Iphone 3g dekodiranje

poruka: 14
|
čitano: 7.294
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Iphone 3g dekodiranje

Molim pomoc...imam Iphone 3g 16gb ali je na t mobile pa me zanima da li postoji nacin kako ga se moze prebaciti na vip...hvala puno :)

Robi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Iphone 3g dekodiranje
atiHD kaže...

Molim pomoc...imam Iphone 3g 16gb ali je na t mobile pa me zanima da li postoji nacin kako ga se moze prebaciti na vip...hvala puno :)

Može, ali postoji dosta problema u većini slučajeva. Najviše sa GPS, pa wifi i niz drugih sitnica. Rizik ti je to, ako baš ne moraš onda nemoj radit, radije se pribaci na tmobile. To je moje mišljenje.

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
15 godina
neaktivan

a kuzis cijeli svoj mobilni vijek sam na vip i svi su mi doma na vipu i sve i sad neznam -.-'''....sta je bas tako rizicno ili???

Robi
16 godina
Iphone 3g dekodiranje

Ubiti nisan prvo pita, koji ti je baseband od iphonea?

Opcije > Općenito > Opis i onda tamo vidiš modem firmware

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

verzija je tako pise 4.2

Robi
16 godina
Iphone 3g dekodiranje

Ne to, nego Modem Firmware, bude ti u obliku 05.14.02, zadnje ti je od svega toga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo naso sam...05.11.07 tako pise....sad ja neznam dal to tako treba bit...mislim ovo mi je prvi iphone pa se bas ne snalazim 

Robi
15 godina
neaktivan

Sa tim basebandom bez problema radis jailbreak sa redsn0w-om i nakon toga ide unlock sa ultrasn0w-om.

16 godina
Iphone 3g dekodiranje

Evo kolega je bija brži pa je sve reka šta trebaš znat.

I da, šta je najvažnije nećeš imat nikakvih problema sa tin basebandon, gps i slično, sve radi.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

oh puno vam hvala ja sam se vec prestrasio bio :D....puno hvala jos jednom na pomoci 

Robi
16 godina
Iphone 3g dekodiranje

Nema problema, ako bude još kakvih problema/pitanja samo se javi {#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Iphone 3g dekodiranje

e ovako, imam problem sa iphone-om ,naime imam iphone 3g ali ne prihvaca nijednu hrvatsku karticu pa me zanima dali je to moguce napraviti bez kartice ikako???? =/

" Nad izdahnulim pogonima termomehanike i etanola vrane šestare epitaf" \Mundus Vult Decipi!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Iphone 3g dekodiranje

Pozdrav. Imam iphone 3g koji ide samo na tmobile i sad bi ga treba dekodirarti.
Modem firmware je 05.13.04.

paa ako mi može ko pomoći bio bi zahvalan jako...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Iphone 3g problemi sa dekodiranjem

Imam iPhoone 3g i sve sam uradio i preostalo je samo da instaliram u Cydi-i ultrasn0w....

Kada to uradim i ubacim karticu jednostavno mi zablokira telefon....

A kad izbacim karticu sve radi normalno

Ivan Vidovic

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice