"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.469
|
čitano: 6.420.851
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
11 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Odlucio sam se za Huawei honor 3c, nadam se da je mob okk.
Jel mi moze neko rec dali je ova str uredu, to jest pouzdana: http://www.minideal.net/huawei-honor-3c-smartphone-mtk6582-quad-core-1-3ghz-with-5-0-inch-hd-ogs-screen.html
I dali neko ima mozda kupon za tu stranicu,bio bi jako zahvalan. :)
A ako ne valja taj shop koji drugi preporucate? Hvala :D 

1 0 hvala 1
17 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
matejb2 kaže...

Odlucio sam se za Huawei honor 3c, nadam se da je mob okk.
Jel mi moze neko rec dali je ova str uredu, to jest pouzdana: http://www.minideal.net/huawei-honor-3c-smartphone-mtk6582-quad-core-1-3ghz-with-5-0-inch-hd-ogs-screen.html
I dali neko ima mozda kupon za tu stranicu,bio bi jako zahvalan. :)
A ako ne valja taj shop koji drugi preporucate? Hvala :D 

Ja sam naručio AMOI A862w s minideal.net, sve je prošlo u redu, mob stigao za 15 dana, a znam i za druga pozitivna iskustva s minideal.net tako da ne bi trebalo biti problema.

13 godina
neaktivan
tjodalv kaže...

Ovo su moja iskustva o kupovini smartphonea Fujitsu Arrows X F-02E (btw. odličan je mobitel i ne košta previše.). Znači nije iz Kine, već iz Japana. Platio sam ga $320 preko ebaya (potpuno nov) + 450 kn poreza zbog uvoza u EU (25% na mobitele). Porez sam platio poštaru kad mi je donio.

fora je mob, bezicno punjenje, fingerprint reading, vodootporan , 1,7 ghz quad tegra 3, 2gb ram, dobre spec za te pare, samo je malo to iza ruzno

11 godina
neaktivan

Ako je u utorak poslan račun, je li normalno da i dalje piše Invoice missing? Da li se ti na carini trebaju i mogu kontkatirati na nekakav mail i pitati u čemu je problem? Mislim, 12. 2 je plaćen tablet, a 17. je poslan...

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

1 1 hvala 0
17 godina

Već je par puta odgovoreno. To skladište i slanje iz Španjolske je dostupno samo za one iz Španjolske. Za ostale zemlje, uklj. Hrvatsku nije.

Banggood kuponi za -10$ na PP
14 godina

Koliko dugo u principu bude uređaj na carini?
Ako do nje dođe.
I koliko inače treba pošiljci preko Singapore posta da stigne? 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kada dobijes status Retention reason: Invoice missing treba 1-3 radna dana da ti dodje pismo sa PCP brojem na kucnu adresu. Tada posaljes racune sa Paypal-a i ducana sa PCP brojem u zaglavlju na email/fax/postom i cekas carinjenje koje traje 1-7 radnih dana u pravilu ako nije velika guzva. Singpost varira od cca 14 radnih dana do 25tak radnih dana da poslijka dodje u HR

vece su sanse da ce ti cariniti mob nego sto nece tako da odmah racunaj na cijenu sa carinom

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.3.2014 23:51 (cyclone).
13 godina
neaktivan

Zoppo c3 ili i9300 galaxy s3?

0 0 hvala 0
16 godina

osbno bi iso na sgs3.

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
4L4N kaže...

Zoppo c3 ili i9300 galaxy s3?

Zavisi što tražiš kod moba - dual SIM, igranje igrica ili što. Ja bih osobno prije Zopo nego S3 - veći ekran FHD, dual SIM, vjerojatno bolje trajanje baterije - kamera i igranje igrica vjerojatno vuku na stranu S3...

14 godina

Meaning?

Znači da je na carini?
{#}{#} 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Koliko se sjecam, to je zracni tranzitni centar, nesto u tom stilu, iza toga ide carina, i kod tebe {#}

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
14 godina
majdo kaže...

Koliko se sjecam, to je zracni tranzitni centar, nesto u tom stilu, iza toga ide carina, i kod tebe {#}

Kad dođe, onda se lijepo nađemo i da vidiš prije kupnje {#}

14 godina
odjavljen
sudy_freak kaže...

Što si uzeo ako se smije znati? :D

Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Galaxy S3-Xperia Z
14 godina
MARKOZD15 kaže...
sudy_freak kaže...

Što si uzeo ako se smije znati? :D

:)

14 godina
odjavljen
sudy_freak kaže...

Skup je, al dobio si vrhunski telefon ;)

EDIT: nisam pogledo cijenu, ovo je dakle oko 2300KN?

Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Galaxy S3-Xperia Z
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.3.2014 0:14 (MARKOZD15).
14 godina
MARKOZD15 kaže...
sudy_freak kaže...

Skup je, al dobio si vrhunski telefon ;)

Znam, znam :)

13 godina
sudy_freak kaže...

Ma cim stigne, live stream neki da s detaljima, da narucim sto prije da i meni dodje prije Uskrsa.. :D

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
11 godina
neaktivan

Može pitanje koji od ova  4 moba da kupim?

THL W200

ZOPO ZP700

IOCEAN X7HD

XIAOMI HONGMI.

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.3.2014 12:40 (Iwan7SeVeN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Hongmi i neces pogrijesiti.. 

15 godina
neaktivan

Pozdrav svima!

Mogu dobiti mobitel iz Vietnama, stoga bi naručila jedan.

Želja i potreba: dual sim, dobra cam, mogucnost stav. mem.card 16gb

Ne igram igrice

Cjenovni rang: do oko 1000 kn

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.3.2014 14:47 (micamacaa).

0 0 hvala 0
17 godina

Mobitel iz Vijetnama?

Banggood kuponi za -10$ na PP
11 godina
neaktivan

Pozdrav! Dakle, nakon što sam pročitao gotovo sve stranice ove teme, odlučio sam se napokon za kupnju kineza..mobitela naravno..{#}

Vlasnik sam Samsunga i9070 i nije baš napredan kao što ga zovu...

Proučavao sam zadnjih mjesec i pol recenzije i specifikacije po netu i došao do 4 meni prihvatljiva mobitela...Naravno, ne znam koji bi kupio, pa me zanima vaše mišljenje..koja je marka bolja, koji ima najmanje problema, koji će me dulje služiti... i ako ima neki bolji od ta 4 navedena slobodno mi preporučite...

Bitno mi je da GPS radi glatko i bez problema..

Dakle: JIAKE X3s - http://www.pandawill.com/jiake-x3s-smartphone-mtk6592-2gb-16gb-android-42-nfc-otg-air-gesture-50-inch-blue-p85856.html

Iocean X7S- http://www.pandawill.com/iocean-x7s-smartphone-2gb-16gb-android-42-mtk6592-50-inch-gesture-sensing-otg-black-p85798.html

UMI X3 - http://www.pandawill.com/umi-x3-smartphone-mtk6592-2gb-32gb-55-inch-fhd-screen-android-42-nfc-otg-p85730.html

Neken N6 Pro - http://www.pandawill.com/neken-n6-pro-smartphone-mtk6592-2gb-16gb-50-inch-fhd-screen-android-42-otg-p85667.html

I s koje stranice kupiti?

Hvala...{#}

0 JIAKE X3s
2 Iocean X7S
0 UMI X3
6 Neken N6 Pro
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.3.2014 17:49 (aauzas).

0 0 hvala 0
14 godina
Nemoj Nekena,on je čista kopija iOceana,a cijena mu nije ništa posebna
robimarko@gmail.com
15 godina

Zna li tko od ovdje prisutnih ima li gdje dock za ZP998? Gledam na ebayu ali baš ne mogu naći nešto konstruktivno. Naime, svi imaju micro usb konektor desno ili na sredini, a ZP998 ima naravno na lijevoj strani {#} , gledano frontalno. Osim toga, ako je netko već nešto kupio, napravio, za ovaj mobitel ili uređaj istih karakteristika, bilo bi lijepo da tu inf. podijeli s nama {#} . Hvala unaprijed na odgovoru te isprika ukoliko pitam nešto što je već pitano i odgovoreno!

0 0 hvala 0
14 godina
Trebao bi preporuku smartphonea do 100 +-10 dolara.
Nakon što sam nabavio 2 iOceana totalno sam ispao iz toka o kinezima
robimarko@gmail.com
13 godina
neaktivan

Pozdrav,

Sta mislite cubot x6 ili thl t100s ?

Takodje ako imate nesto drugo za predloziti jako bi mi dobro doslo,ono sto trazim jeste procesor mkt6592 ( 8 core ) i sto bolja kamera.

buđet mi je oko 150-170 $

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.3.2014 18:40 (Arena).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Arena kaže...

Pozdrav,

Sta mislite cubot x6 ili thl t100s ?

Takodje ako imate nesto drugo za predloziti jako bi mi dobro doslo,ono sto trazim jeste procesor mkt6592 ( 8 core ) i sto bolja kamera.

buđet mi je oko 150-170 $

Gdje to ima thl t100s za te novce, da odmah uzmem jednoga? Kad sam ja zadnji put gledao bili su po 300$

I have nothing to say. Thank you and goodbye. EUNE: replik91
13 godina
neaktivan

Kontaktirao sam ih putem email-a,evo ss:

http://pokit.org/get/?fa78bb2fee5b933e4b0d38eca0894870.jpg

Edit: 

Evo bas sam pogledao ovaj video:  

Po svemu sudeci thl t100s je dosta bolji ,evo ss iz klipa: http://pokit.org/get/?9ed8c59db89dfc42937ec00fd76e27b1.jpg jedino sto mi se vise svidja na cubotu jeste sam dizajn.

Takodje sta mislite o jaike v8 ? ( http://www.geekbuying.com/item/JIAKE-V8-MTK6592-8-Core-Smartphone-1-7GHz-2GB-16GB-6-0-Inch-Android-4-2-3G-With-GPS-NFC-Gesture-Sensing-Function-White-322374.html )

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.3.2014 22:42 (Arena).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice