"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.517.705
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
16 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Pozdrav! Tražim kineski smartphone koji se može kupiti u Hrvatskoj preko nekoga našega web shopa do 1000 kuna. Ono sto mene prvenstveno zanima su ekran barem 5 inča i da se dovoljno dobro moze nositi sa emulatorima za PSP, PS2 i DS. Hvala!

1 0 hvala 1
14 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Imam pitanje za vas koji posjedujete Xiaomije. Kako ste generalno zadovoljni MIUI operativnim sustavom ? Koje su mu prednosti, a koji nedostatci ? Mislite li da bi meni, kao analfabetu što se tiče smartphonova, bila pogreška za kupnju odabrati primjerice Xiaomi Redmi 1s ?

17 godina
Arxi kaže...

Hvala svima na savjetima, mislim da cu uzeti Doogee dg310 na kraju. Provjerio sam na fejsu, i ima dva touchpointa ali nadam se da mu touch nije los kao kod THL t6s-a kao sto kolega kaze.

Uzdravlje.

Ja imam DG310, touch, GPS i sve je dobro jedino je kamera nešto lošija

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
14 godina
Moj PC  
0 2 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa,jel može preporuka za mob. do 1300 kn sve ukupno (sa kineskih webshopova) i da li je moguće nešto iz eu kupiti za te novce?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Kamera na Doogee DG310 nije "nešto lošija", nego je neupotrebljiva. Najlošije fotografije ikad. Mobiteli od prije 10 godina su imali bolju sliku. Slike iz "5 Mpx" kamere izgledaju kao da je 0,3 Mpx. Što valjda i jeste.

A da ne pričam u prazno:

http://www.pohrani.com/f/1u/5m/2XDRwjuo/img20140924130734.jpg

http://www.pohrani.com/f/1p/UO/1TFGxs6L/img20140924130743.jpg

Ako trebate upotrebljivu kameru na mobitelu onda preskočite Doogee DG310.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.9.2014 18:17 (fora2).
13 godina
Amigo18 kaže...

Pozdrav ekipa,jel može preporuka za mob. do 1300 kn sve ukupno (sa kineskih webshopova) i da li je moguće nešto iz eu kupiti za te novce?

Asus Zenfone koji je nesto skupji ili Xiaomi Hongmi koji je jeftiniji od iznosa s kojim raspolazes, oba s mobicity-a

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
15 godina
hongmi bez razmisljanja,jedan jedini kompletan mb.. dodge i ta sranja xzaobilazite u siiroookom luku.. imo iocean i thl, vise manje ok al kamera nula bodova.. hongmi je kompletan proizvod.
R33mba#2892
11 godina
neaktivan

Di je najpovoljniji Coolpad F1?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
R3nchi kaže...
hongmi bez razmisljanja,jedan jedini kompletan mb.. dodge i ta sranja xzaobilazite u siiroookom luku.. imo iocean i thl, vise manje ok al kamera nula bodova.. hongmi je kompletan proizvod.

Govoris li o ovome ili ovome mobitelu ?

@amigo na to2c.com je ispod 1000 kuna, a stranica je provjerena

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.9.2014 20:18 (Hazar).
15 godina
neaktivan
Borna41 kaže...

Ja sam kupio sa te stranice,ali redmi note.Odaberes sa eu skladista i mob ti dodje u par dana.Ja sam svoj narucio u utorak ujutro ,dosao mi je u petak tokom dana.Nemas nikakvih dodatnih davanja osim onoga sto placas stranici,a to je mobitel i dosta skupa dostava od nekih 38 dolara ako se dobro sjecam

Sto se tice iskustva sa xiaomiem opcenito.Meni se svidja.Redovito izlazi update,sve radi kako bi trebalo,ali ja ti nisam neki extra zahtjevni korisnik mobitela.Uglavnom,kvaliteta izrade kao i kod svakog drugog mobitela(osim iphone a on se moze savinuti :)),a sa miuiem se prvi puta susrecem i meni je to isto kao android samo sa vise opcija i radi sve dobro

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.10.2014 19:36 (Blue2).
11 godina
neaktivan

Dali ima neko iskustva sa jiayu mobitelima, da mi kaže kako radi, kakav je ekran, kamera..?{#}

0 0 hvala 0
14 godina
Blue2 kaže...
Borna41 kaže...

Ja sam kupio sa te stranice,ali redmi note.Odaberes sa eu skladista i mob ti dodje u par dana.Ja sam svoj narucio u utorak ujutro ,dosao mi je u petak tokom dana.Nemas nikakvih dodatnih davanja osim onoga sto placas stranici,a to je mobitel i dosta skupa dostava od nekih 38 eura ako se dobro sjecam

Sto se tice iskustva sa xiaomiem opcenito.Meni se svidja.Redovito izlazi update,sve radi kako bi trebalo,ali ja ti nisam neki extra zahtjevni korisnik mobitela.Uglavnom,kvaliteta izrade kao i kod svakog drugog mobitela(osim iphone a on se moze savinuti :)),a sa miuiem se prvi puta susrecem i meni je to isto kao android samo sa vise opcija i radi sve dobro

Neznam kako je to onda jeftino, uzmeš sa mobicitya i izađe te 133 eura,te iskoristiš kupon za besplatnu dostavu

http://www.mobicity.co.uk/xiaomi-hongmi-1s-8gb.html#.VCu8rRY1kYA

robimarko@gmail.com
11 godina
neaktivan
Borna41 kaže...

Da, imaju skladište u Europi, cijenom kad dodaju shipping ti dodje nesto sitno skuplje (npr za Xioami s1 50kn više) tako da šta se tiče cijene ne platis PDV (carinu ne placate) ali dodje na isto, jedino velika prednost šta za par dana imas mob.

Hong / RedMi 1 - Hong / RedMi 1S
11 godina
neaktivan
Hazar kaže...

Imam pitanje za vas koji posjedujete Xiaomije. Kako ste generalno zadovoljni MIUI operativnim sustavom ? Koje su mu prednosti, a koji nedostatci ? Mislite li da bi meni, kao analfabetu što se tiče smartphonova, bila pogreška za kupnju odabrati primjerice Xiaomi Redmi 1s ?

Imam Xioami s1, imao sam prije Xioami, frend mi ga ima i stara i prezadovoljni smo snjim. Kazem vam Xioami je definitivno BESTBUY

12 godina
neaktivan

Ja sam prijatelju narucio Jiayu F1 i sve je izgledalo super dok mu nije nakon mjesec dana pocela stekat kamera.

Zamucena skroz i ne znamo sta napravit. Jos se netko na forumu javio sa istim problemom. 

0 0 hvala 0
14 godina
Blue2 kaže...
Borna41 kaže...

Ja sam kupio sa te stranice,ali redmi note.Odaberes sa eu skladista i mob ti dodje u par dana.Ja sam svoj narucio u utorak ujutro ,dosao mi je u petak tokom dana.Nemas nikakvih dodatnih davanja osim onoga sto placas stranici,a to je mobitel i dosta skupa dostava od nekih 38 eura ako se dobro sjecam

Super :D Još samo jedno kratko pitanje,jesi imao problema sa pregrijavanjem.Čitao sam na webu da imaju ljudi problema stime zbog MIUI?

14 godina
robimarko kaže...
Blue2 kaže...
Borna41 kaže...

Neznam kako je to onda jeftino, uzmeš sa mobicitya i izađe te 133 eura,te iskoristiš kupon za besplatnu dostavu

http://www.mobicity.co.uk/xiaomi-hongmi-1s-8gb.html#.VCu8rRY1kYA

Da i to sam vidio.Kakva je tu situacija sa dostavom(vremenski) i garancijom (slanje uređaja nazad)?

Također ako može netko preporučiti odakle uzeti.Iz wowshopa,mobicitya ili njihovog službenog?? Bitno mi je garancija i dostava ,razlika od 200 kuna mi nije bitna.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.10.2014 14:18 (Borna41).
14 godina
neaktivan
Trebam malu pomoc pa ako netko zna:

kakav je HUAWEI MediaPad T1 8.0 ? mozda ga je netko isprobao kako radi, dal ce dobiti kitkat ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lolke kaže...

Dali ima neko iskustva sa jiayu mobitelima, da mi kaže kako radi, kakav je ekran, kamera..?{#}

Jiayu F1 sam kupio kćeri, nakon cca 3 mjeseca mu se zamutila kamera, ostalo je sve OK.

dak
17 godina
fora2 kaže...

Kamera na Doogee DG310 nije "nešto lošija", nego je neupotrebljiva. Najlošije fotografije ikad. Mobiteli od prije 10 godina su imali bolju sliku. Slike iz "5 Mpx" kamere izgledaju kao da je 0,3 Mpx. Što valjda i jeste.

A da ne pričam u prazno:

http://www.pohrani.com/f/1u/5m/2XDRwjuo/img20140924130734.jpg

http://www.pohrani.com/f/1p/UO/1TFGxs6L/img20140924130743.jpg

Ako trebate upotrebljivu kameru na mobitelu onda preskočite Doogee DG310.

A kad ono - Jarnovićeva i Štefanićeva (zgrada) :) !

Bok, sused!

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
15 godina
neaktivan
Borna41 kaže...
Blue2 kaže...
Borna41 kaže...

Super :D Još samo jedno kratko pitanje,jesi imao problema sa pregrijavanjem.Čitao sam na webu da imaju ljudi problema stime zbog MIUI?

Nisam imao nikakvih ,problema sa pregrijavanjem osim jednom kada mi je ostao na prozoru na suncu :).ne igram zahtjevne igre s njime tako da neznam dlai se pregrijava,ali dok gledam video i igram ove 2d igre nema nikakvih naznaka pregrijavanju

htio bih se samo ispraviti.Napisao sam da je dostava oko 38 eura ,a zapravo je oko 38 dolara ;)

17 godina
Clueso kaže...

Ja sam prijatelju narucio Jiayu F1 i sve je izgledalo super dok mu nije nakon mjesec dana pocela stekat kamera.

Zamucena skroz i ne znamo sta napravit. Jos se netko na forumu javio sa istim problemom. 

dak0001 kaže...
lolke kaže...

Jiayu F1 sam kupio kćeri, nakon cca 3 mjeseca mu se zamutila kamera, ostalo je sve OK.

Probajte kontaktirati TECHrepair.it, oni servisiriraju Jiayu uređaje (između ostalih), objasnite im situaciju pa vam možda poprave uređaje unutar jamstva - nemate što izgubiti.

Da sam na vašem mjestu ja bi se javio i proizvođaču s obzirom da je na njihovim stranicmam navedeno da je www.ejiayu.it ovlašteni distributer/prodavač, a taj isiti ejiayu.it navodi techrepair.it kao ovlašteni servis - opet kažem, nemate što izgubiti.

12 godina
neaktivan

pozdrav svima

gledajući malo po alibabi nailazim na dosta modela koji mi se čine nešto kao coolpad f1 ako ne i mrvicu bolji a cijenom jeftiniji

pa navest cu ih i molio bi neki prijedlog, savjet ili iskustvo

u zagradi cu staviti okvirnu cijenu

i da nebude zabune gledam sve octa core

coolpad f1 (160$)

lenovo 820 (120$)

huawei honor 3c  (120$)

lenovo s 960 (150$)

jiayu g5s+ (150$)

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Coolpad f1 ili Xiaomi Redmi s1? Koji je više isplativ? Performanse? Molim samo ljude koji posjeduju ove mobitele da odgovore! Hvala!

0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imali tko cubot p9 i kakav vam je?

2 0 hvala 0
15 godina

Ko je tu naručivao mob preko to2c? Koliko dugo ste čekali na isporuku?

BF Nick: Xtream_Switch
11 godina
neaktivan
marin87 kaže...

Coolpad f1 ili Xiaomi Redmi s1? Koji je više isplativ? Performanse? Molim samo ljude koji posjeduju ove mobitele da odgovore! Hvala!

Osobno imam Xioami 1S i prezadovoljan sam, pogotovo sa kamerom, nekad te brojke nemaju smisla jer ova kamera na Xioami-u od 8mpx je cudo, a obicno slikam sa 6Mpx radi 16:9 omjera i slike su strava.

Sad malo gledam taj f1 i brojke su stvarno fascinantne, pogotov kad se uzme u obzor cijena. Ne znam šta reci, ali mami me 2gb, 5" egran, podrazva 3g na 900Mhz sta je iznimano važno, sve u svemu dobro bi se zamislija. Evo ima jedna kvalitetna recenzija ako niste pogledali do sad 

http://www.telekineza.com/coolpad-f1-recenzija/

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.10.2014 15:37 (Pasko505).
14 godina
neaktivan

Ljudi pomozite šta da radim, naručio sam mobitel sa xiaomishop.com i odabrao sam dhl from china umjesto onog drugog da mi pošalju iz europe, jel ima nade da mi vrate novac i da narucim opet iz europe? Hitno pomozite ako netko zna ili ima iskustva!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
kalimee kaže...

Imali tko cubot p9 i kakav vam je?

Nije li to malo stari mobitel, sa starim dvojezgrenim MTk6572 i 512mb rama.

Nije baš tako jak za današnje potrebe, jedino košta 80$

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice