HTC Wildfire - imenik

poruka: 7
|
čitano: 7.150
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
HTC Wildfire - imenik

Molim pomoć oko imenika (People) u Wildfireu. Namjestio sam da mi se  prikazuje imenik samo sa Googlea gdje sam ga ažurirao. Međutim, na Googleu u kontaktima imam 164 kontakta a kad to uključim na telefonu 208. Neki su mi dupli, nekih sa Googlea uopće nema a neki su mi zamijenjeni ime i prezime. Zna li netko kako da napravim da mi se identični imenik sa Googlea pojavi i u telefonu ili da li je moguće izvesti sa Googlea menik u jednom fileu i onda ga učitati u telefon ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: HTC Wildfire - imenik

Odeš u People >Menu>View i tamo označuš da vidiš samo Google kontakte. I to bi bilo sveundefined

17 godina
neaktivan
Pendula kaže...

Odeš u People >Menu>View i tamo označuš da vidiš samo Google kontakte. I to bi bilo sveundefined

Tako sam i napravio ali nešto nije u redu jer imam 164 kontakta na Googleu a kad označim Google na mobitelu piše mi 205 i na nekima mi se izmješa ime i prezime a i pojave mi se neke dodatne email adrese među kontaktima.....

Uspio sam eksportirati sa Googlea imenik u jedan vCard file i učitati ga u telefon i sada je sve u redu ali to mi je bezveze jer kada ažuriram neki broj u telefonu to se automatski ne sprema na Google pa će mi nakon nekog vremena imenik biti u banani....

15 godina
neaktivan
HTC Wildfire - imenik

e moze pomoc ako neko zna stvarno je hitno !!!
evo ovako brat mi je dobil novi mob neki dan i kad se napunil prebacil je karticu iz sstarog(v360v)u novi mob e sad kad ga je upalil i pogledal u imenik vise od pol ljudi fali ,vratili smo katicu u stari mob opet sito nema pol brojeva e sad nebi to blo tolko hitno da bratu to nisu brojevi od poslovnih ljudi te mu trebaju za posalo dajte ljudi  pls pomagajte!!{#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

A jesi siguran da je prije vađenja kartice iz starog moba prebacio sve kontakte na karticu, mobiteli obično automatski spremaju na mem moba a ne na karticu.

15 godina
neaktivan
doriana gray kaže...

A jesi siguran da je prije vađenja kartice iz starog moba prebacio sve kontakte na karticu, mobiteli obično automatski spremaju na mem moba a ne na karticu.

nije sve prebacio jer su neki brojevi bili ostali namobu kad sam ja gurno svoju karticu al to ih je bilo 4-5 broja samo i kad smo vratili bratovu karticu ti su brojevi bili na mobu al nema ostalih 40-50????????

14 godina
neaktivan
HTC Wildfire -PREBACIVANJE IMENIKA

Evo ovako molio bi za pomoc.Imam htc wildfire i neznam kako da prebacim imenik(znaci sve brojeve sa telefona na kompijuter)kad se spojim preko usb-a mogu prebacit slike i jos neke gluposti ali imenik ne.Ako neko zna molio bih pomoc HVALA.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice