Iphone spajanje na internet

poruka: 7
|
čitano: 11.803
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

trebam pomoć kako napraviti zabranu spajanja na internet. imam simpu i želim isključiti gprs, ili napraviti neku zabranu da mi se ne spaja jer za nekoliko sec na netu skine mi 10-ak kn. ako netko zna način..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Iphone spajanje na internet

jesi u opcijama sve poiskljucivao - pogledaj na youtubeu ima nekakav video o tome

17 godina
neaktivan

0 0 hvala 1
17 godina

Pretplatnik sam i uzeo sam iPhone ali bez podatkovne tarife (malo glupo, ali ima dosta APova na koje se može nakačiti pa zato). 

Uglavnom  razumijem tvoju želju za smanjenjem troškova, pa ću ti reći što sam ja učinio i kod mene je to radilo 100%. Pa bi trebalo i kod svih ostalih. Vodi računa da tada sam imao verziju OS 2.2.1 i ne znam hoće li proći na novoj verziji. Nisam se niti raspitivao. 

Priča je ovakva: skinuo sam s neta APN disabler (možeš googlati ga, ali stavio sam ti ga na rapidshare), poslao ga sebi u privitku na mail. Na iphoneu mail otvorio i učitao privitak. Pojavi ti se nova stavka u Settings->General. Klikom na tu stavku APN disabler se "deinstalira" i sve opet radi bez problema. (provjereno!)  APN disabler jednostavno namjerno izmijeni APN postavke koje je podesio T-mobile i nakon toga više ne možeš se spajati na net putem 3G-a niti edge-a. Kad ti ustreba odeš u settings->general i deinstaliraš i gotovo. Jedina kvaka je što ga moraš ponovno "instalirati", tj ponovno ga otvoriti putem maila.

No krenimo.

1. postavio sam ti na rapidshare APN disabler (upravo sada) i prvih 10 može preuzeti prije blokiranja. http://rapidshare.com/files/255666454/apn-disabler.mobileconfig.html

2. Datoteku si kao privitak pošalji na mail koji možeš otvoriti sa iPhone-a.

3. Učitaj privitak. Tu će te pitati "jesi šur da si šur". Prihvati.

4. Gotovo.

Kažem, ovo je kod mene prošlo kao od šale i funkcionira savršeno. No moja verzija OSa je 2.2.1. Ne znam ima li netko iskustva sa novom verzijom OSa.

It may be that your whole purpose in life is simply to serve as a warning to others!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

http://support.apple.com/downloads/iPhone_Configuration_Utility_2_0_for_Windows

Inače sa ovom aplikacijom se rade fake postavke, službeno, od Applea.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Iphone spajanje na internet

Odlična info. Bit će da je ovaj APN disabler netko i sklepao u tom alatu.

It may be that your whole purpose in life is simply to serve as a warning to others!!
14 godina
neaktivan

Ljudi molim pomoć!

Ovdje ima toliko primjera spajanja dodatnog routera ali nigdje nema moj slučaj. Evo ukratko

Problem: Ne mogu se spojiti sa iPhone na internet

Postojeća situacija: Iskon trio (Carnet) preko Siemens Gigaset SX763.

Nabavio sam drugi router Thompson ST780 (nema WAN port) pa me zanima da li ga je uopće moguće spojiti na Siemens koji imam. Telim se već danima (noćima) ali ne ide pa ne ide.

Ako netko zna što treba napraviti bit ću mu zahvalan do groba, ali neka mi kaže sve, od početka, gdje treba piknuti Ethernet, u koji konektor, kako promjeniti postavke na routeru i koje, itd itd, ... Već sam lud.

Hvala svima koji će se pozabaviti mojim problemom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice