošiljku. obično to ide puno brže, i sami su napisali da to obično traje 2-3 radna dana a tako i je. njima je također u interesu da tim mob stigne čim prije.
jesi naručio od chigona ili top one-a? jer koliko vidim chigon nema m2 mini a top one ima. mislim da je tih 25 dana rok u kojem obavezno moraju procesuirati pošiljku. obično to ide puno brže, i sami su napisali da to obično traje 2-3 radna dana a tako i je. njima je također u interesu da tim mob stigne čim prij
Baš od Chigona
http://www.aliexpress.com/item/Original-Meizu-M2-mini-cellphone-4G-FDD-LTE-Dual-SIM-Mobile-Phone-5-0-1280x720P-MTK6735/32409620746.html
(from AliExpress Android)