HTC Wildfire ili SE Xperia X8

poruka: 16
|
čitano: 4.752
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

U dilemi sam izmedu ova dva mobitela. Gledam svuda recenzije i opet nikako nemogu donjet odluku. HTC ima bolju kameru i malo mozda bolje performanse i ima veci ekran, al opet ima manju rezoluciju od SE i malo je skuplji. Ako mi mozete savjetovat sta bi mi bilo bolje od ta dva mobitela, ili ipak neki treci mobitel do jedno 200eura ? Bitno mi je dosta kod mobitela GPS jer mi dosta cesto treba i kamera nemora biti nista ekstra, ali kad nesto uslikam da se sve fino vidi i da ima dobru led bljeskalicu ili lampu kako se to vec zove da mogu po mraku posvjetlit ili slikat po mraku. nisam sad neki prezahtjevni korisnik da trazim da mi mobitel pokrece najnovije igrice ili tako neke stvari. najjaca igrica koju cu imat je solitaire i to je to, neka korisna aplikacijica i tako.

0 0 hvala 0
16 godina
RE: HTC Wildfire ili SE Xperia X8

Ja imam wildfire, i memorija koju ima je relativno skromna, a X8 ima duplo manje od toga (384 MB RAM; 512 MB ROM naspram 128 MB storage, 168 MB RAM), tako da bih ja odabrao wildfire. A sto se tice rezolucije, veca je na X8 as ekran je manji (3" naspram 3.2"), pa pretpostavljam da je sve jako sitno na X8.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.11.2010 15:59 (CalvinRi).
15 godina
neaktivan

a kako te sluzi gps na wildfireu ? i kako sluzi kamera ? i opcenito kako te mobitel sluzi ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
evo ja cu ti rec par stvari o wildfireu jer mi ga ima cimer.
Touch je odlican i dosta dobro hvata, ekran je dovoljno velik i slika je dosta dobra.
Kamera je po meni dosta dobra i slika je cista te ima bljeskalicu i svjetilku koja ima tri nacina rada.
Gps nisam puno gledao al on kaze da ga je jucer u zg odlicno posluzila.
To je to sto si naveo da te zanima.
Ugl. Moj glas ide za htc.
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pa to mi je dosta bitno jer te stvari najcesce koristim. a zasad i ja sam za wildfire osim ako ne nadem neki treci mobitel koji je u tom rangu

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ej evo ja sam ponosni vlasnik wildfirea vec 2 tjedna. Kamera ok, po danu su slike dobre skroz, po noci nako nako, al mislim da je na svakom mobu tako. Gps radi savrseno. Instaliro sam mobile maps i karte regije, ufati signal za minut i ne gasi se nikako, iznenadjujuce dobro, putvo sam st-zg sa njim. Vrhunski moram rec, stata cesta.
ćufta
15 godina

nećeš pogriješiti ni da kupiš X8- moj glas ide HTC zbog većeg ekrana i bolje kamere

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

X8 1000 kn, Wildfire 1700 kn. Ako misliš mob rabiti više od 2 godine, idi na HTC, ako ne onda idi na X8.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako oces igrat igre onda X8 zato sto ima brzi cpu i ima gpu.Ako neces igrat igre onda Wildfire.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

wildfire se moze nac po 1200-1300kn po oglasnicima star mjesec dana ili jos i manje s garancijom od dvije godine. sto se tice igrica stavit cu solitaire i tako jos neku mozda kad zujim u vlaku ili tramvaju da se nekako zabavim. nisam dosad imo srece s mobitelima, prvo sam imo samsung d600 i s njim sam se usrecio da boli glava, i onda kupim nokiu 6288 i jos gore zato bi sad nesto sta nece brzo crknut.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Što se tiče neke pouzdanosti i robusnosti, težine, materijala isl. .... mislim da HTC tu bolje stoji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Za SE ne znam, ali sa Wildfireom neces fulat. Imam ga 2mj i potpuno sam zadovoljan, to mi je prvi mob tog tipa i sve je ok. Kuciste je ok, nije plasticno kao kod nekih modela, ne izgleda kao igracka, aplikacije su ok, surfanje na njemu je lagano. Prije HTCa sam ima LG kf600, klasicnjak, i kad sam na HTCu pokrenuo net preglednik, pao sam na dupe od velicine ekrana. Je, ostala navika sa LGa. Jedino baterija nije najizdrzljivija,punim ju svaki drugi dan,ali s obzirom koliko vremena provodim na netu, nije ni cudno. Sve u svemu, mob je prva klasa i neces fulat ako ga uzmes. I ja sam se odlucio za njegA pretrazivajuci forume i misljenja, i upravo klikam po njemu
15 godina
neaktivan

i jos imam pitanje samo ako netko ima HTC HD2, kakav je i ono da li ga se isplati uzet s obziroma na cijenu i dobiveno.

0 0 hvala 0
16 godina

Za šta si se odlučio na kraju? Ja sam isto u dvojbi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koliko je razlika u cijenu izmedu navedena uredaja?

ako je 700kn kao sto vex kaze onda se ne isplati bas kupiti htc

Jahao sam pješice.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 13:29 (Arabarran).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice