Pozdrav! Tražim kineski smartphone koji se može kupiti u Hrvatskoj preko nekoga našega web shopa do 1000 kuna. Ono sto mene prvenstveno zanima su ekran barem 5 inča i da se dovoljno dobro moze nositi sa emulatorima za PSP, PS2 i DS. Hvala!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam pitanje za vas koji posjedujete Xiaomije. Kako ste generalno zadovoljni MIUI operativnim sustavom ? Koje su mu prednosti, a koji nedostatci ? Mislite li da bi meni, kao analfabetu što se tiče smartphonova, bila pogreška za kupnju odabrati primjerice Xiaomi Redmi 1s ?
Hvala svima na savjetima, mislim da cu uzeti Doogee dg310 na kraju. Provjerio sam na fejsu, i ima dva touchpointa ali nadam se da mu touch nije los kao kod THL t6s-a kao sto kolega kaze.
Uzdravlje.
Ja imam DG310, touch, GPS i sve je dobro jedino je kamera nešto lošija
http://www.xiaomishop.com/100-xiaomi-redmi-1s-quad-core-16ghz-1gb-8gb-47-inch-ips-8mp-camera-dual-sim-wcdma-version-smartphone-black.html#/color-black/shipping_insurance-yes5_or_2_8_/tempered_glass_screen_protector-x1_5/free_gift-flip_leather_case_screen_protector_touch_pen/extra_parts-none/memory_card-none
Zanima me je li itko kupovao sa ove stranice,iskustva i je li stvarno bez poreza i carine(piše da imaju EU skladište)?
Također kakva su vam iskustva sa ovim mobitel i xiaomi-em općenito?
Pozdrav ekipa,jel može preporuka za mob. do 1300 kn sve ukupno (sa kineskih webshopova) i da li je moguće nešto iz eu kupiti za te novce?
Kamera na Doogee DG310 nije "nešto lošija", nego je neupotrebljiva. Najlošije fotografije ikad. Mobiteli od prije 10 godina su imali bolju sliku. Slike iz "5 Mpx" kamere izgledaju kao da je 0,3 Mpx. Što valjda i jeste.
A da ne pričam u prazno:
http://www.pohrani.com/f/1u/5m/2XDRwjuo/img20140924130734.jpg
http://www.pohrani.com/f/1p/UO/1TFGxs6L/img20140924130743.jpg
Ako trebate upotrebljivu kameru na mobitelu onda preskočite Doogee DG310.
Pozdrav ekipa,jel može preporuka za mob. do 1300 kn sve ukupno (sa kineskih webshopova) i da li je moguće nešto iz eu kupiti za te novce?
Asus Zenfone koji je nesto skupji ili Xiaomi Hongmi koji je jeftiniji od iznosa s kojim raspolazes, oba s mobicity-a

Di je najpovoljniji Coolpad F1?
Govoris li o ovome ili ovome mobitelu ?
@amigo na to2c.com je ispod 1000 kuna, a stranica je provjerena
http://www.xiaomishop.com/100-xiaomi-redmi-1s-quad-core-16ghz-1gb-8gb-47-inch-ips-8mp-camera-dual-sim-wcdma-version-smartphone-black.html#/color-black/shipping_insurance-yes5_or_2_8_/tempered_glass_screen_protector-x1_5/free_gift-flip_leather_case_screen_protector_touch_pen/extra_parts-none/memory_card-none
Zanima me je li itko kupovao sa ove stranice,iskustva i je li stvarno bez poreza i carine(piše da imaju EU skladište)?
Ja sam kupio sa te stranice,ali redmi note.Odaberes sa eu skladista i mob ti dodje u par dana.Ja sam svoj narucio u utorak ujutro ,dosao mi je u petak tokom dana.Nemas nikakvih dodatnih davanja osim onoga sto placas stranici,a to je mobitel i dosta skupa dostava od nekih 38 dolara ako se dobro sjecam
Sto se tice iskustva sa xiaomiem opcenito.Meni se svidja.Redovito izlazi update,sve radi kako bi trebalo,ali ja ti nisam neki extra zahtjevni korisnik mobitela.Uglavnom,kvaliteta izrade kao i kod svakog drugog mobitela(osim iphone a on se moze savinuti :)),a sa miuiem se prvi puta susrecem i meni je to isto kao android samo sa vise opcija i radi sve dobro
Dali ima neko iskustva sa jiayu mobitelima, da mi kaže kako radi, kakav je ekran, kamera..?
Ja sam kupio sa te stranice,ali redmi note.Odaberes sa eu skladista i mob ti dodje u par dana.Ja sam svoj narucio u utorak ujutro ,dosao mi je u petak tokom dana.Nemas nikakvih dodatnih davanja osim onoga sto placas stranici,a to je mobitel i dosta skupa dostava od nekih 38 eura ako se dobro sjecam
Sto se tice iskustva sa xiaomiem opcenito.Meni se svidja.Redovito izlazi update,sve radi kako bi trebalo,ali ja ti nisam neki extra zahtjevni korisnik mobitela.Uglavnom,kvaliteta izrade kao i kod svakog drugog mobitela(osim iphone a on se moze savinuti :)),a sa miuiem se prvi puta susrecem i meni je to isto kao android samo sa vise opcija i radi sve dobro
Neznam kako je to onda jeftino, uzmeš sa mobicitya i izađe te 133 eura,te iskoristiš kupon za besplatnu dostavu
http://www.mobicity.co.uk/xiaomi-hongmi-1s-8gb.html#.VCu8rRY1kYA
Da, imaju skladište u Europi, cijenom kad dodaju shipping ti dodje nesto sitno skuplje (npr za Xioami s1 50kn više) tako da šta se tiče cijene ne platis PDV (carinu ne placate) ali dodje na isto, jedino velika prednost šta za par dana imas mob.
Imam pitanje za vas koji posjedujete Xiaomije. Kako ste generalno zadovoljni MIUI operativnim sustavom ? Koje su mu prednosti, a koji nedostatci ? Mislite li da bi meni, kao analfabetu što se tiče smartphonova, bila pogreška za kupnju odabrati primjerice Xiaomi Redmi 1s ?
Imam Xioami s1, imao sam prije Xioami, frend mi ga ima i stara i prezadovoljni smo snjim. Kazem vam Xioami je definitivno BESTBUY
Ja sam prijatelju narucio Jiayu F1 i sve je izgledalo super dok mu nije nakon mjesec dana pocela stekat kamera.
Zamucena skroz i ne znamo sta napravit. Jos se netko na forumu javio sa istim problemom.
Ja sam kupio sa te stranice,ali redmi note.Odaberes sa eu skladista i mob ti dodje u par dana.Ja sam svoj narucio u utorak ujutro ,dosao mi je u petak tokom dana.Nemas nikakvih dodatnih davanja osim onoga sto placas stranici,a to je mobitel i dosta skupa dostava od nekih 38 eura ako se dobro sjecam
Super :D Još samo jedno kratko pitanje,jesi imao problema sa pregrijavanjem.Čitao sam na webu da imaju ljudi problema stime zbog MIUI?
Neznam kako je to onda jeftino, uzmeš sa mobicitya i izađe te 133 eura,te iskoristiš kupon za besplatnu dostavu
http://www.mobicity.co.uk/xiaomi-hongmi-1s-8gb.html#.VCu8rRY1kYA
Da i to sam vidio.Kakva je tu situacija sa dostavom(vremenski) i garancijom (slanje uređaja nazad)?
Također ako može netko preporučiti odakle uzeti.Iz wowshopa,mobicitya ili njihovog službenog?? Bitno mi je garancija i dostava ,razlika od 200 kuna mi nije bitna.
kakav je HUAWEI MediaPad T1 8.0 ? mozda ga je netko isprobao kako radi, dal ce dobiti kitkat ?
Dali ima neko iskustva sa jiayu mobitelima, da mi kaže kako radi, kakav je ekran, kamera..?
Jiayu F1 sam kupio kćeri, nakon cca 3 mjeseca mu se zamutila kamera, ostalo je sve OK.
Kamera na Doogee DG310 nije "nešto lošija", nego je neupotrebljiva. Najlošije fotografije ikad. Mobiteli od prije 10 godina su imali bolju sliku. Slike iz "5 Mpx" kamere izgledaju kao da je 0,3 Mpx. Što valjda i jeste.
A da ne pričam u prazno:
http://www.pohrani.com/f/1u/5m/2XDRwjuo/img20140924130734.jpg
http://www.pohrani.com/f/1p/UO/1TFGxs6L/img20140924130743.jpg
Ako trebate upotrebljivu kameru na mobitelu onda preskočite Doogee DG310.
A kad ono - Jarnovićeva i Štefanićeva (zgrada) :) !
Bok, sused!
Super :D Još samo jedno kratko pitanje,jesi imao problema sa pregrijavanjem.Čitao sam na webu da imaju ljudi problema stime zbog MIUI?
Nisam imao nikakvih ,problema sa pregrijavanjem osim jednom kada mi je ostao na prozoru na suncu :).ne igram zahtjevne igre s njime tako da neznam dlai se pregrijava,ali dok gledam video i igram ove 2d igre nema nikakvih naznaka pregrijavanju
htio bih se samo ispraviti.Napisao sam da je dostava oko 38 eura ,a zapravo je oko 38 dolara ;)
Ja sam prijatelju narucio Jiayu F1 i sve je izgledalo super dok mu nije nakon mjesec dana pocela stekat kamera.
Zamucena skroz i ne znamo sta napravit. Jos se netko na forumu javio sa istim problemom.
Jiayu F1 sam kupio kćeri, nakon cca 3 mjeseca mu se zamutila kamera, ostalo je sve OK.
Probajte kontaktirati TECHrepair.it, oni servisiriraju Jiayu uređaje (između ostalih), objasnite im situaciju pa vam možda poprave uređaje unutar jamstva - nemate što izgubiti.
Da sam na vašem mjestu ja bi se javio i proizvođaču s obzirom da je na njihovim stranicmam navedeno da je www.ejiayu.it ovlašteni distributer/prodavač, a taj isiti ejiayu.it navodi techrepair.it kao ovlašteni servis - opet kažem, nemate što izgubiti.
pozdrav svima
gledajući malo po alibabi nailazim na dosta modela koji mi se čine nešto kao coolpad f1 ako ne i mrvicu bolji a cijenom jeftiniji
pa navest cu ih i molio bi neki prijedlog, savjet ili iskustvo
u zagradi cu staviti okvirnu cijenu
i da nebude zabune gledam sve octa core
coolpad f1 (160$)
lenovo 820 (120$)
huawei honor 3c (120$)
lenovo s 960 (150$)
jiayu g5s+ (150$)
Coolpad f1 ili Xiaomi Redmi s1? Koji je više isplativ? Performanse? Molim samo ljude koji posjeduju ove mobitele da odgovore! Hvala!
Imali tko cubot p9 i kakav vam je?
Ko je tu naručivao mob preko to2c? Koliko dugo ste čekali na isporuku?
Coolpad f1 ili Xiaomi Redmi s1? Koji je više isplativ? Performanse? Molim samo ljude koji posjeduju ove mobitele da odgovore! Hvala!
Osobno imam Xioami 1S i prezadovoljan sam, pogotovo sa kamerom, nekad te brojke nemaju smisla jer ova kamera na Xioami-u od 8mpx je cudo, a obicno slikam sa 6Mpx radi 16:9 omjera i slike su strava.
Sad malo gledam taj f1 i brojke su stvarno fascinantne, pogotov kad se uzme u obzor cijena. Ne znam šta reci, ali mami me 2gb, 5" egran, podrazva 3g na 900Mhz sta je iznimano važno, sve u svemu dobro bi se zamislija. Evo ima jedna kvalitetna recenzija ako niste pogledali do sad
Ljudi pomozite šta da radim, naručio sam mobitel sa xiaomishop.com i odabrao sam dhl from china umjesto onog drugog da mi pošalju iz europe, jel ima nade da mi vrate novac i da narucim opet iz europe? Hitno pomozite ako netko zna ili ima iskustva!
Imali tko cubot p9 i kakav vam je?
Nije li to malo stari mobitel, sa starim dvojezgrenim MTk6572 i 512mb rama.
Nije baš tako jak za današnje potrebe, jedino košta 80$