Htc U11

poruka: 552
|
čitano: 120.516
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Htc U11
Ne kažem da lažeš, već očito nemaš pojma o čemu se tu priča, ajd zaboravi, drago mi je da tebi hvata telefon wifi od pola grada i da si sretan. Uživaj.
10 godina
neaktivan
Htc U11

Stigao u11 - dva dana cackanja i prebacivanja sa Sony Z2... Super je mob, build quality je odlican(jes jerry ga je slomio, ali vasevr, u ruci ima premium osjecaj, nema onaj plasticni filing,a tome pridonosi mozda sto ima i masu, onako bas je komad mobitela, ne volim da je mobitel prelagan jer mi onda ima cheap feeling :) Ekran je wow, iznenadih se, rekao bih da je amoled koliko je fino popeglana slika, screen bleeding nula. Cameru nisam stigao testirat, dvije slike okinuh u restacu i sve pet. Wifi hvata dalje od Z2,  ispred zgrade lovim wifi u stanu sto nisam mogao s ovim, spajanje na mrezu je sigurno tri puta brze. Cijeli telefon leti, nema bloatware, nista ne laga. usonic je zanimljiv, zvuci dobro(dat bass), ali ipak se ne moze pribliziti AKG k240 slusalicama koje inace koristim. Baterija zasad prerano reci jer je dosao sa 67%, ispraznjen i napunjen (fast charging rulz) i danas je na 44%, treba proci par ciklusa da se iskalibrira, ali sve u svemu nisam dobio dojam da curi prebrzo te mislim da ce trajati dva dana bez beda (nekih 10h-12h screen on time, taman kako je i u testu na gsmareni)

Sto se tice bezela, fakat nemam problem s time, ekran je velik  i meni ono najbitnije 16:9 je format.

"Mane"

1)ekran je malo glossy i vani na 36 stupnjeva suncu je problematicno gledati, ali takav je bio i na Z2. S8 mozda ima bolji brightness na suncu, ali samsungov amoled ima problema sa burninom tako da eto sve ima svoje mane (vec su po ducanima S8 izlozene sprzenih ekrana, nisu znaci nista popravili nakon s7 serije)

2) boja - preporucam pogledati uzivo, moj je amazing silver i ipak da sad biram uzeo bih crni, preglossy je, zenskast ilitiga maklo je gejast :D. Ali ide u case tako da mi boja ne igra toliko, htio sam promijenit malo jer crni mi je bio Z2.

3) auto brightness ima nekih problemcica, nisu jos popolirali slider i senzor rekao bih, par puta je potamnio previse  sliku indoor  pa moras rucno korigirat sliderom, vidim po netu da je tako i drugima, nista sto update (ili custom rom) nece rjesiti. I slider kad si indoor nema nekog effecta, kao da scala nije dobro potjunirana 0-40% imaju isti level of brightness.

Sve u svemu, kako pise na reviewima tako je i uzivo :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.7.2017 17:33 (Valius).

3 0 hvala 0
14 godina
Htc U11

Pao mi je 20CM sa kreveta na parket, original maska s kojom je došo.

:(

Kad i ako zamjenim ekran ide gore neke rugged case jel kolko vidim nisam jedini, telefon je katastrofa neotporan na padove, pogotovo na taj rub, izlgeda ko da ga je metak pogodio a ne mekana površina kao parket..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ivicask kaže...

Kad i ako zamjenim ekran ide gore neke rugged case jel kolko vidim nisam jedini, telefon je katastrofa neotporan na padove, pogotovo na taj rub, izlgeda ko da ga je metak pogodio a ne mekana površina kao parket..

Šta je ovo M10 ili U11??

16 godina
ivicask kaže...

Auff .. :( 

A kakva šteta telefon, bilo koji stavljat u case. 

Blaženi M7/8/9/10

R36 kaže...
ivicask kaže...

Šta je ovo M10 ili U11??

U11.

ptspclan.com | visit us ^^
14 godina
R36 kaže...
ivicask kaže...

Šta je ovo M10 ili U11??

Pa HTC u11, HTC10 mi je pao 10+ puta na parket nikad nista, cak iz đepa sa 3 puta veće visine..

Naručio sam si sad 

http://www.ebay.com/itm/152596844234 

http://www.ebay.com/itm/332296541365

Uopće me strah zvati Agram kolko košta zamjena, evo skupljam hrabrost već sat vremena..

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.7.2017 9:00 (ivicask).
13 godina
neaktivan
ivicask kaže...

Pa HTC u11, HTC10 mi je pao 10+ puta na parket nikad nista, cak iz đepa sa 3 puta veće visine..

Naručio sam si sad 

Uopće me strah zvati Agram kolko košta zamjena, evo skupljam hrabrost već sat vremena..

A nemoj me zajebavat 

Jebo ga ja...

Ispod 2000kn ćini mi se da te neće izaći...

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.7.2017 9:10 (R36).
14 godina
R36 kaže...
ivicask kaže...

Naručio sam si sad 

A nemoj me zajebavat 

Jebo ga ja...

Ispod 2000kn ćini mi se da te neće izaći...

Ima ko kakvu vezu u Agramu? :D

10 godina
neaktivan
Htc U11

A jebo. Da, meni se isto cini da je banana taj rub i da mali kvrc ode sve. Isto je i sa galaxyima. Nisam uopce fan glassa, zivio metal design :) Ajd javi koliko je popravak, da se sokiram jos malo

0 0 hvala 0
11 godina
Blazeni M10...ima neki test gdje su ga pokusavali padovima uništiti pa je posustao nakon valjda uzastopnih 49 padova.

0 0 hvala 0
14 godina
Valius kaže...

A jebo. Da, meni se isto cini da je banana taj rub i da mali kvrc ode sve. Isto je i sa galaxyima. Nisam uopce fan glassa, zivio metal design :) Ajd javi koliko je popravak, da se sokiram jos malo

Zvao Agram, neznaju kolko niti mi mogu javiti i provjeriti već moram im prvo dostaviti telefon...

BANANA!

17 godina
neaktivan
Prodajem novi U11. Dobio ga na poklon iz Njemačke (nemam račun i garanciju). Kutija i sva oprema, otvoren i upaljen samo radi provjere. Uz to još i silikonska maskica. Cijena povoljna, javite se u privatnu poruku za detalje.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Htc U11

Stigao U11 na Cvjetni u T-com

Jučer čekao 1h vremena da dođem na red pa se se stigao poigrat s U11

Zapažanja : 

1. Dosta velik...nešto kao Mate 9, ali jako lijepo leži u ruci. Bolje od G6.

2. Ova lakirana pozadina mi je tako tako. Packe se vide od prstiju. Ovaj je bio neke plave boje., ali fora izgleda. 

3. Software - ma brutalno fluidan., odmah je dobio update od 345mb..., sve radi odlično. Multitasking jeben. Ma nema šta. Pohvala.

4. Kamera vrhunska., ono što sam uspio uslikat. Fokus radi odličan posao kao i na S7/s8. Također i prednja je odlična.

5. Senzor otiska prsta na odličnoj poziciji.

Znaći mob je stvarno kompletan...

Minus : 

Edge sense - meni osobno glupost...ja sam namjestio to., i to stišćem i ok - pali se kamera., ali i dalje mi je to bezveze., to stiskanje. Jedino gdje mi to ima smisla - ako slikaš pod vodom.

Dizajn tj ta veličina - ima tog mesa gore i dolje...

0 0 hvala 0
16 godina
R36 kaže...

Stigao U11 na Cvjetni u T-com

Jučer čekao 1h vremena da dođem na red pa se se stigao poigrat s U11

Zapažanja : 

2. Ova lakirana pozadina mi je tako tako. Packe se vide od prstiju. Ovaj je bio neke plave boje., ali fora izgleda. 

3. Software - ma brutalno fluidan., odmah je dobio update od 345mb..., sve radi odlično. Multitasking jeben. Ma nema šta. Pohvala.

4. Kamera vrhunska., ono što sam uspio uslikat. Fokus radi odličan posao kao i na S7/s8. Također i prednja je odlična.

5. Senzor otiska prsta na odličnoj poziciji.

Znaći mob je stvarno kompletan...

Minus : 

Edge sense - meni osobno glupost...ja sam namjestio to., i to stišćem i ok - pali se kamera., ali i dalje mi je to bezveze., to stiskanje. Jedino gdje mi to ima smisla - ako slikaš pod vodom.

Dizajn tj ta veličina - ima tog mesa gore i dolje...

Ovo sve ok, što si rekao, ali ne kužim kako veći i širi mob koji je veličine Mate 9 bolje leži u ruci nego manji i uži LG G6. Očito imaš ogromne ruke inače nema nikakve logike.

13 godina
neaktivan
MasterOfDisaster kaže...
R36 kaže...

Zapažanja : 

Kolega kod G6 je problem taj "pravokutni dizajn". G6 uopće nema zaobljene rubove. To je problem.

Mate 9 isto nema zaobljene rubove i meni katastrofa leži. Znaći u T-com ti je U11 iznad Mate 9. Držao i jedan i drugu u rukama i mogu reći da mi je Mate 9 "nepraktičan"

Iskreno puno bolje leži U11 nego G6., bez obzora na velićinu.

11 godina
Ja ih taman usporedujem, g6 je uzi i ima ravnije bridove tako da definitivno lijepse lezi u ruci.
16 godina
R36 kaže...
MasterOfDisaster kaže...
R36 kaže...

Zapažanja : 

Kolega kod G6 je problem taj "pravokutni dizajn". G6 uopće nema zaobljene rubove. To je problem.

Mate 9 isto nema zaobljene rubove i meni katastrofa leži. Znaći u T-com ti je U11 iznad Mate 9. Držao i jedan i drugu u rukama i mogu reći da mi je Mate 9 "nepraktičan"

Iskreno puno bolje leži U11 nego G6., bez obzora na velićinu.

Znači totalni fulanac, očito nisi držao LG G6 u rukama ili si zaboravio LG G6 ima sve rubove zaobljene pa samim time je napravio i zaobljeni ekran tj. prekrio ga je da bude zaobljen kao i vanjski okvir. 

Ok, ako ti  U11 bolje leži, ali i LG G6 je totalno zaobljen na svim rubovima. Slikica kao dokaz.

13 godina
neaktivan
Htc U11

Ne mogu sad stavit slike kao usporedbu., ali budem danas pa ćete shvatit zašto mi bolje U11 leži u ruci.

Vama G6 meni U11 - ima nas svakakvih.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Htc U11

Ipak sam išao naći tu sliku...

Crveno - rubovi na G6 i U11...vidi se koliko su na U11 rubovi tanje, i više zaobljeni...

Žuto - taj dio zaobljen na koji ide prema rubovima U11, a to G6 nema ili ima minimalno.

To se baš osjeti u rukama i zato je U11 puno bolji.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.7.2017 13:21 (R36).

0 0 hvala 0
16 godina
R36 kaže...

Crveno - rubovi na G6 i U11...vidi se koliko su na U11 rubovi tanje, i više zaobljeni...

Žuto - taj dio zaobljen na koji ide prema rubovima U11, a to G6 nema ili ima minimalno.

Ok, sad shvaćam šta hoćeš reći, ali meni je sasvim suprotni učinak, to što LG G6 ima više ravne plohe sastrane daje mi bolji grip i lakše držanje uređaja, dok ovako zaobljeni rubovi meni osobno kližu iz ruke.

Nego budimo realni, taj se uređaj daje u neki zaštitni case i samim time nema veze kakav je rub

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.7.2017 13:24 (MasterOfDisaster).
13 godina
neaktivan
MasterOfDisaster kaže...
R36 kaže...

Ok, sad shvaćam šta hoćeš reći, ali meni je sasvim suprotni učinak, to što LG G6 ima više ravne plohe sastrane daje mi bolji grip i lakše držanje uređaja, dok ovako zaobljeni rubovi meni osobno kližu iz ruke.

Nego budimo realni, taj se uređaj daje u neki zaštitni case i samim time nema veze kakav je rub

Slažem se, na kraju svaki mob stavim u case..., ali ovo je ovako bilo na prvu kad ga primiš u ruke...

10 godina
neaktivan
Pozdrav ekipa.

Ima vec 2 tjedna da se druzim sa HTC u11 pa vam kazem svoje dojmove.

1. Ne znam da li ima smisla pricat o fluidnosti posto svi vec znaju ali mobitel stvarno leti. Nema nikakvog laga, sve otvara nevjerojatnom brzinom, multitasking savrseno radi.

2. Kamera vrh vrhova. Nisam strucnjak po pitanju sitnih detalja koje se vide ili ne vidr na slikama ali kome kog posaljem sliku od frendova svi me pitaju koji s kojim mobitelom sam slikao. Preko dana slika je vrh, cista, puna boja, niti malo zrnata, stvarno sam prezadovoljan. Po noci je isto jako dobra, usudio bi se reci medu 3 najbolje kamere trenutno na trzistu ako ne i najbolja.

3. Baterija dobra. Nista spektakularna ali odradi dobar posao. Imam oko 5 sati SOT-a, najvise surfam. Igrice nemam, fejs nemam, instagram nemam. Znaci, puno slikanja, vocap, viber, pozivi, snimanje videa. Imao sam Iphone 6s plus i bila mi je bolja baterija u svakom slucaju. Veliki llus je kaj ima brzo punjenje i od 0 do 100 mi je trebalo sat i 50 minuta.

4. Zvucnici, savrseni. Koji god mobitel sam do sada imao, svaki puta kada bi se vozio u tramvaju ne bi cuo da me netko zove od silne buke. Sa u11 ovakvih problema nemam.

5. Dizajn, dobar ali stvarno krhko djeluje. Strah me da ako mi padne i sa par cm visine da ce puknut. Moram si pod hitno neku Spigen masku narucit i zastitno staklo. Za sada sam stavio Woe fixit(nano tehnologija) ali mislim jos preko toga zastitno staklo.
Eto, od svega navedenog kaj bi mu naveo kao minus je krhka izrada.

1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Htc U11

Kakva ti je glasnoca prilikom razgovora? HTC 10 je po meni bio malo pretih.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Super. Frend mi radi vec dve godine u Njemackoj i cujemo se preko Vibera. Bas sam ga neki dan pitao kada smo razgovarali kako me sad cuje i veli puno bolje neg prije. Tako da mislim da je HTC u11 i po tom pitanju jako dobar.
15 godina
neaktivan
Htc U11

Imaš li koga u Čileu? Ako te tamo čuje sve je u redu!

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Nazalost ne, samo u Urugvaju.
16 godina
Htc U11

Jučer sam se igrao sa "ugašenim" Ice White U11 u Santa Domenici u Splitu, Joker centar. 

Ugodno sam iznenađen sa ergonomijom, iako, još uvijek mi je to prevelik telefon nekako i to staklo mi izaziva trnce čim promislim. 

Težina telefona, ergonomija i izrada, nemam što reć, 10/10. 

Da je isti takav, ali ekrana do 5", to bi bio meni no-brainer, ovako, budemo vidili. Kolega ga je u uredu naručio da zamjeni svoj stari Note4 EDGE, pa ćemo vidit. 

Kako volim tamnije telefone, išao bi na crnu varijantu, no to ćemo još vidit. 

I dalje mi je 10ka ljepši uređaj :)

ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
sardax kaže...

Jučer sam se igrao sa "ugašenim" Ice White U11 u Santa Domenici u Splitu, Joker centar. 

Ugodno sam iznenađen sa ergonomijom, iako, još uvijek mi je to prevelik telefon nekako i to staklo mi izaziva trnce čim promislim. 

Težina telefona, ergonomija i izrada, nemam što reć, 10/10. 

Da je isti takav, ali ekrana do 5", to bi bio meni no-brainer, ovako, budemo vidili. Kolega ga je u uredu naručio da zamjeni svoj stari Note4 EDGE, pa ćemo vidit. 

Kako volim tamnije telefone, išao bi na crnu varijantu, no to ćemo još vidit. 

I dalje mi je 10ka ljepši uređaj :)

Također!

Super je U11 jedino to staklo i gabariti me pikaju u oči, a još moraš stavit masku tak da to sve izgleda veće u rukama..

11 godina
Htc U11

Jucer sam isto prvi puta vidio U11 (plavi) i nisam bas odusevljen.

Ekran je vrhunski, kamera isto, ali kao cjelina mi nije legao.

Taj plavi je bio pun otisaka prstiju i izgledao je kao takav grozan da sam ga morao obrisati da ga dozivim...sve skupa desetka mi vise djeluje kao premium (zbog materijala).

Da ga kupujem uzeo bih ga jedino zbog kamere, drugi motiv nisam nasao.

S8+ sam imao i isto nisam bio odusevljen, G6 nemam namjeru uzimati i iskreno niti jedan me ove godine ne privlaci.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.7.2017 10:12 (ocean77).

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice