Taj model TCL-a 3S M3G se pregrijavao ali nove serije su ispravljene a i TCL je izbacio novi firmware.
@BalkanDroid Hvala!
Kako do tih kupona?
Taj model TCL-a 3S M3G se pregrijavao ali nove serije su ispravljene a i TCL je izbacio novi firmware.
@BalkanDroid Hvala!
Kako do tih kupona?
moze preporuka za brata.. da bude minimalno 5'', pozeljno bi bilo 2gb rama, nije uopće zahtjevan korisnik, koristi whatsapp, viber, browser i naravno jako puno poziva... najvise 100$, da bude eu warehouse da ne zajebavam s carinom
Mozda ga nisu imali na stanju , svasta tu moze biti
evo poslan danas,nakon 6 dana,kaj tocno moram odnjet na carinu kad stigne tamo,račun s maila ili?
Stigao je LeTV X600, naručen s Honorbuy-a za 238 dolara, s EU skladišta u Italiji.
Mobitel je građen jako kvalitetno, jedino što malo se ne uklapa je plastični backcover, no ništa strašno.
Odmah sam stavio TWRP recovery i instalirao custom rom, BB72 kako bih se rješio letv bloatware-a koji me jako nervirao, nisam ni pokušao se "nositi" s time.
Radi sve glatko, stavio sam ga sad na prvo punjenje.
Pozdrav.
Našao sam ZUK z1 po promo cijeni na talijanskom amazonu, ali me pati taj talijanski.
Dali je netko kupovao sa njihove stranice, i ima li nešto na što posebno treba paziti.
pretpostavljam da nema nikakvih dodatnih davanja s obzirom da je to EU. Mislim da je ovo super cijena...
http://www.amazon.it/dp/B014GX8EL8
može li se nekako promijeniti jezik, a da ostane na talijanskom amazonu?
Mozda ga nisu imali na stanju , svasta tu moze biti
evo poslan danas,nakon 6 dana,kaj tocno moram odnjet na carinu kad stigne tamo,račun s maila ili?
Napisat ce ti oni sta ti sve treba al uglavnom racun sa maila i sa banke izvadak ili paypala
Pozdrav.
Našao sam ZUK z1 po promo cijeni na talijanskom amazonu, ali me pati taj talijanski.
Dali je netko kupovao sa njihove stranice, i ima li nešto na što posebno treba paziti.
pretpostavljam da nema nikakvih dodatnih davanja s obzirom da je to EU. Mislim da je ovo super cijena...
Možeš slobodno kupiti, šalju za Hrvatsku. Dobra stvar kod Amazona općenito je jamstvo. Nisam siguran koliko iznosi u ovom slučaju ali znam iz osobnog iskustva da se artikl lako može vratiti u slučaju da nešto nije u redu. U ovom slučaju sve što bi se još platilo je poštarina od 12,62€ ali bi Mob stigao već u ponedjeljak...
Ako bih naručio M2 note od ovog sellera, hoću li imati kakvih dodatnih troškova (carina)? Piše da imaju UK skladište, ali prvi put naručujem s ali ex-a pa želim biti siguran.
Neces ako pod shipment odaberes DHL...nego meni nije jasan ovaj bundle:ofical standard sta bi to trebalo znaciti mislim mozes odabrati a i ne :S
?
20 | Xiaomi redmi note 2 (1800kn) |
---|---|
2 | Asus zenfone 2 16gb (2200kn) |
Pozdrav.
Možeš slobodno kupiti, šalju za Hrvatsku. Dobra stvar kod Amazona općenito je jamstvo. Nisam siguran koliko iznosi u ovom slučaju ali znam iz osobnog iskustva da se artikl lako može vratiti u slučaju da nešto nije u redu. U ovom slučaju sve što bi se još platilo je poštarina od 12,62€ ali bi Mob stigao već u ponedjeljak...
I brat isto gleda taj ZUK z1, On misli uzeti preko ovog shopa,http://www.zuk-store.com/en/smartphone/8-ready-to-buy-a-zuk-z1.html ali ne usudi se jer još nije čuo za njega. Mada ima i pay pal opcija plačanja.
A ovih 280 eura je izgleda kompletna cijena sa svim davanjima, mislim da se ni dostava ne plača, bar mi nismo našli...
ZUK je Lenovo - Lenovo je nedavno ukinuo svoj brand mobitela te će se ubuduće svi njihovi mobiteli prodavati pod imenom ZUK.
ZUK je Lenovo - Lenovo je nedavno ukinuo svoj brand mobitela te će se ubuduće svi njihovi mobiteli prodavati pod imenom ZUK.
Nekakvo mišljenje o tom mobu?
Meni izgleda ok za tu lovu...
Vjerovatno neće ta cijena još dugo biti pa bi brat to htio naručiti dok je još na akciji.
jel ima itko le tv mobitele? zanima me kakvi su, vidim honorbuy ga ima na skladistu u eu, kad narucujem s te stranice jel moram sta posebno radit ili ga automatski salju iz eu skladista? jel ok taj mtk chipset u njemu? koji bi vi mob uzeli do 300$ a da ga imaju na skladistu u europi?
Vjerojatno je negdje bilo na forumu kako se placa na aliju ? steta sto nema paypa,sjecam se da sam se i sa tim davno gnjavio pojma nemam sta bi sad trebalo
Do 100$ mozes samo neko smece kupiti, 120-130 vec mozes nesto fino uzeti. Bolje skupi jos malo para
Do 100$ mozes samo neko smece kupiti, 120-130 vec mozes nesto fino uzeti. Bolje skupi jos malo para
pa dobro ajde, do 120-130$ onda, skupit ce se
Postavljo sam vec ovaj link http://www.phonespal.com/cheap-phones-for-sale/ mozes ovdje pogledati. Neke kineze sam imao s te liste, a neke imam jos uvijek, ako budes odabrao nesto javi se u inbox pa ti mogu detaljnije pomoci.
Moja preporuka Doogee dg580 ( oko 118$ ) ili ovaj lenovo k3 ili xiaomi redmi note 4g ( oko 130-140$ ) al su vrhunski.
mi4c sam ja narucio prije nekoliko dana :D
narucio sam preko aliexpressa u ponedjeljak,izasao me 2400kn,ne znam kad ce doci,jucer je bio u hong kongu,a danas je u UK,ocekujem da ce stici u ponedjeljak/utorak.
narucio sam preko aliexpressa u ponedjeljak,izasao me 2400kn,ne znam kad ce doci,jucer je bio u hong kongu,a danas je u UK,ocekujem da ce stici u ponedjeljak/utorak.
prica se da ako narucis preko ali expressa i odaberes dhl postarinu koja kosta oko 20$ uredaj ti stize u roku 10 dana i ne placas pdv jel to istina? ja razmisljam o 32 gb crnom modelu, kosta 2200 kolko sam vidio sa postarinom, kad ti dode napisi neke dojmove o uredaju
prica se da ako narucis preko ali expressa i odaberes dhl postarinu koja kosta oko 20% uredaj ti stize u roku 10 dana i ne placas pdv jel to istina? ja razmisljam o 32 gb crnom modelu, kosta 2200 kolko sam vidio sa postarinom, kad ti dode napisi neke dojmove o uredaju
ja sam narucio crni 32gb,odabrao sam dhl i platio sam preko 2400kn,javit cu vam kad mi dodje :D odabrao sam dhl zbog brzine isporuke i cuo sam da ne placas carinu.
Narucen je Meizu Note 2 Int verzija, nego znam da nije tema ali sta sve uzeti da se mob maximalno zastiti od padova i ostalog sto ce kod mene biti cest slucaj,nepaznja djeca itd itd :D
Uzeo sam tempered glass scren protect i uzeo bi i case cover neki ako se to dvoje moze kombinirati ?
Postavljo sam vec ovaj link http://www.phonespal.com/cheap-phones-for-sale/ mozes ovdje pogledati. Neke kineze sam imao s te liste, a neke imam jos uvijek, ako budes odabrao nesto javi se u inbox pa ti mogu detaljnije pomoci.
Moja preporuka Doogee dg580 ( oko 118$ ) ili ovaj lenovo k3 ili xiaomi redmi note 4g ( oko 130-140$ ) al su vrhunski.
Ne znam koja je dilema ako s jedne strane imas Doogee dg580 za 118$ a s druge Lenovo K3 ili Redmi Note 2??? Pa neces valjda rizikovati za 10-20$?
uzeo sam isto kao i ti,mene je ispalo nekih 346 dolara ako se ne varam :O