IPhone - problemi, pitanja...

poruka: 3
|
čitano: 1.136
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
iPhone - problemi, pitanja, news...

evo vidim da se cesto otvaraju posebne teme u vezi iPhona svako malo pa sam mislio da bi bilo najbolje otvoriti jednu temu u kojoj mozemo pisati novosti, bilokakva pitanja, probleme u vezi iPhona svih verzija...

jednostavnije je za sve nas nego za svako pitanje da se otvara novi topic...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: iPhone - problemi, pitanja, news...
ovako isao sam preko iphone 3g restorat ga tj da isbrise sve podatke (ne preko itunesa) i on je to napravio i sad kad se isao paliti upali se jabuka ona i sad ucitava one podatke posto je jailbreak-an i ucitava on tako nekih 10 sekundi i onda stane nemrda uopce i onda se nakon nekog vremena izgasi ako mi je ukljucen na kabel on ce se tako sam paliti i gasitit... pomoc pls....
17 godina
odjavljen
Re: iPhone - problemi, pitanja, news...
josip1995 kaže...
ovako isao sam preko iphone 3g restorat ga tj da isbrise sve podatke (ne preko itunesa) i on je to napravio i sad kad se isao paliti upali se jabuka ona i sad ucitava one podatke posto je jailbreak-an i ucitava on tako nekih 10 sekundi i onda stane nemrda uopce i onda se nakon nekog vremena izgasi ako mi je ukljucen na kabel on ce se tako sam paliti i gasitit... pomoc pls....

Ustekaj u racunalo, iTunes -> Restore, a zatim vrati backup.

Ocito si imao instaliran neki tweak iz Cydie pa je doslo do konflikta tj. buga u sustavu.

http://isvijet.com.hr
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice