Iphone 3g vs sony ericsson idou zaključana tema

poruka: 22
|
čitano: 4.558
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Iphone 3g vs sony ericsson idou
pitanje

molio bih da mi napisete svoje komentare u vezi ova dva mobitela oba dva su dobra, ali.......!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Tražiš usporedbu mobitela koji je trenutačno na tržištu i kojeg ljudi koriste sa mobitelom koji je još mjesecima daleko od tržišne prodaje i kojeg nitko još nije držao u rukama!?!?!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I jos stavis to u aktivne probleme...

Ajde mi usporedi 9800GTX+ sa novom serijom HD5000 koje ce izaci za 6 mjeseci! Naravno, ne mozes!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Iphone 3g vs sony ericsson idou
autorov komentar

da jer kad on izade po meni bit ce manje para nego sto je sad iphone 3g sigurno znam da on ima 12megapiksela ali iphone ima bolje aplikacije os ........i skuplji je sigurno.....!?!?!?!?

17 godina
neaktivan
autorov komentar
pa vidjeli ste valjda karakteristike nemorate svaki mob drazati u ruci da bi ga procijenili naravno vise se moze rec kad se nesto isproba ali ipak ............
17 godina
neaktivan

To je još uvijek samo koncept, a ne finalni proizvod! I ime "idou" će se mijenjati tako da nema smisla o tome uopće raspravljati.

0 0 hvala 0
17 godina

Radije bih Toshibu TG01  Belji se

HP 8530p
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ma iphone ne valja ni 2 soma kuna a kamo li 6-7... po meni jedna nokia 5800 koja kosta 3000 kuna puuno je bolja... iphone is for girls Namigiva

jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
parizer kaže...

Radije bih Toshibu TG01  Belji se

uf ova mrcina ima 10 puta bolji proc od mog prvog kompa Belji se
jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P
16 godina
neaktivan
rope kaže...

da jer kad on izade po meni bit ce manje para nego sto je sad iphone 3g sigurno znam da on ima 12megapiksela ali iphone ima bolje aplikacije os ........i skuplji je sigurno.....!?!?!?!?

Hm, pa mislim da se još netko mora slagat s tobom, ali moje mišljenje glasi: "Symbian rules!" Koristim Symbian OS, preciznije S60 već 8 godina, dakle od kad postoji i ne mjenjam mišljenje.
Ako na iphoneu nemogu raditi barem 2 programa od jednom (pardon, to nisu ni pošteni programi, neki iFart), radije ću uzeti E90
Vir prudens non contra ventum mingit...
17 godina
neaktivan
autorov komentar

znam a i  procito sam da ce se zvati s60

17 godina
neaktivan
autorov komentar

neobazirite se na ovaj moj predzadnji komentar....jer sam KRIVO PROCITO.....hehehhe.xdd

17 godina
neaktivan
autorov komentar

ali ja mislim da ce sony ericsson idou kad dode u hravatsku sigurno kostat manje nego sad iphone....100%

17 godina

eno japanci ti djele iphone besplatno, kažu da je prejednostavan i nitko ga ne želi kupit. i da, idou je bolji od iphonea. u svemu.

17 godina
neaktivan

da djele ga uz dvogodišnju preplatu a naši ga prodaju za 1 kunu, velika razlika

i informacije o tome da ga japanci nekupuju su lažne informacije iz Wiredova članaka koji je proglašen najžućim člankom u njihovom povijesti na temelju informacija starih skoro godinu ipo.

http://www.appleinsider.com/articles/09/02/28/japanese_hate_for_iphone_all_a_big_mistake.html

http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

lol ja sam drzo iphone u ruci... brat mi ga ima vec 7-8 mjeseci... iz amerike...

17 godina
neaktivan

Neki ljudi se nikako ne mogu pomiriti sa stvarnočću. :D

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
vjeko kaže...

Neki ljudi se nikako ne mogu pomiriti sa stvarnočću. :D

koja je stvarnost?
17 godina
neaktivan
http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/

0 0 hvala 0
17 godina
 je kad ništa drugo ni ne možeš s njim
17 godina
rope kaže...

ali ja mislim da ce sony ericsson idou kad dode u hravatsku sigurno kostat manje nego sad iphone....100%

malo je OT, ali šta ti mogu kad tražiš
znači, ovo je jedan mini tutorial kako održati temu preglednijom. Svaki korisnik bi trebao jedanput postati poruku, eventualno dva puta za redom ako je to neophodno. Ali 3 puta, i to po jednu rečenicu u svakom postu, totalno nepotrebno.
Dok napišeš poruku i već klikneš pošalji, pa se nešto sjetiš, slobodno klikneš tipku uredi ( na slici DA), nitko ti neće uzeti za zlo, niti će ti itko prijetiti. A ne novu poruku (na slici NE), jer tako u očima drugih forumaša nagrđuješ ugled o sebi, možeš zaraditi neku vrstu "stegovne" opomene, itd...
zato, za bolji forum... ovaj savjet

moderatorima i ostalim članovima se ispričavam na ovome postu, ali jednostavno, ovo me je pikalo u oko. Ako je potrebno( a nadam se da nije), dajte mi žuti i obrišite ovaj post.
putokaz putokaz
iskoristi današnji dan, što manje se uzdaj u sutražnji
17 godina
moderator
rope kaže...

neobazirite se na ovaj moj predzadnji komentar....jer sam KRIVO PROCITO.....hehehhe.xdd

Jako voliš pričati sam sa sobom? Tri poruke šalješ jednu za drugom! Možda isprobavaš kako ovaj forum radi? Nemoj više jer ćeš dobiti crveni karton!

A i tema je - suck :(

LOCK
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice