Naručiti ovdje ili negdje drugdje? Ili možda čekati onu akciju na Geekbuying-u?
I da, ima li netko kupon za ovaj To2c?
Naručiti ovdje ili negdje drugdje? Ili možda čekati onu akciju na Geekbuying-u?
I da, ima li netko kupon za ovaj To2c?
Redmi note 4g mi stigao jučer ujutro, a naručen u ponedjeljak navečer :D. Svaka im čast za dostavu, opravdali su cijenu. Jako sam zadovoljan uređajem u ovo kratko vrijeme, hvala svima na pomoći.
http://www.aliexpress.com/store/product/2014-NEW-cell-phones-Android-4-4-huawei-phone-MTK6592-Octa-Core-3G-RAM-16G-ROM/1354023_32217273482.html?spm=5261.7049941.1998087720.167
Šta mislite o ovome ? Jel ovo kopija 3x?
Vrlo vjerojatno fejk. nema feeedback za telefon. ja bih bjezao od toga.
Baš me zanima, kada se šalje račun carini, jel netko izmjenio iznos tj. stavio manji. Jel to prolazi?
Baš me zanima, kada se šalje račun carini, jel netko izmjenio iznos tj. stavio manji. Jel to prolazi?
radi uštede od 100-200 kn riskirati carinski prekršaj i doživotno biti u evidenciji zabilježen,
po meni loša matematika
Ni oni nisu toliko glupi-odu na net i provjeravaju koliko što košta.
Frend mi je nedavno preko e-baya kupio xioami note, pa je ispalo da je fake, odma je diga tuzbu i dobija novca nazad, jedino mu nisu vratili novce da DHL (cca 300kn) ali mu je zato i mob osta, jer kao trebao bi ga unistit jer je kopija. U svakom slucaju kome se da zezati jeli original ili nije mozda nema sta izgubit (osim zivaca i vremena, a mozda i malo novaca) ja bi radije narucija sa provjerenih stranica
Evo ovako manje vise odlucio sam si uzet lenovo a806 (ako ima ista bolje mozete predloziti) pa me zanima di se najvise isplati uzet a da u jednu ruku i brze dođe? Hvala
Molim pomoc pri odabiru.
Unaprijed hvala.
1 | iNew V3 |
---|---|
2 | Doogee DG2014 |
9 | Doogee DG580 |
da li netko zna kako rootat cubot x6 4.4.2
probo sam framaroot i rootgenius nijedan neće
Evo ovako manje vise odlucio sam si uzet lenovo a806 (ako ima ista bolje mozete predloziti) pa me zanima di se najvise isplati uzet a da u jednu ruku i brze dođe? Hvala
Evo ja baš sad naručio prije koji minut sa To2c.. Jeftinije nego na Banggood-u, a i dobije se ono silikonsko čudo i besplatnu root i instalacija Play Store-a. Ispalo me točno 180 USD, još uzeo i onu futrolu.
Uglavnom, mislim da je za te pare najbolji izbor. Tu je i Coolpad F1, ali ovo mi se čini kao malo bolji izbor.
Evo ja baš sad naručio prije koji minut sa To2c.. Jeftinije nego na Banggood-u, a i dobije se ono silikonsko čudo i besplatnu root i instalacija Play Store-a. Ispalo me točno 180 USD, još uzeo i onu futrolu.
Uglavnom, mislim da je za te pare najbolji izbor. Tu je i Coolpad F1, ali ovo mi se čini kao malo bolji izbor.
Evo i ja upravo narucio isto sa To2c i uzeo sve moguce besplatne stvari haha doslo me 175$ :)
Koji si shipping odabrao? Ima Singapore Post i Post NL. Nemam pojma što je bolje, pa sam odabrao NL.
Još da prođe bez PDVa..
Koji si shipping odabrao? Ima Singapore Post i Post NL. Nemam pojma što je bolje, pa sam odabrao NL.
Još da prođe bez PDVa..
Ja isto Post NL haha.. a samo malo ovo s pdv-om jel to i prije bilo? nesto sam isto cuo jer znam da kad sam uzeo prije mob isto ovako samo sam platio njega i carinjenje ili se mozda varam.. neznam.. racunam da ce me doc max 1300kn sa carinom.
Još da prođe bez PDVa..
Ja isto Post NL haha.. a samo malo ovo s pdv-om jel to i prije bilo? nesto sam isto cuo jer znam da kad sam uzeo prije mob isto ovako samo sam platio njega i carinjenje ili se mozda varam.. neznam.. racunam da ce me doc max 1300kn sa carinom.
PDV= Cijena mob??? x 0.25 Plus 20-ak kuna poštanskih troškova.
Danas sam dobio pismo sa carine sa PCP brojem za THL t6 pro. Naručen sa TO2c-a preko Sing. Posta 28-og Listopada. Zadovoljan sam brzinom kojom je došo.
Pozdrav svima,
Dugo nisam tipkao u ovoj temi.
Kako se često spominje Cubot i vidim da ga dosta ljudi uzima, svakako bih vam preporučio da razmotrite sljedeći
Cubot S168 koji s kuponom dođe 79,98 USD s uključenom cijenom dostave.
Specifikacije možete vidjeti na gornjem linku, a ovo je samo rezime:
Brand: CUBOT
Type: Phablet
CPU: MTK6582
Cores: Quad Core, Cortex-A7, 1.3GHz
GPU: Mali-400 MP
RAM: 1GB RAM
ROM: 8GB
External memory: TF card up to 32GB (not included)
Zainteresirani mi se mogu javiti na PP za kupon, a ukoliko interes bude dobar, podijelit ću ga javno.
Još da prođe bez PDVa..
Ja ga kupio na Pandi , platio ga sa osiguranjem ( vraćaju novac ako platim PDV ) 199$ , uplatu napravio sa 1.11 i već stigao u Zagreb , išao je sa NL post zaista super brzo . Zadnji mob što sam kupio preko Banggooda putovao je do ZG preko trideset dana tako da je ovo zaista super brzo. ,
Još da prođe bez PDVa..
Ja ga kupio na Pandi , platio ga sa osiguranjem ( vraćaju novac ako platim PDV ) 199$ , uplatu napravio sa 1.11 i već stigao u Zagreb , išao je sa NL post zaista super brzo . Zadnji mob što sam kupio preko Banggooda putovao je do ZG preko trideset dana tako da je ovo zaista super brzo. ,
Koliko je sad to osiguranje? Negdje sam pročitao da je 20%.. Malo too much..
Još da prođe bez PDVa..
Koliko je sad to osiguranje? Negdje sam pročitao da je 20%.. Malo too much..
Ja kada sam ga platio bio je 10% , a 5 % mi je pobjeglo zato što sam se dvoumio jedan dan
Pozdrav svima,
Kako se često spominje Cubot i vidim da ga dosta ljudi uzima, svakako bih vam preporučio da razmotrite sljedeći
Zainteresirani mi se mogu javiti na PP za kupon, a ukoliko interes bude dobar, podijelit ću ga javno.
Evo i kupona - S168CR.
Uskoro mi stiže jedan na recenziranje pa će biti i više vijesti.
ekipa naručio sam preko to2c elephone g4 - 86.99$ (oko 560kn mi je skinilo sa paypal kartice), platio 12.11 oni poslali 13-og čini mi se...odabrao sam Singapore post....
imam tracking number al se još ništa ne pojavljuje...piše jedino shipped...
kad stigne javim dojmove....cijena je jedino šta me privukla a i imao sam elephone P7 mini s kojim sam bio zadovoljan (imate kratki review ovdje u temi)
Pozdrav svima,
Evo i kupona - S168CR.
Uskoro mi stiže jedan na recenziranje pa će biti i više vijesti.
Ako netko ima još kupona nek mi na PM pošalje Hvala
ekipa naručio sam preko to2c elephone g4 - 86.99$ (oko 560kn mi je skinilo sa paypal kartice), platio 12.11 oni poslali 13-og čini mi se...odabrao sam Singapore post....
imam tracking number al se još ništa ne pojavljuje...piše jedino shipped...
kad stigne javim dojmove....cijena je jedino šta me privukla a i imao sam elephone P7 mini s kojim sam bio zadovoljan (imate kratki review ovdje u temi)
Meni je trebalo oko 2 tjedna prošli put da proradi SG tracking. Nakon toga je za manje od tjedan dana došao u HR.
Mišljenja o zopo 999?
http://www.zopomobileshop.com/en/305-zopo-zp999-mt6595m-smartphone.html
http://www.zopomobile.eu/home/113-zopo-zp999-black.html
Prijašnja iskustva s zopom?
Prednosti i mane?
Hvala!
Mišljenja o zopo 999?
Prednosti i mane?
Hvala!
Imaš na mob.hr recenzije puno Zopo modela i uglavnom radi se o kvalitetnim mobitelima.
I ovaj koji si stavio, iako meni osobno dosta skup, se čini odličan, eventualno da je baterija još mrvicu jača.
Mišljenja o zopo 999?
Prednosti i mane?
Hvala!
ako vec mislis dati toliko love za kineza, pogledaj si meizu mx4. sigurno bolji i kvalitetniji mobitel
Hm baš svi kažu da je bolje uzeti zopu nego meizu mx4
jednostavno ima bolji hardver
Hm baš svi kažu da je bolje uzeti zopu nego meizu mx4
jednostavno ima bolji hardver
How yes no