Iphone 5

poruka: 949
|
čitano: 249.306
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Iphone 5

Ne. Mozda se jednog dana neki developer sjeti napraviti istu u obliku tweaka, Appstore aplikacije nikako ne ogu utjecati na izgled tipkovnice, tocka.

Sve sto mogu je izmjeniti tipkovnicu u samoj aplikaciji koja tvrdi da mijenja izgled/funkcionalnost iste

Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Iphone 5
Mojpismonosa kaže...

Ne. Mozda se jednog dana neki developer sjeti napraviti istu u obliku tweaka, Appstore aplikacije nikako ne ogu utjecati na izgled tipkovnice, tocka.

Sve sto mogu je izmjeniti tipkovnicu u samoj aplikaciji koja tvrdi da mijenja izgled/funkcionalnost iste

Ma znaš što mene interesira, postoji li koja tipkovnica sa hrvatskim znakovima, a ne da tišćem c da mi se otvori prozorček sa znakovljem? 

Pitam za SwiftKey jer je vrhunska na androidu, pa možda postoji i na ovoj platformi, ili kakva slična. 

ATJ Lučko
13 godina
Nema na iOS-u mjenjanja tipkovnce.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
11 godina
Iphone 5

znaci ako kupim mobitel koji je kuljen u londnu i ima garanciju i racun dal mi vrijedi kod nas ta garancija?

0 0 hvala 0
13 godina
omomomomoomm kaže...

znaci ako kupim mobitel koji je kuljen u londnu i ima garanciju i racun dal mi vrijedi kod nas ta garancija?

Da.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
11 godina
Iphone 5

odlicno nasao sam si jabuku za 2200kn staru 3 mjeseca jos je folija na ekranu znaci ipak cu ga na kraju uzet :)

0 0 hvala 0
13 godina
omomomomoomm kaže...

odlicno nasao sam si jabuku za 2200kn staru 3 mjeseca jos je folija na ekranu znaci ipak cu ga na kraju uzet :)

Samo pazi ako narucujes izvana da nije neka prevara te da racun i gara nisu od nekakvog preprodavaca. 

11 godina
Iphone 5

Ne kupujem izvana. Mob je u zgu a kupljen je u londonu koristi ga neka gospoda tj ne koristi jer sad ina 5s kolko sam skuzio.

naci cu se sutra sa njom al meni je vazno da ga mogu kod nas odnjet na popravak. Ona mi je rekla da je kupljen u bekom orangeu ako sam dobro skuzio i da radi na sve mreze. A gdje ga tocno mogu odnjet na popravak ako krepa.

0 0 hvala 0
13 godina
omomomomoomm kaže...

Ne kupujem izvana. Mob je u zgu a kupljen je u londonu koristi ga neka gospoda tj ne koristi jer sad ina 5s kolko sam skuzio.

naci cu se sutra sa njom al meni je vazno da ga mogu kod nas odnjet na popravak. Ona mi je rekla da je kupljen u bekom orangeu ako sam dobro skuzio i da radi na sve mreze. A gdje ga tocno mogu odnjet na popravak ako krepa.

Orange je britanska mreza. Mozes ga nosit u ovlastene apple servise i applove trgovine.

15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Mojpismonosa kaže...

Ma znaš  što mene interesira, postoji li koja tipkovnica sa hrvatskim znakovima, a ne da tišćem c da mi se otvori prozorček sa znakovljem? 

Pitam za SwiftKey jer je vrhunska na androidu, pa možda postoji i na ovoj platformi, ili kakva slična. 

Ne postoji. Napravi Jailbreak pa si slozi tipkovnicu kako zelis, pa i s dijakritickim znakovima (a ne samo shortcutom na iste)
Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
13 godina
Mojpismonosa kaže...
ATJLučko kaže...
Mojpismonosa kaže...

Ma znaš što mene interesira, postoji li koja tipkovnica sa hrvatskim znakovima, a ne da tišćem c da mi se otvori prozorček sa znakovljem? 

Ne postoji. Napravi Jailbreak pa si slozi tipkovnicu kako zelis, pa i s dijakritickim znakovima (a ne samo shortcutom na iste)

Vrlo dobro, ma, morati ćeš mi ipak to malo detaljnije pojasniti, tamo za par dana kada air sleti u Karlovac. 

ATJ Lučko
11 godina
Iphone 5

dajte mi recite kakva je politika sa ovim telefonom. zakljucan je na njemmacku??? kolko bi kostalo da ga se otkljuca informativno me zanima.

0 0 hvala 0
13 godina
Ako ima netko zaintersiran, mjenjam Nexus 5 za iPhone.
15 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

dajte mi recite kakva je politika sa ovim telefonom. zakljucan je na njemmacku??? kolko bi kostalo da ga se otkljuca informativno me zanima.

Na njemackog operatera? Ti si kriv sto si kupio mobitel koji ne podrzava nase, otljucavanje kosta od 200 pa do >900kn, ovisi koji operater itd

Jos ti nisam siguran za frekvencije, prodaje li se isti model kod nas i u njemackoj

11 godina
Iphone 5

Ma nisam ga kupio napisao sam informativno

0 0 hvala 0
13 godina
Iphone 5

Pozdrav,

Ima li tko volje da mi korak po korak objasni kako prebaciti glazbu s PC-a na iPhone? 

Hvala {#}

0 0 hvala 0
13 godina
dinos3 kaže...

Pozdrav,

Ima li tko volje da mi korak po korak objasni kako prebaciti glazbu s PC-a na iPhone? 

Hvala {#}

Instaliraj si na komp iTunes aplikaciju, prebaci muziku na iTunes-e, ako ne možeš Morat ćeš ponovno instalirati muziku na iTunese-e posebno, pa poveži komp i iPhone kabelom i u iTunes-ima pokreni settings! Pričekaj neko izvjesno vrijeme koliko će biti potrebiti za kompletno prebacivanje, može potrajati neko dulje vrijeme! Ako bude nešto još nejasno, slobodno se javi!
ATJ Lučko
12 godina
neaktivan
Iphone 5

Ljudi gledam za iphone 5 mikrofon. Frend kaze da mu ne radi jer mi ga misli prodat i sad vjerovatno je prednji mikroofn. AL kako da testiram mikrofone kad ih ima tri ako se ne varam ? i Predpostavljam ne moze se mijenjat samo mikrofon nego kamera il nesto uz to jer sam gledao ? 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Damir1908 kaže...

Ljudi gledam za iphone 5 mikrofon. Frend kaze da mu ne radi jer mi ga misli prodat i sad vjerovatno je prednji mikroofn. AL kako da testiram mikrofone kad ih ima tri ako se ne varam ? i Predpostavljam ne moze se mijenjat samo mikrofon nego kamera il nesto uz to jer sam gledao ? 

2 mikrofona, i probaj napravit restore prvo pa vidi radi li

12 godina
neaktivan
Mojpismonosa kaže...
Damir1908 kaže...

2 mikrofona, i probaj napravit restore prvo pa vidi radi li

kako 2 ? Tu pise da su

Kako restore moze mikrofon sredit ? 

11 godina
Iphone 5

pozz forumaši koliko košta bez ikakve pretplate u slobodnoj prodaji iphone 5s i 5c? hvala unaprijed

fb34
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
CPU kaže...

pozz forumaši koliko košta bez ikakve pretplate u slobodnoj prodaji iphone 5s i 5c? hvala unaprijed

5S

5C

16 godina
Iphone 5

jel mjenjao tko bateriju na iphone 5 ?

nakon godinu i pol počelo da zeza, a imam i problem kad je na 40% u hladnoj okolini jednostavno telefon se ugasi i ima onaj znak da je baterija prazna (radim u hladnjači)

I jako brzo se troši, sa 98% na 53% u roku 5 min na igri .. ios 7.1

http://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-Original-Apple-iPhone-5-Replacement-Internal-Battery-Pack-5G-/171280104697?pt=UK_Replacement_Parts_Tools&hash=item27e116fcf9

ili pa ovo

http://www.ebay.co.uk/itm/Gold-2680mAh-Replacement-High-Capacity-Battery-Internal-For-Apple-iPhone-5-/321234152056?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item4acb0c2a78

ili niti jedno ne valja ? barem ako je suditi po cijeni

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Iphone 5

I ja isto da pitam frend kaze da mu tri dana nije radio mikrofon i zvucnik i da sad opet radi ? Jel to moguce da software radi ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
dadoremix kaže...

jel mjenjao tko bateriju na iphone 5 ?

nakon godinu i pol počelo da zeza, a imam i problem kad je na 40% u hladnoj okolini jednostavno telefon se ugasi i ima onaj znak da je baterija prazna (radim u hladnjači)

I jako brzo se troši, sa 98% na 53% u roku 5 min na igri .. ios 7.1

http://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-Original-Apple-iPhone-5-Replacement-Internal-Battery-Pack-5G-/171280104697?pt=UK_Replacement_Parts_Tools&hash=item27e116fcf9

ili pa ovo

http://www.ebay.co.uk/itm/Gold-2680mAh-Replacement-High-Capacity-Battery-Internal-For-Apple-iPhone-5-/321234152056?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item4acb0c2a78

ili niti jedno ne valja ? barem ako je suditi po cijeni

A jesi li se raspitao po servisima pošto bi ti oni to napravili? Meni se malo čini rizičnim sam prtljati s time, pogotovo s ovim noname baterijama.

...
16 godina
Iphone 5

bateriju nije problem promjenit .. 3 šarafa sve zajedno i lako dostupno.. mjenjao sam več i ekrane na ip 4 i ip5.. tak da to nije problem

a sad.. no name baterija.. servis mi tu  u kvartu rekao.. 500 kn .. a nebi se čudio da mi stavi tu istu bateriju sa ebay-a

Na njuškalo isto nisam uspio nači "orginal" bateriju .. tj pišeju da je orginal.. a slika je ko i na ebay.. pa sa ti budi pametan

Na kraju će se pričekat novi model i bok..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone 5

Danas sam kupio novi iPhone 5 C,imate li neki savjet prije nejgovog prvog korištenja/punjenja ili samo pali i deri {#}

0 0 hvala 0
16 godina
Iphone 5

pali i deri

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
dado80 kaže...

Danas sam kupio novi iPhone 5 C,imate li neki savjet prije nejgovog prvog korištenja/punjenja ili samo pali i deri {#}

nema nista, kad ga upalis sve ce ti on sam rec kaj trebas {#}

You dont make 500 million friends without a few enemies.
16 godina
Iphone 5

Riknila mi prije par dana power tipka na iPhone5. I sad citam da ce apple od 2.5.2014 imati worldwide akciju popravke. http://www.engadget.com/2014/04/25/iphone-5-button-replacements/

Uneo sam serijski broj telefona u https://ssl.apple.com/support/iphone5-sleepwakebutton/ i pise "The iPhone 5 serial number you entered is eligible for this program. Please follow the instructions below to have your sleep/wake button replaced." 

Posto sam kupio u t-com-u jel njima nosim da oni salju na popravak ili ja saljem direktno,ne znam ni ja gdje. Telefon sam uzeo u 11 mjesecu 2012 pa je kod njih garancija istekla,a na applu pise vrijedi 2 godine "The program covers iPhone 5 models for 2 years after the first retail sale of the unit."

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice