Ipod touch-jailbreak

poruka: 7
|
čitano: 1.526
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Ipod touch-jailbreak

evo ovako kupio sam novi Ipod touch 4g 8 gb i jucer sam ažuriral novi softvet 5.1.1, pa imam pitanje jel mi tko može pomoc jailbreakat ga...ja sam pogledaj na youtubu vecinu videa ali mi sa niti jednim nece jailbreakat! izbaci mi gresku nekakavu 

može mi tko pomoc? Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ipod touch-jailbreak

imas temu, malo potrazi i sve ti je tamo lijepo objasnjeno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Ipod touch-jailbreak
Pajdo56 kaže...

evo ovako kupio sam novi Ipod touch 4g 8 gb i jucer sam ažuriral novi softvet 5.1.1, pa imam pitanje jel mi tko može pomoc jailbreakat ga...ja sam pogledaj na youtubu vecinu videa ali mi sa niti jednim nece jailbreakat! izbaci mi gresku nekakavu 

može mi tko pomoc? Hvala

ha ta nekakva greška se nekako zove ili kaj već. nemamo mi carobnu kuglu da vidimo tu tvoju grešku. :)

15 godina
neaktivan

a omg...teme sam pretrazio al nema na nekima download linka ili ne radi na stranicama, a za gresku svaki puta drugaciju izbaci -.-

15 godina
neaktivan

a evo uspio sam pomocu

, ali sad imam problem kada ugasim i upalim ipod, vise nece otvarat niti jednu igricu niti cydiu pa moram opet ici na just boot da bi mogo igrat.

kako to rijesit? ako ko zna

tnx

17 godina
odjavljen
Ipod touch-jailbreak

http://isvijet.com.hr/untethered-jailbreak-za-ios-5-1-1-dostupan-za-download-upute-za-instalaciju/

Napravi opet restore i napravi po gornjem linku Jailbreak, to je najnoviji JB i untethered je.

http://isvijet.com.hr

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ipod touch-jailbreak

a imam jos jedno pitanje za download, tamo u cydia sam napisao ono hackulo i skinuo program installous, sad me zanima jel ima jos takvih stranica i programa di mogu skidati razne aplikacije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice