dakle ovako.. prije god dana sam uzeo od jednog frenda polovan 3g,,, ugl trebalo je samo bateriju promjenit,posto se cesto gasio.. i praznila se za cas.. ugl..nakon par mj sam je promjenio (sam).. i radio je dobro...ali je gornji dio kucista malo uzdignut..tj zjapi onak..malo prostora..to je od pocetka ,od kad sam kupio.. i ugl, kad sam ga otvarao, bio sam zdrko neke sitnice.. ugl zvucnik i jos neke stvari... i odnio na servis... da promjeni to.. i masku, zbog tog sto zjapi gore.. e sad... lik je sve to promjenio...cak je stavio i gumb za paljenje novi,, al je od 3gs,,,, ne pase uopce..tj stane on, al na dodir je drukcije..na 3gs fino osjetis kad stisnes, dok je tu onak kao da je zaglavljen..al da se upalit i sve... i radio je super 2-3mj.. do nekog dana, kad je poceo zajebavat. ugl pocelo mi se non stop ubacivat poruka nesto "slide to turn off power" ili tak nest, ugl da ga ugasim....non stop..poludio sam..znalo se to desavati nekad.kad je stigao s servira..al jako jako rijetko. i prestane..al neki dan je poceo bas stalno...nemoguce nista.. netko me nazove.. za par sec on sam prekine.. itd.... sto je jos dobro..danas mi se poceo gasit.. nemos ga upalit.. ili se sam gasi pali...recimo ne mogu ga upalit na tipku gore, neg moram istodobno drzat i home tipku i power... pa se onda kao boota.. i tako stoji dugo..pa nestane ona jabuka,, pa se pojavi itd...al sam skuzio da . kad ga stisnem gore gdje zjapi,,tam kod te tipke power.. onda se boota i radi.... izgleda da ga gore nesto jebe.....dali je imao tko slicnih problema? jer mi vec ide na k.. ne mogu nista.. jedva ga upalim ..hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore