molio bih da mi napisete svoje komentare u vezi ova dva mobitela oba dva su dobra, ali.......!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Tražiš usporedbu mobitela koji je trenutačno na tržištu i kojeg ljudi koriste sa mobitelom koji je još mjesecima daleko od tržišne prodaje i kojeg nitko još nije držao u rukama!?!?!
I jos stavis to u aktivne probleme...
Ajde mi usporedi 9800GTX+ sa novom serijom HD5000 koje ce izaci za 6 mjeseci! Naravno, ne mozes!
da jer kad on izade po meni bit ce manje para nego sto je sad iphone 3g sigurno znam da on ima 12megapiksela ali iphone ima bolje aplikacije os ........i skuplji je sigurno.....!?!?!?!?
To je još uvijek samo koncept, a ne finalni proizvod! I ime "idou" će se mijenjati tako da nema smisla o tome uopće raspravljati.
Radije bih Toshibu TG01 
ma iphone ne valja ni 2 soma kuna a kamo li 6-7... po meni jedna nokia 5800 koja kosta 3000 kuna puuno je bolja... iphone is for girls 
Radije bih Toshibu TG01 

da jer kad on izade po meni bit ce manje para nego sto je sad iphone 3g sigurno znam da on ima 12megapiksela ali iphone ima bolje aplikacije os ........i skuplji je sigurno.....!?!?!?!?
znam a i procito sam da ce se zvati s60
neobazirite se na ovaj moj predzadnji komentar....jer sam KRIVO PROCITO.....hehehhe.xdd
ali ja mislim da ce sony ericsson idou kad dode u hravatsku sigurno kostat manje nego sad iphone....100%
eno japanci ti djele iphone besplatno, kažu da je prejednostavan i nitko ga ne želi kupit. i da, idou je bolji od iphonea. u svemu.
da djele ga uz dvogodišnju preplatu a naši ga prodaju za 1 kunu, velika razlika
i informacije o tome da ga japanci nekupuju su lažne informacije iz Wiredova članaka koji je proglašen najžućim člankom u njihovom povijesti na temelju informacija starih skoro godinu ipo.
http://www.appleinsider.com/articles/09/02/28/japanese_hate_for_iphone_all_a_big_mistake.html
lol ja sam drzo iphone u ruci... brat mi ga ima vec 7-8 mjeseci... iz amerike...
Neki ljudi se nikako ne mogu pomiriti sa stvarnočću. :D
Neki ljudi se nikako ne mogu pomiriti sa stvarnočću. :D
ali ja mislim da ce sony ericsson idou kad dode u hravatsku sigurno kostat manje nego sad iphone....100%
znači, ovo je jedan mini tutorial kako održati temu preglednijom. Svaki korisnik bi trebao jedanput postati poruku, eventualno dva puta za redom ako je to neophodno. Ali 3 puta, i to po jednu rečenicu u svakom postu, totalno nepotrebno.
neobazirite se na ovaj moj predzadnji komentar....jer sam KRIVO PROCITO.....hehehhe.xdd