Iphone 4 pitanja

poruka: 7
|
čitano: 2.523
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Iphone 4 pitanja

imam par glupavih pitanja o iphoneu,al ipak bi ih pito :D

znaci zanima me taj novi ajfon :D al neisplati mi se uzimat na pretpatu,pa bi ga uzeo preko oglasnika.

e sad imam par pitanja:ako ga ja uzmem preko oglasnika,dal ja mogu otic u tmobile i kupit tamo samo mini sim karticui, se to dobiva samo ako uzmem ajfon??

i dal ja mogu izrezat iz moje sim kartice mini sim karticu?dal je iko imo iskustva s tim,dal ce mobitel normalno funkcionirat?

hvala unaprijed!

Smart guys maybe have all the answers,but the stupid ones have all interesting questions. Be stupid.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Iphone 4 pitanja
Abstract kaže...

znaci zanima me taj novi ajfon :D al neisplati mi se uzimat na pretpatu,pa bi ga uzeo preko oglasnika.

e sad imam par pitanja:ako ga ja uzmem preko oglasnika,1.dal ja mogu otic u tmobile i kupit tamo samo mini sim karticui,2. se to dobiva samo ako uzmem ajfon??

3.i dal ja mogu izrezat iz moje sim kartice mini sim karticu?4.dal je iko imo iskustva s tim,dal ce mobitel normalno funkcionirat?

hvala unaprijed!

1. Možeš.

2. Ako kupiš zapakovan iz T-mobile-a, onda da.

3. Možeš ako je novija.

4.Hoće.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
16 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...
Abstract kaže...

e sad imam par pitanja:ako ga ja uzmem preko oglasnika,1.dal ja mogu otic u tmobile i kupit tamo samo mini sim karticui,2. se to dobiva samo ako uzmem ajfon??

3.i dal ja mogu izrezat iz moje sim kartice mini sim karticu?4.dal je iko imo iskustva s tim,dal ce mobitel normalno funkcionirat?

hvala unaprijed!

1. Možeš.

2. Ako kupiš zapakovan iz T-mobile-a, onda da.

3. Možeš ako je novija.

4.Hoće.

Hvala ti puno!

Smart guys maybe have all the answers,but the stupid ones have all interesting questions. Be stupid.
16 godina
neaktivan
Iphone 4 pitanja

Dakle Tele2 ili Bonbon kartice ne mogu po defaultu u iPhone 4?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Iphone 4 pitanja
Može bonbon jer je virtualna mreža od t-mobilea.Sad bude došao u vip iphone 4 i samo se nebude mogao ić na tele 2.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jpelko2 kaže...
Može bonbon jer je virtualna mreža od t-mobilea.Sad bude došao u vip iphone 4 i samo se nebude mogao ić na tele 2.

Al zanima me da li se mora kartica  rezati

17 godina
neaktivan
berofx kaže...
jpelko2 kaže...

Al zanima me da li se mora kartica  rezati

Da mora se rezat ako nemaš micro sim karticu imaju i ju t-mobile i vip za 20-30kn.Možeš je i zrezat sam i pomoću cuttera.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice