Znaci sve propisno napravim,izgasim mob, izvadim SIM karticu i bateriju ,buduci da je SIM ispod baterije, (bon bon) iz huaweia ascend y300 jer sam htio vidjet jel kartica moze ic u drugi mob... vracam ja karticu i bateriju nazad na mjesto ,palim mob kad ono odjednom 1980 godina ,3 sata ujutro... to mi nije smetalo iako mi je bilo cudno... onda odem na poruke i probat poslat frendu i izbaci mi poruka uspjesno zaprimljena ,ali mi uopce ne pokaze koja je poruka poslana u onom zelenom oblacicu kak inace zna... i onda sam sa drugog moba pokusao poslat poruku na huawei i dobio sam notif da mije dosla poruka,ali ju uopce nemogu procitat,otvorim poruke i prazno od te osobe koja mi je poslala... ne kuzim nista...a mob imam mjesec dana ako i tolko,nov kupljen,nije rabljeni.... i nisam nikakve glupsoti stvaro s njim i sve orginalne punjace i kablove sam koristito niti mi je pao u vodu niti je ostecen... nsita... jel moguce da mu je software tak los? oce mi garancija to uvazit? heeelp :(
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
vrati uređaj na tvorničke postavke
Ideš u postavke moba/Aplikacije/ Sve Aplikacije/ nađi aplikaciju badge provider.apk klikni na nju i oćisti data i cache.
Restartaj mobitel pa onda probaj.

Dragi svi, ako imate problema s porukama ili vam u sred razgovora pukne veza, odnosno vi čujete sugoornike, ali oni vas ne, problem je u novoj verziji vibera koju ovaj uređaj ne podržava. Imala sam iste probleme i onda sam uradila back up sih podataka i onoga što mi je bitno na sd karticu i uradila Restore to factory defaults i kad se mob poslije "podigao" instalirala sam viber 2.2.2.22. i sad radi suuuuper. i nemojte kad vam ponudi novu verziju vibera prihvaćati jer će se opet dogoditi isto. Inače je mobitel odličan.
Pozdrav ;)