K770i ne pali

poruka: 14
|
čitano: 3.045
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
K770i ne pali

Pozz jako bih vas molio za pomoc.Imam sony ericsson k770 i i prvo sta mi se desilo je bilo to da se poremetio sat. Kad bih ja namjestio npr.

3:00 h on bi za 1 min stavio  3:03 , a sad imam problem ne zeli se upalit znaci kad ga palim titra crvena lampica i ekran isto titra (pali se i gasi bez da se ista prikazuje), probao sami sa drugom bateriom ali opet nista. Molim vas pomozite mi .

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: K770i ne pali
skini SEUS i napravi update stavis s tim novi software i mislim da bude problem riješen. Jer očito je softwerska greška.
17 godina
K770i ne pali

Probaj updejtati firmware s Sony Ericsson Update Service.. Evo LINK..

EDIT: kolega me prestigao..{#}

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..™
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.11.2010 22:21 (andreas11).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
K770i ne pali

Ili su ti obje baterije prazne ili ti se s*jebo EROM.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
K770i ne pali

ljudi hvala puno javim kad probam

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
dodo9 kaže...

ljudi hvala puno javim kad probam

Njaprije ga probaj ostaviti na punjaču preko noći. Ako ti je baterija prazna preko SEUS-a češ još napraviti veće sranje.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
17 godina
neaktivan
da napravit će ako baterija ne izdrži. Ali prije početka zamjene softwarea SEUS upozorava na bateriju i ostale stvari koje su potrebne. Tako da praćenjem tih uputa ne može se ništa strašno dogodit. Btw-javi ako uspiješ
17 godina
neaktivan

upravo se instalira i puno hvala na linku , a naravno i puno hvala svima na savjetima.{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.11.2010 21:06 (dodo9).
17 godina
neaktivan
K770i ne pali

opet ista stvar uspjesno sam instalirao ,al opet se ekran samo pali gasi.

0 0 hvala 0
15 godina
K770i ne pali

servis? xD.. osim ako ga neces stavljati u pecnicu ko ja graficku da mi proradi.. hehe

R@$h0@YeaH
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
dodo9 kaže...

opet ista stvar uspjesno sam instalirao ,al opet se ekran samo pali gasi.

Da nije možda bio u doticaju sa vlagom? Ako želiš, mogu ti pregledati taj mob.

15 godina
neaktivan
K770i ne pali

Evo da ne otvaram novu temu...

Problem u mom slucaju nije paljenje nego sj***n ekran. Ima li netko slicnih problema? Kako rijesiti kvar?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
UKiY kaže...

Problem u mom slucaju nije paljenje nego sj***n ekran. Ima li netko slicnih problema? Kako rijesiti kvar?

pa polupan je ekran i pritome je pukla matrica. mozes ga bacit. popravak se po meni ne isplati, bolje kupit novi mobitel

17 godina
odjavljen
UKiY kaže...

Ako hočeš, ja ti to sredim. Javi mi se na PM.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice