"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.519.177
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
17 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Pogledaj za koliko se prodaje taj ZTE po njuškalu (neku srednju cijenu stavi) a maskice i auto punjač možeš nabaviti za 2$ na ebayu pa ne podižu vrijednost samog mobitela.

Iako taj mob ima dvojezgreni Intelov proc ima 2GB rama pa Geek nije toliko loš da bi ga morao mijenjati. 

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
14 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Pozdrav, možda sam falio temu ali imate li kakav kupon za geekbuying ili banggod?

I jeli bolje označiti drop shipping order ili ne na banggod?

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.9.2014 9:27 (kalimee).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Naručio sam Coolpad f1 s to2c.com prošlu subotu, dobio sam tracking number od singpost-a prije tjedan dana. Kad provjeravam na singpost-u izbaci mi ovo " Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)". Pretpostavljam da još paket nije ni krenuo iz to2c shopa.?
Fu**ing posers
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

probaj pratiti na 4px tracking

PeMaCN
15 godina
neaktivan

Kazu da je to neki bug na singapore post site-u pa pokusaj unijeti svoj tracking ovdje:

http://www.quantiumsolutions.com/

I meni je tako pisalo kada sam kupovao nesto sa ebay-a medjutim ispostavilo se da nije nikakav bug bio nego je seller samo dodijelio tracking number mom paketu a nije ga predao u postu.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Zna li netko koliko je sigurna stranica i koliko je poštarina razmišljam uzeti ovaj mob

http://www.aliexpress.com/item/Original-ZTE-V5-Redbull-cell-phone-1GB-RAM-4GB-MSM8926-Quad-Core-5-0-CGS-HD/2042432704.html

ili da narucim s ove stranice neznam koliko su pouzdane  http://item.jd.com/1150986.html#none

da uzmem sa aliexpress ili jd.com stranice i kako izbjeci carinu da neplacam pdv

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
luksoo kaže...

Zna li netko koliko je sigurna stranica i koliko je poštarina razmišljam uzeti ovaj mob

http://www.aliexpress.com/item/Original-ZTE-V5-Redbull-cell-phone-1GB-RAM-4GB-MSM8926-Quad-Core-5-0-CGS-HD/2042432704.html

ili da narucim s ove stranice neznam koliko su pouzdane  http://item.jd.com/1150986.html#none

da uzmem sa aliexpress ili jd.com stranice i kako izbjeci carinu da neplacam pdv

Moj savjet ti je da ne uzimas sa aliexpresa, prvo ne podrzavaju plaćanje preko PayPala, drugo MASU kopija imas tamo!

Zato ne probas sa recimo minideal.net

evo recimo ako si bas zapeja za taj http://www.minideal.net/zte-red-bull-v5-5-snapdragon-400-msm8926-quad-core-dual-sim-wcdma-13mp.html

ali mi nije jasno jos sedna stvar, za 3G frekvenciju ovaj mob ti podrzava samo 2100mhz, sta znaci cim se maknes negdi van grada imat ces samo 2G konekciju!

Evo dobar omjer cijene i dobivenog , i to 4G mob

http://www.minideal.net/original-lenovo-a8-a806-4g-fdd-lte-wcdma-smartphone-octa-core-1-7g-5-0-hd-ips-2g-ram-16gb-rom-13-0m.html

Hong / RedMi 1 - Hong / RedMi 1S
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.9.2014 13:18 (Pasko505).
15 godina
neaktivan

Ovako piše na 4px, izgleda da nije ni krenuo. 

Fu**ing posers
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.9.2014 13:53 (Milan AS).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Pasko505 kaže...
luksoo kaže...

Moj savjet ti je da ne uzimas sa aliexpresa, prvo ne podrzavaju plaćanje preko PayPala, drugo MASU kopija imas tamo!

Zato ne probas sa recimo minideal.net

evo recimo ako si bas zapeja za taj http://www.minideal.net/zte-red-bull-v5-5-snapdragon-400-msm8926-quad-core-dual-sim-wcdma-13mp.html

ali mi nije jasno jos sedna stvar, za 3G frekvenciju ovaj mob ti podrzava samo 2100mhz, sta znaci cim se maknes negdi van grada imat ces samo 2G konekciju!

Evo dobar omjer cijene i dobivenog , i to 4G mob

http://www.minideal.net/original-lenovo-a8-a806-4g-fdd-lte-wcdma-smartphone-octa-core-1-7g-5-0-hd-ips-2g-ram-16gb-rom-13-0m.html

odakle salju moram li pdv platiti vidio sam na nekim stranicama mogu slati sweden postom pa da izbjegnem pdv

11 godina
neaktivan
Iz Kine, da morat ces platit PDV jos na to.
Znam jedino za ovu stranicu iz EU da salju i da nema PDV--a ali zato su cijene nesto vece
http://www.mobicity.co.uk/
11 godina
neaktivan

što znači ticketirati neki stranicu koja prodaje npr mobitele i kako se to radi

šta mislite o jiayu g4s (4.7", 2gb ram ,16 gb rom,octa core,1.7 ghz,13 megapiksela prednja i 3 stražnja kamera,3000mAh, 1280 * 720)

PeMaCN
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.9.2014 17:33 (PeMaCN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Pasko505 kaže...
Znam jedino za ovu stranicu iz EU da salju i da nema PDV--a ali zato su cijene nesto vece

koliko je sigurna ta stranica jesi kupovao s nje ,znaci na 850kn pdv ide 150kn

14 godina

Preporuka moba do 700kn sa PDV-om? Lp

LoL(EUW): CRORenato NFSW: Remzi1996 WoT: I_play_alone
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav imali koja dobra duša da vidi preko koje stranice mi se najviše isplati uzeti cubot p9?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kalimee kaže...

Pozdrav imali koja budala da vidi preko koje stranice mi se najviše isplati uzeti cubot p9?

evo ispravio sam ti grešku

Safet je kao himna, ustaneš kad ga spomeneš...
15 godina
neaktivan

Sta kazete za Elephone G6, ima netko da ce ga naruciti mozda? Vidim na efox shopu 100 eura, na coolicool 145$ i na obe stranice dobije se 16GB besplatna tf kartica..

Znaci los je ako sam dobio negativne ocjene.. barem da znam ajde

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.9.2014 18:16 (ToNi185).

0 3 hvala 0
12 godina
neaktivan

jel itko sta kupio mob s banga i jel platio pdv isto tako jel tko kupio mob s mindeal i jel platio pdv cuo sam da s banga salju preko švedske da se izbjegne pdv jel istina hitno mi je

1 6 hvala 0
17 godina

Računaj da se pdv plaća u 99% slučajeva ako je naručeno iz Kine.

Nije toliko bitno s kojeg shopa si uzeo mobitel.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
11 godina
neaktivan
PeMaCN kaže...

šta mislite o jiayu g4s (4.7", 2gb ram ,16 gb rom,octa core,1.7 ghz,13 megapiksela prednja i 3 stražnja kamera,3000mAh, 1280 * 720)

Osobno mi brand nesto nije zvucan, ne znam kakva je podrska za njega? Omijer cijene i dobivenog se cini dobar.  Materijal izrade je plastika, tu nema neke pohvale. Os je stariji 4.2 Android, dali ima update na KitKat 4.4, ne znam?

MTK 8 jezgreni procesor se pokazao kao dobar izbor, takodjer 2Gb RAM je pozitivna strana, 16 Gb interne prosirivo sa SD karticom, takodjer plus, baterija 3000Mhz ako je suditi po brojkama takodjer plus.  Ono za nas jako bitno je sta podrzava 3g na 900 - 2100Mhz.

Sve u svemu dobar omjer cijene, karakteristika, jedino je upitna nadogradnja i podrska OS-a. Mozda bi u tom cijenovnom rangu razmislio o Lenovo A8 A806 4G, metalno kuciste, isti procesor i memorija, malo veci ekran, KitKat 4.4, bolja podrska,i 4G, jedino nije dual sim

11 godina
neaktivan
luksoo kaže...
Pasko505 kaže...

koliko je sigurna ta stranica jesi kupovao s nje ,znaci na 850kn pdv ide 150kn

Cijena je ona koju platis na stranici, nema dodatnih troskova jer dolazi iz UK, dakle brza dostava i nema carine. Nisam osobno kupovao ali dosta ljudi je i do sad nitko se nije zalio, mislim da nema straha

15 godina
neaktivan
Pasko505 kaže...
PeMaCN kaže...

Osobno mi brand nesto nije zvucan, ne znam kakva je podrska za njega? Omijer cijene i dobivenog se cini dobar.  Materijal izrade je plastika, tu nema neke pohvale. Os je stariji 4.2 Android, dali ima update na KitKat 4.4, ne znam?

MTK 8 jezgreni procesor se pokazao kao dobar izbor, takodjer 2Gb RAM je pozitivna strana, 16 Gb interne prosirivo sa SD karticom, takodjer plus, baterija 3000Mhz ako je suditi po brojkama takodjer plus.  Ono za nas jako bitno je sta podrzava 3g na 900 - 2100Mhz.

Sve u svemu dobar omjer cijene, karakteristika, jedino je upitna nadogradnja i podrska OS-a. Mozda bi u tom cijenovnom rangu razmislio o Lenovo A8 A806 4G, metalno kuciste, isti procesor i memorija, malo veci ekran, KitKat 4.4, bolja podrska,i 4G, jedino nije dual sim

desio ti se zajeb i btw mislim da je lenovo a 806 isto plastikaner

Safet je kao himna, ustaneš kad ga spomeneš...
11 godina
neaktivan
VILLA18900 kaže...

jel itko sta kupio mob s banga i jel platio pdv isto tako jel tko kupio mob s mindeal i jel platio pdv cuo sam da s banga salju preko švedske da se izbjegne pdv jel istina hitno mi je

Kupio sam par mobitela sa Minideala, PDV je normalno da ces platit jer dolazi iz kine i prolazi carinu, za ove druge ne znam

11 godina
neaktivan
cola777 kaže...
Pasko505 kaže...
PeMaCN kaže...

desio ti se zajeb i btw mislim da je lenovo a 806 isto plastikaner

Kakav zajeb? ne znam koji je materijal ali pise " shell material - metal".... znam neke ljude koji imaju lenovo i jako su zadovoljni.

11 godina
neaktivan
Na Pandawill.com platiš 5% na cijenu kupljenog i oni ti vraćaju troškove carine tj. pdv kod nas ,ako ti naši naplate.Šta mislite o tome?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
ToNi185 kaže...

Sta kazete za Elephone G6, ima netko da ce ga naruciti mozda? Vidim na efox shopu 100 eura, na coolicool 145$ i na obe stranice dobije se 16GB besplatna tf kartica..

Znaci los je ako sam dobio negativne ocjene.. barem da znam ajde

Koliko znam Elephone sve radi na 850 -2100 tako da sve pada u vodu, inace super cijene

15 godina

Naručio curi Coolpad F1 sa To2c 15.9. i kad odem na Tracking stoji mi samo od 16.9. Insert item into bag. Evo prošlo je 10 dana i nema nikavog drugog update-a. Jel se trebam šta zabrinjavati?

BF Nick: Xtream_Switch
11 godina
neaktivan
Switch kaže...

Naručio curi Coolpad F1 sa To2c 15.9. i kad odem na Tracking stoji mi samo od 16.9. Insert item into bag. Evo prošlo je 10 dana i nema nikavog drugog update-a. Jel se trebam šta zabrinjavati?

ne moraš, oni to često rade, nemaju skladištu pa čekaju

11 godina
neaktivan

draža mi je plastika jer kad je zavareno teže ga je i servisirat a ni sam ga ne mogu otvorit

također ne želim da mi bude glomazan pa je 4,7" sasvim u redu

PeMaCN
11 godina
neaktivan
Pasko505 kaže...
VILLA18900 kaže...

Kupio sam par mobitela sa Minideala, PDV je normalno da ces platit jer dolazi iz kine i prolazi carinu, za ove druge ne znam

ja sam isto kupio jiayu s minideala al sam im rekao da mi ga označe kao dar s niskom cijenom

jel znaš kako to funkcionira i kako je tebi bilo

za koliko ti je dana dosa 

PeMaCN
15 godina
neaktivan

Meni su svi skuplji paleti odreda bili označeni kao GIFT (a nisam to tražio), i SVI su bili otvarani na carini, tak da se s tim ne zamaraj.

Samo te sreća može spasiti da ne platiš PDV, a o tome je na svim forumima već bilo pisano valjda preko 50 puta, ali treba malo čitati, jbg.

dak
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice