K800i - zaboravljen phone code

poruka: 12
|
čitano: 3.345
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
K800i HELP!!

kupujem sada innov8, ja debil stavio prije jedno 5-6 mjeseci phone protection, tj. kod ko pin samo sto zasticuje mobitel, i naravno ja to zaboravio, a kako kupujem innov8, dao bi ovaj mob sestri, a ako stavim drugu sim karticu odma me pita phone code, pomozite plsss

Immortal Technique in the streets back on the hustle cuz three strikes'll get you life for stuffng cracks in a duffel

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
K800i HELP!!

pa ak nikako drugacije,flashaj ga,tj stavi mu novi software i miran si,mozda cak i update preko se stranice uspije ali nebih polagao nade u to.... 

Da si visok koliko si glup, imao bi snijega po glavi .....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: K800i HELP!!
16 godina
protjeran
dadododo kaže...

pa ak nikako drugacije,flashaj ga,tj stavi mu novi software i miran si,mozda cak i update preko se stranice uspije ali nebih polagao nade u to.... 

a jeli dovoljno za flashanje obicni njegov usb kabel za komp?

Immortal Technique in the streets back on the hustle cuz three strikes'll get you life for stuffng cracks in a duffel
16 godina
protjeran

hvala!!! pokusat cu,a jeli mi treba za to biti napunjen mobitel do kraja (baterija)

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.9.2009 14:02 (epic).
16 godina
neaktivan

Imaš mobi shopove po gradu koji za nekih 50-60 kn dekodiraju mobitele - probaj kod njih, oni bi mogli. Obave za nekih 10 minuta. Jedan takav dućan ti je kod Branimirove tržnice - nasuprot gledajući zapadno u blizini tramvajske stanice.

Edit:

LoL, savjet više za put u Zagreb Cool

s.t.a.l.k.e.r. AC177-D9
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.9.2009 14:08 (stalker).
16 godina
protjeran
stalker kaže...

Imaš mobi shopove po gradu koji za nekih 50-60 kn dekodiraju mobitele - probaj kod njih, oni bi mogli. Obave za nekih 10 minuta. Jedan takav dućan ti je kod Branimirove tržnice - nasuprot gledajući zapadno u blizini tramvajske stanice.

e prijatelju, ja sam ti iz dubrovnika :)

17 godina
neaktivan
epic kaže...

hvala!!! pokusat cu,a jeli mi treba za to biti napunjen mobitel do kraja (baterija)

do kraja ne, ali dovoljno da "izdrži" to spajanje na komp i očitavanje lozinke.

.com
16 godina
protjeran

e kad sve ono ucinim, pojavljuje mi se SEMC Flash Device a ne Generic Flash Device,

EDIT: kad udem u lockcode pise mi cannot open gdfs, i onda failed pise

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.9.2009 14:25 (epic).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

pls helppp

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako vratiš svoju karticu u mob onda te ne traži kod, pa da pokušaš onda na reset da ga vratiš na tvorničke postavke, možda se onda i kod poništi na standardni 0000

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

evo flasho sam mobitel i mako se kod xD, evo bas stavljam nove drivere za kameru i ikone, hvala svima

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice