Napokon sam se odlucio i narucio sam Doogee dg310 sa to2c shopa. Samo me interesuje kako idu stvari sa carinom, pdvom... Gdje i kada ga ja placam? Da li paket stize u postu i da li onda ja trebam tamo otici da ga podignem i platim pdv? Zao mi je sto postavljam banalna pitanja, prvi put narucujem. Inace sam iz Bosne.
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
- poruka: 25.469
- |
- čitano: 6.420.851
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Napokon sam se odlucio i narucio sam Doogee dg310 sa to2c shopa. Samo me interesuje kako idu stvari sa carinom, pdvom... Gdje i kada ga ja placam? Da li paket stize u postu i da li onda ja trebam tamo otici da ga podignem i platim pdv? Zao mi je sto postavljam banalna pitanja, prvi put narucujem. Inace sam iz Bosne.
neznam kako je u bosni, ali kod nas u hr, ako paket ode na carinu dobiješ od carine pismo da potvrdiš vrijednost paketa, onda oni ocarine tj naplate pdv i onda dalje preuzima pošta, poštar kad dođe daš mu pare za pdv + troškovi carine 27 kuna, on tebi paket i to je to
Šta kažete kakav je ovaj Xiaomi Redmi 1S, ako ga netko ima. Da li ima podržan hrvatski jezik ili treba dodatno instalirati, kakva je 3g mreža i ostalo?
Ljudi pomozite šta da radim, naručio sam mobitel sa xiaomishop.com i odabrao sam dhl from china umjesto onog drugog da mi pošalju iz europe, jel ima nade da mi vrate novac i da narucim opet iz europe? Hitno pomozite ako netko zna ili ima iskustva!
Molim vas ljudi, jel mi može netko reći šta da radim, jel postoji način da mi vrate novac pa da opet naručim i šta mislite hoće li pristat?
Ljudi pomozite šta da radim, naručio sam mobitel sa xiaomishop.com i odabrao sam dhl from china umjesto onog drugog da mi pošalju iz europe, jel ima nade da mi vrate novac i da narucim opet iz europe? Hitno pomozite ako netko zna ili ima iskustva!
Molim vas ljudi, jel mi može netko reći šta da radim, jel postoji način da mi vrate novac pa da opet naručim i šta mislite hoće li pristat?
Samo ih kontaktiraj i ispravit ce ti to, morat ces platiti razliku na njihov paypal racun i to je to.
Hvala ti, razlika je nekih 15-ak dolara u moju korist ali nije bitno, samo nek mi pošalju iz Europe da izbjegnem PDV.
Samo ih kontaktiraj i ispravit ce ti to, morat ces platiti razliku na njihov paypal racun i to je to.
Neće moći platiti razliku (bar prema mom iskustvu) nego budu poništili naruđbu i vratili novac. Onda možeš ponovo naručiti.
Neće moći platiti razliku (bar prema mom iskustvu) nego budu poništili naruđbu i vratili novac. Onda možeš ponovo naručiti.
Ja sam isto naručivao preko njih i krivo odabrao i samo sam nadoplatio razliku i poslali mi sa Eu skladišta.
Odgovorili su mi da li želim da pošalju sa EU skladišta i da će refoundaju 14.50USD i pristao sam (ko bi reko ), znači sve se dobro završilo, sljedeći put čitam sve 3 puta, ne znam kako mi je ovo promaklo, nije da naručujem mobitel prvi puta, a ni drugi.
http://www.everbuying.com/product565622.html
molim mišljenja o ovom mobu i o stranici - je li sigurna,pošto je tu najjeftiniji.. recenzije još uvijek nema.. čini se kao best-buy do sada.
Jel netko ima Prestigio PSP5505 Duo ili ga je koristio? Po specifikacijama se čini sasvim ok, kao i cijena (~1200kn).
Jel netko ima Prestigio PSP5505 Duo ili ga je koristio? Po specifikacijama se čini sasvim ok, kao i cijena (~1200kn).
Za te pare uzmi Prestigio MultiPhone 5455 DUO ili dodaj još 100kn pa uzmi Asus Zenfone 5.
pozz, treba savjet u vezi tableta/mobitela neznam dal tableti spadaju u ovu temu al uzo bi neki sa kojeg se može i zvati.. našo sam na aliexpresu ovaj lenovo model
dakle trebam pomoć koji je po vama najbolji tablet a da zadovoljava minimalno ove uvjete, da nije preskup a opet da nekaj valja, da nije baš neki žnj no name - wcdma mrežu 850/2100, quad core proc, 1GB rama, IPS ekran i čim bolju rezu, i bateriju ne ispod 3000mah. ja sam našo ovaj gore Lenovo sad ako vi znate nekaj još bolje slobodno predložite, nisam u tom svjetu baš pa da ne kupim zadnje smeče.. hvala
pozz, treba savjet u vezi tableta/mobitela neznam dal tableti spadaju u ovu temu al uzo bi neki sa kojeg se može i zvati.. našo sam na aliexpresu ovaj lenovo model
http://www.aliexpress.com/item/Lenovo-3G-phone-tablet-MTK6582-Quad-Core-1-3GHz-7-IPS-HD-1280x720-Phone-Call-Tablet/2040108631.html
dakle trebam pomoć koji je po vama najbolji tablet a da zadovoljava minimalno ove uvjete, da nije preskup a opet da nekaj valja, da nije baš neki žnj no name - wcdma mrežu 850/2100, quad core proc, 1GB rama, IPS ekran i čim bolju rezu, i bateriju ne ispod 3000mah. ja sam našo ovaj gore Lenovo sad ako vi znate nekaj još bolje slobodno predložite, nisam u tom svjetu baš pa da ne kupim zadnje smeče.. hvala
Taj lenovo je neki ĆORAK... Sigurno ako i je pravi nemože toliko koštati. Taj hardwer je sigorno preko 150$ a vjerujem i preko 200$. Mislim da je prodavač neki teški muljator.
http://www.aliexpress.com/item/Lenovo-3G-phone-tablet-MTK6582-Quad-Core-1-3GHz-7-IPS-HD-1280x720-Phone-Call-Tablet/2040108631.html
Taj lenovo je neki ĆORAK... Sigurno ako i je pravi nemože toliko koštati. Taj hardwer je sigorno preko 150$ a vjerujem i preko 200$. Mislim da je prodavač neki teški muljator.
Feedback score od seller je 4. Dakle samo 4 ocjene ima.
Vjerojatnost da nije prevarant je 0,000%, ali nije nemoguć događaj. Kao da uplatiš lutriju pa se nadaš da ćeš dobiti. Pogotovo kada napiše Lenovo, ali ne navede model. Još jedna crvena lampica.
kad malo bolje razmislim bolje mi je uzeti kod nas sa garancijom, pregledao sam cijeli edigital i sad se dvoumim između ova dva
ili asus fonepad 7
( http://www.asus.com/Tablets_Mobile/ASUS_Fonepad_7_FE170CG/specifications/ )
kod asusa mi se više sviđa frekvencija, minus mu je rezolucija. usput pitanje, kakve su to li polymer baterije? negdje sam čuo da te imaju krači vjek trajanja od litionske
3G :
WCDMA :
850/900/1900/2100
2G :
EDGE/GSM : 850/900/1800/1900,
Pozdrav svima! Zanima me što mislite o ovom mobitelu i koliko se isplati uzeti!!
Ne razumijem se previše u to i nemam iskustva u naručivanju mobitela iz Kine, pa je svaka informacija dobrodošla!! Vidim da imaju i mogućnost slanja Sweden postom.. da li to znači da ne moram platiti pdv na taj način??
Ne moraš baš biti stručnjak da zaključiš da kod ove ponude nešto ne štima
Pozdrav svima! Zanima me što mislite o ovom mobitelu i koliko se isplati uzeti!!
http://www.aliexpress.com/item/3G-GPS-Lenovo-Phone-S960-S960t-5-0-IPS-MTK6592-Octa-core-2Gram-16Grom-13MP-HD/2034635224.html
Ne razumijem se previše u to i nemam iskustva u naručivanju mobitela iz Kine, pa je svaka informacija dobrodošla!! Vidim da imaju i mogućnost slanja Sweden postom.. da li to znači da ne moram platiti pdv na taj način??
Uzmi nešto što je provjereno, tipa Asus Zenfone 5 sa mobicitya. Ovo je slabija i jeftinija verzija, a imaš skuplju i jacu.
Čini se odličan, ja imam KIngsing tablet i super je.
Loš ekran i čim vidiš da daju dvije baterije znači da lažu u vezi kapaciteta. I nema 3g na 900.
Možda bolje da ne ispitujem za pojedinačne mobitele, nego da vas pitam koji mobitel bi preporučili za naručiti do recimo max 140 dolara?? sve ispod te cijene je dobrodošlo! :)
Pa nisam baš pobornik "takvih" kopija mobitela ali taj bi možda i mogao proći...
.Što se tiče, kako je kolega naveo da nema 900MHz na 3G, to je odlika većine kineza. Ako koristiš Vip i T-com nećeš imati problema, a ako si na TELEtini e onda je problem van gradova. Evo koje bi ti ja preporučio mobitele do 120$: UMI X1 pro, Jiayu G2F, ZOPO ZP700, XIAOCAI X9+, XIAOCAI X9s. Još dva mobitela trebala bi stići u prodaju oko 20-og ovog mjeseca i oni su mi trenutno IN. To su: THL T6pro i Iocean X1. Biti će super ako cijene ostanu do 120$.
pozdrav
koja bi bila trenutna preporuka mobitela do nekih 1000kn bez pdv-a?
Kako vam se čine ovi mobiteli??
http://www.banggood.com/UK-WarehouseDOOGEE-VALENCIA-DG800-4_5-inch-Quad-core-Smartphone-p-945979.html
Vidim da je sa UK skladišta! Da li se u tom slučaju plača pdv??
Ako je iz UK ne plaćaš PDV.
Čini se ok, M1 je sasvim ok mobitel, dosta snažan a i jeftin.
Odlučila sam se za M1 ! Ako netko ima kakav kupon za popust, a ne treba mu, bila bih zahvalna!! :)