Cujem da u lipnju izazi novi iPhone 4G pa sta mislite kakav ce biti vidjeo sam slike i cini mi se supp na slikama ali cijena ce mu sigurno bit velika
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Cujem da u lipnju izazi novi iPhone 4G pa sta mislite kakav ce biti vidjeo sam slike i cini mi se supp na slikama ali cijena ce mu sigurno bit velika
Cijena ja mislim da ce biti ista kao i sada 3gs, odnosno abnormalno visoka u slobodnoj prodaji, a u tarifi, sasvim pristojna. Vidjet cemo za manje od mjesec dana kakav ce biti, sumnjam da ce se izgled bitno mjenjati od onoga sto smo vidjeli..
Imam pitanje za iphone 4g !
Imam frenda u americi i dolazi za 1 mj u hrvatsku !
Kod njih iphone izlazi 24.6 i koštat će 200 dolara !
Pa me zanjima dali ako kupim tamo iphone dali ga mogu tu otkljucati tj dali mogu koristiti svoju t-mobile karticu , kad se otključa !
HVALA !
Imam pitanje za iphone 4g !
Imam frenda u americi i dolazi za 1 mj u hrvatsku !
Kod njih iphone izlazi 24.6 i koštat će 200 dolara !
Pa me zanjima dali ako kupim tamo iphone dali ga mogu tu otkljucati tj dali mogu koristiti svoju t-mobile karticu , kad se otključa !
HVALA !
Koliko ja znam to je cijena sa potpisanim ugovorom na 2 godine s njihovim operaterom.
Ako će prijatelj uzet pretplatu a tebi dati mobitel onda ok, a da li ga je moguće otključati nemam pojma.
Kolko sam cuo on ce isto uzeti samo uredaj bez ikakve pretplate i gledao sam na netu 200 dolara.....
Dobro nije sad to bitno , bitno mi je dali se može otkljucati !
meni je danas dosao na mail mail od appla sa tim novim iphoneom :)
nije mi bas nekaj
Kolko sam cuo on ce isto uzeti samo uredaj bez ikakve pretplate i gledao sam na netu 200 dolara.....
Dobro nije sad to bitno , bitno mi je dali se može otkljucati !
Uređaj bez pretplate je oko 500-600$.
Što ti nije malo čudno da se takav uređaj prodaje za 1000kn bez ikakvih daljnjih davanja?
Pa nije mi cudno kad ima neku firmu....i uzima preko firme !
Pa ce on uzeti mobitel na firmu neznam ima pravo na 4-5 komada !