"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.518.446
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
16 godina
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Imali su presell opciju sa fixnom cijenom od 340 dollara i garancijom da ako platiš bilo kakva davanja oni ti vraćaju. Na službenoj meizu stranici. sad neznam dal to još stoji ili ne.. Mislim da ne.

Trebao sam ga onda uzeti...

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
red_bull kaže...

Imali su presell opciju sa fixnom cijenom od 340 dollara i garancijom da ako platiš bilo kakva davanja oni ti vraćaju. Na službenoj meizu stranici. sad neznam dal to još stoji ili ne.. Mislim da ne.

Trebao sam ga onda uzeti...

Da sam to tada vidio.
Al' opet se izlažemo riziku "prvoj seriji" koja očito ima manu s tipkama za glasnoću.
Kao što je dosta ljudi prijavljivalo smetnju s 1+1 i žutim ekranom.

Ovo će se kroz novije serije sigurno riješiti.

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
14 godina
neaktivan

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_138852.html

vrijedi ovaj mob? jel se more gdje u EU naručit?

0 0 hvala 0
16 godina
rapajic_st kaže...

na papiru super izgleda.

12 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
dakok kaže...

Uz kupon za Landvo L600S za 20$-off je li i dalje Coolpad bolji izbor?

....

Imaš li link na tvornicu odn. proizvođača Landvo?

Da li se prodao koji primjerak kineskog Landvo mobitela u Kini (Taobao, Tmall, Vmall, Jingdong, Suning Tesco)?

Prodaje se tamo iPhone, LG, Samsung... u velikim količinama pa zašto ne bi i domaći Landvo...

TeleKineza
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.1.2015 14:33 (dakok).
13 godina
neaktivan
Cura je kupila elephone p6i i batrija je grozna, način čekanja joj troši najviše baterije, a zatim telefon u mirovanju, ne možee navuči 3h SOT-a, oko 15-16h popodne od ujutro od 7h baterija joj je prazna, a prosječan je korisnik, stvarno razočaravajuče, zna li netko kako bi se to moglo malo optimizirati? :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ja sam vrlo skeptičan o kupnji Coolpad F1 od Kineza. Je li moguće da je telefon prestao raditi nakon godinu dana.

Što bih ja, ako se to dogodi? Je li jedina opcija kupiti novi telefon.

Pogledao sam puno kineske telefone i Coolpad F1 ima dobre recenzije.
Što to znači? To znači da telefon neće prestao raditi?

Ja ću biti vrlo sretan ako mi reći svoja iskustva, što je dobar kineski telefon za vas.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

No comment!

TeleKineza

1 0 hvala 0
14 godina

Ovaj vilonja mi liči na nekog teškog (Google translate) seronju!

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Žao nam je ako ja nisam iz Hrvatske. Ja samo pitajte ljudi mišljenja na forumima o telefonu ću kupiti. Žao nam je ako sam koristiti google translate za to. Mislio sam da će me razumjeti.
Čujem vas na drugi forum, a oni mi kažu, da su ti dečki znaju puno o kineskim telefonima.
Nadam se da ste me razumjeli.

3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
vilonja kaže...

Ja sam vrlo skeptičan o kupnji Coolpad F1 od Kineza. Je li moguće da je telefon prestao raditi nakon godinu dana.

Što bih ja, ako se to dogodi? Je li jedina opcija kupiti novi telefon.

Pogledao sam puno kineske telefone i Coolpad F1 ima dobre recenzije.
Što to znači? To znači da telefon neće prestao raditi?

Ja ću biti vrlo sretan ako mi reći svoja iskustva, što je dobar kineski telefon za vas.

Ovo bi značilo, ako ne griješim, da si vidio da je neki F1 prestao raditi nakon godinu dana i da te to odvratilo od kupovine.

Nečiji tekst gdje se ističe zadovoljstvo mobitelom shvaćaš kao stav vlasnika (recenzenta) da će mobitel raditi vječno

a ti to ne vjeruješ.

Vjeruj meni, Coolpad F1 neće raditi vječno. Najviše 70 godina ako i toliko. Nađi bolji mobitel.

Eto

TeleKineza
12 godina
neaktivan
Games55 kaže...
Cura je kupila elephone p6i i batrija je grozna, način čekanja joj troši najviše baterije, a zatim telefon u mirovanju, ne možee navuči 3h SOT-a, oko 15-16h popodne od ujutro od 7h baterija joj je prazna, a prosječan je korisnik, stvarno razočaravajuče, zna li netko kako bi se to moglo malo optimizirati? :)

Meni je ovo pomoglo za Elephone G4. Možda bude i tebi. LP.

http://bbs.elephone.hk/thread-1697-1-1.html#.VMqgMC6QnzH

13 godina
neaktivan

Netko imao priliku isprobati Mlais M9 vec? Nekako sam znatizeljan oko tog mobitela...

“In every crowd there are certain persons who seem just like the rest, yet they bear amazing messages.” Antoine de Saint-Exupery, Night Flight
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozdrav svima.Neka iskustva sa Wow shopom?Thl 4000?

moka
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

u wowshopu sma uzeo redmi 1s i stugao mi drugi dan. na srecu, nemam iskustva s reklamacijama jos. ako budu gluposti oko toga, vec za ocekivati da ce detaljan raport biti na forumu.

Steam: charmander2005

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Bass,hvala na infu.Naručio sam Thl 4000,nadam se da neću imati reklamacije i da je mob ok.Pozzzzzzzzz

moka
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Razmatram kupovinu "kineskog" smartphona koji bi koštao oko 800kn. (min 1 gb rama, baterija cca 2000, ne bih veći od 5" )
S obzirom da nemam iskustva s tim mobitelima volio bih saznati par stvari prije nego se upustim u kupovinu:

1. Na što trebam obratiti pozornost ako se odlučim naručiti mob iz inozemstva?

2. recimo da sam kupio mobitel preko inozemnog weba shopa i on se pokvari. Koja je procedura u tom slučaju i na što trebam paziti?

Trenutačno razmatram ova dva modela:coolpad f1 thl
No ako mislite da postoji neki bolji model u tom cijenovnom rangu ili znate da postoji bolja ponuda na nekoj drugoj stranici bio bih vam zahvalan kad bi ste me obavijestili o tome.

0 0 hvala 0
13 godina

na cijenu mobitela ti ide PDV 25%, taj coolpad koliko sam vidio na linku je 143 $ + PDV je dosta preko 800 kn,

preporuka da mob ima 3G na 900 mhz, ako nisi neki zahtjevniji korisnik pogledaj Landvo L200 sa popustom je 84$

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.1.2015 12:39 (batizg).
Moj PC  
0 2 hvala 1
12 godina
neaktivan

Samo upozorenje - ne kupuj Coolpad F1 Plus, lošiji je od standardnog modela Coolpad F1

kojeg možeš kupiti za 140 USD. Samo toliko :)

TeleKineza

0 0 hvala 1
13 godina
rapajic_st kaže...

Dakle za sve vas koje zanima nevedeni mobitel: ulefone Be Pro s navedene stranice;

Koristeći promo kod ulefoneRX1 možete ga kupiti po cijeni od 146.99$

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
12 godina
neaktivan
batizg kaže...

na cijenu mobitela ti ide PDV 25%, taj coolpad koliko sam vidio na linku je 143 $ + PDV je dosta preko 800 kn,

preporuka da mob ima 3G na 900 mhz, ako nisi neki zahtjevniji korisnik pogledaj Landvo L200 sa popustom je 84$

Čak i ako naručujem da mi dođe iz EU skladišta će biti  + 25% ?

13 godina

u tom slučaju ne plačaš PDV jedino pripazi na cijenu dostave

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
moka kaže...

Kupljen u nedilju ,a u sridu mi je bija sinu u rukaama. Zasad sve radi ok.

15 godina
mungo kaže...
moka kaže...

Ako može još kakv info nakon tjedan dana korištenja. Planiram ga kupiti za tjedan dana,čim pare dobijem :)

13 godina
batizg kaže...

Ispod 100$ ništa ne može pobijediti ovo:

http://www.1949deal.com/tcl-s720-mtk6592-octa-core-1-7ghz-android-4-2-smartphone-1gb-ram-8gb-rom-5-5-inch-hd-ips-ogs-screen-black.html

A za tih 15$ manje riskira s nekom lijevom markom koja uz to ima dosta lošije specifikacije.

Recenzija TCL-a:

http://www.telekineza.com/tcl-meme-da-s720-recenzija/

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.1.2015 18:36 (Chriss).
15 godina
neaktivan
anarky1988 kaže...
mungo kaže...
moka kaže...

Ako može još kakv info nakon tjedan dana korištenja. Planiram ga kupiti za tjedan dana,čim pare dobijem :)

Sve 5. Baterija traje 3 dana kad sin ne igra igrice (mob je kupljen prije 15-tak dana),a inace vrti sve moguce igre koje se mogu nać,tako da mislim da ne šteka ni na jednoj. Slike nisu neke, ali njemu dovoljno. Wi-fi jako brzo nađe i spoji se. Uglavnom za 799 kn,odlična kupnja a ima i garanciju 2 god.

15 godina
Chriss kaže...
batizg kaže...

Ispod 100$ ništa ne može pobijediti ovo:

http://www.1949deal.com/tcl-s720-mtk6592-octa-core-1-7ghz-android-4-2-smartphone-1gb-ram-8gb-rom-5-5-inch-hd-ips-ogs-screen-black.html

A za tih 15$ manje riskira s nekom lijevom markom koja uz to ima dosta lošije specifikacije.

Recenzija TCL-a:

http://www.telekineza.com/tcl-meme-da-s720-recenzija/

Ovo je best buy trenutno... jedina mana je kamera (nije na razini).

Da se zna ovo vam je Alcatel ......

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.1.2015 19:42 (bodija).
15 godina
neaktivan
bodija kaže...

Ovo je best buy trenutno... jedina mana je kamera (nije na razini).

Da se zna ovo vam je Alcatel ......

jel? koji je onda ovi thl? mislim ciji?

15 godina

THL je marka za sebe i nije u Kini zastupljen, da se razumimo on je kinez ali je rađen za druga tržišta (većinom europsko). Proizvodi su im uglavnom kvalitetni ,ne i preskupi....

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.1.2015 20:16 (bodija).
Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Mislim da će ovo biti korisna informacija za one koji su kraćeg džepa. Uz promo kod ULFBEX ovaj octacore telefon košta samo 62 eura:

http://www.coolicool.com/ulefone-be-one-x-mtk6592m-14ghz-octa-core-45-inch-ips-ogs-qhd-screen-android-44-3g-smartphone-g-35548

Ludilo!

0 0 hvala 2
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice