Iphone 4G

poruka: 8
|
čitano: 3.742
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
iPhone 4G

Cujem da u lipnju izazi novi iPhone 4G pa sta mislite kakav ce biti vidjeo sam slike i cini mi se supp na slikama ali cijena ce mu sigurno bit velika

cobra
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: iPhone 4G
jombacija kaže...

Cujem da u lipnju izazi novi iPhone 4G pa sta mislite kakav ce biti vidjeo sam slike i cini mi se supp na slikama ali cijena ce mu sigurno bit velika

Cijena ja mislim da ce biti ista kao i sada 3gs, odnosno abnormalno visoka u slobodnoj prodaji, a u tarifi, sasvim pristojna. Vidjet cemo za manje od mjesec dana kakav ce biti, sumnjam da ce se izgled bitno mjenjati od onoga sto smo vidjeli..

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
15 godina
neaktivan
Iphone 4G

Imam pitanje za iphone 4g !
Imam frenda u americi i dolazi za 1 mj u hrvatsku !
Kod njih iphone izlazi 24.6 i koštat će 200 dolara !

Pa me zanjima dali ako kupim tamo iphone dali ga mogu tu otkljucati tj dali mogu koristiti svoju t-mobile karticu , kad se otključa !

HVALA !

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Iphone 4G
Aesonic kaže...

Imam pitanje za iphone 4g !
Imam frenda u americi i dolazi za 1 mj u hrvatsku !
Kod njih iphone izlazi 24.6 i koštat će 200 dolara !

Pa me zanjima dali ako kupim tamo iphone dali ga mogu tu otkljucati tj dali mogu koristiti svoju t-mobile karticu , kad se otključa !

HVALA !

Koliko ja znam to je cijena sa potpisanim ugovorom na 2 godine s njihovim operaterom.

Ako će prijatelj uzet pretplatu a tebi dati mobitel onda ok, a da li ga je moguće otključati nemam pojma.

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
15 godina
neaktivan

Kolko sam cuo on ce isto uzeti samo uredaj bez ikakve pretplate i gledao sam na netu 200 dolara.....

Dobro nije sad to bitno , bitno mi je dali se može otkljucati !

15 godina
neaktivan
Iphone 4G

meni je danas dosao na mail mail od appla sa tim novim iphoneom :)

nije mi bas nekaj Izlanuo se

hello (:
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Aesonic kaže...

Kolko sam cuo on ce isto uzeti samo uredaj bez ikakve pretplate i gledao sam na netu 200 dolara.....

Dobro nije sad to bitno , bitno mi je dali se može otkljucati !

Uređaj bez pretplate je oko 500-600$.

Što ti nije malo čudno da se takav uređaj prodaje za 1000kn bez ikakvih daljnjih davanja?

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
15 godina
neaktivan

Pa nije mi cudno kad ima neku firmu....i uzima preko firme !

Pa ce on uzeti mobitel na firmu neznam ima pravo na 4-5 komada !

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice