Molim pomoc...imam Iphone 3g 16gb ali je na t mobile pa me zanima da li postoji nacin kako ga se moze prebaciti na vip...hvala puno :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Molim pomoc...imam Iphone 3g 16gb ali je na t mobile pa me zanima da li postoji nacin kako ga se moze prebaciti na vip...hvala puno :)
Može, ali postoji dosta problema u većini slučajeva. Najviše sa GPS, pa wifi i niz drugih sitnica. Rizik ti je to, ako baš ne moraš onda nemoj radit, radije se pribaci na tmobile. To je moje mišljenje.
a kuzis cijeli svoj mobilni vijek sam na vip i svi su mi doma na vipu i sve i sad neznam -.-'''....sta je bas tako rizicno ili???
Ubiti nisan prvo pita, koji ti je baseband od iphonea?
Opcije > Općenito > Opis i onda tamo vidiš modem firmware
verzija je tako pise 4.2
Ne to, nego Modem Firmware, bude ti u obliku 05.14.02, zadnje ti je od svega toga.
evo naso sam...05.11.07 tako pise....sad ja neznam dal to tako treba bit...mislim ovo mi je prvi iphone pa se bas ne snalazim
Sa tim basebandom bez problema radis jailbreak sa redsn0w-om i nakon toga ide unlock sa ultrasn0w-om.
Evo kolega je bija brži pa je sve reka šta trebaš znat.
I da, šta je najvažnije nećeš imat nikakvih problema sa tin basebandon, gps i slično, sve radi.
oh puno vam hvala ja sam se vec prestrasio bio :D....puno hvala jos jednom na pomoci
Nema problema, ako bude još kakvih problema/pitanja samo se javi 
e ovako, imam problem sa iphone-om ,naime imam iphone 3g ali ne prihvaca nijednu hrvatsku karticu pa me zanima dali je to moguce napraviti bez kartice ikako???? =/
Pozdrav. Imam iphone 3g koji ide samo na tmobile i sad bi ga treba dekodirarti.
Modem firmware je 05.13.04.
paa ako mi može ko pomoći bio bi zahvalan jako...
Imam iPhoone 3g i sve sam uradio i preostalo je samo da instaliram u Cydi-i ultrasn0w....
Kada to uradim i ubacim karticu jednostavno mi zablokira telefon....
A kad izbacim karticu sve radi normalno