Jer ima tko ovaj mobitel/smartphone? jer mu valja kaj touch screen? Jer se moze kupit u hrv? i kakav je sveukupno(jer kaj to valja)?
uh kolko pitanja, nadam se da cu dobit neke odgovore.
Jer ima tko ovaj mobitel/smartphone? jer mu valja kaj touch screen? Jer se moze kupit u hrv? i kakav je sveukupno(jer kaj to valja)?
uh kolko pitanja, nadam se da cu dobit neke odgovore.
Osobno ga ne posjeduje. Mislim da se još službeno u dućanu ne može nabaviti, jedino preko oglasnika i.... Što se tiče TS i TouchFLO sučelja mislim da je riješeno kao i nasvim ostalim HTC uređajima s TS tj. TouchFL (HTC Touch Dual...). Iskreno nije kao kod iPhona, ipak je on u tom pogledu najjači, ali je solidno, Ok riješeno.
A što se tiče samog uređaja, kako se radi o WM OS mislim da ti sve govori, sad ovisi o tebi na što ciljaš, dali šminka i dizajn ili njegove mogućnosti.
prvenstveno mogucnosti, kolka je cijena i kaj nije izaso izvan hrv?? kakav je prijasnji taj touch jer se moze normalno tipkat ili treba 500x stisnut da skuzi? mislim da win nisu losi(ima i messenger i ie...). pogotov mi je drago kaj nema kao iphone ogranicen bluethouth.
Evo nešto za one kojim se neda googlat:
HTC je predstavio novi HTC Touch Diamond te novu seriju Touch proizvoda. HTC Touch Diamond je prvi HTC-ov uredjaj koji koristi TouchFLO 3D aplikaciju, tzv. finger friendly interface, odnosno sucelje prilagodjeno navigacijom prstima, izgleda da je iPhone napravio revoluciju koju sada svi prate, i stylus olovcice odlaze u proslost.
HTC Touch Diamond sadrzi 2.8" VGA ekran, naravno osjetljiv na dodir. Na dodir nije bas kao iPhone, osjeti se razlika, no u boljem smislu. Diamond podrzava HSDPA i HSUPA 3G povezivanje, sto je definitivno izvrsno za ovaj komunikator.
Najvece promjene se osjete u programskom djelu. Novi TouchFLO 3D sistem ima svu ljepotu i stil jednog iPhone sucelja. Naravno kao i svaki Windows Mobile smartphone, i tu se i dalje nalazi standardno Windows Mobile sucelje, no dali nam treba pokraj TouchFLO-a 3D? Naravno da ne :).
HTC Touch Diamond tanak je svega 11.5 mm, sadrzi 900mAh bateriju, te po HTC-ovoj izjavi, pruza nam cak 4h razgovora, te 12.5 dana autonomije na cekanju. Razlog ovako male baterije je zadrzati kompaktne dimenzije samog uredjaja a to je i sama tezina od svega 110g. To nije ni toliko lose, obzirom na 3.2 megapixelnu kameru sa auto fokusom i 4Gb interne memorije. Naravno tu je vec standardni WiFi i GPS prijamnik.
Kada ga ocekivati na trzistu? u 6. mjesecu za Aziju i Europu, ostatak svijeta ce malo dulje cekati.
sve sam ja to vec procito i izgoogle su i na youtubu gledo sati videa o njemu. u europi je tu navodno sam daj mi recite gdje da ga ja kupim? mene zanima kak dela taj touch screen jer to fakat funkcionira(na videima je dosta dobar) ili drek? i kao da je malo sporiji od iphona?
prvenstveno mogucnosti, kolka je cijena i kaj nije izaso izvan hrv?? kakav je prijasnji taj touch jer se moze normalno tipkat ili treba 500x stisnut da skuzi? mislim da win nisu losi(ima i messenger i ie...). pogotov mi je drago kaj nema kao iphone ogranicen bluethouth.
Što se tiče cijene na crno, to je moja predpostavka i ako bude takva je realna, fer. Sad tko je skuplji iPhone ili HTC, HTC je ipak funkcionalniji tako da drži svoju cijenu. Što se pak tiče Austrije, neznam ti, ne odlazim tamo. Ne mogu se sijetiti ali mislim da imaš u Austriji neki poznati lanac dućana koju prodaju takvu opremu, mislim na mobitele, PC i vezano u to.
Ako te zanima što općenito o WM svijetu pogledaj si malo ovu temu.
to je pravi stroj ja ga imam i jako sam zadovoljan ,touch screen mu je jako osjetljiv i toćan
Da ne otvaram novu temu upitat cu ovdije, namjeravam sebi uzeti ovaj telefon sad me zanima dali ja na njega mogu staviti hrvatski jezik jer je sada talijanski?
Da ne otvaram novu temu upitat cu ovdije, namjeravam sebi uzeti ovaj telefon sad me zanima dali ja na njega mogu staviti hrvatski jezik jer je sada talijanski?
Ne. Možeš jedino staviti engleski.
Ne. Možeš jedino staviti engleski.
To me zanimalo, pase mi i engleski. Dali mi mozes reci koji program koristiti i kako staviti eng. jez.?
Ti trebaš novi ROM. Traži nešto tipa Generic UK. Trebaš pogledati na XDA Developers upute za flashanje ROM-a i skinut tamo ROM.
Evo linka: http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=428
Ti trebaš novi ROM. Traži nešto tipa Generic UK. Trebaš pogledati na XDA Developers upute za flashanje ROM-a i skinut tamo ROM.
Sjecam se vremena kad su se jezici mijenjali u Menu-u, kad je svaki mobitel imao zeleno i crveno dugme da mozes reci mami: "Crveno je prekini, zeleno je javi se"...
Lijepa vremena.
Sjecam se vremena kad su se jezici mijenjali u Menu-u, kad je svaki mobitel imao zeleno i crveno dugme da mozes reci mami: "Crveno je prekini, zeleno je javi se"...
Lijepa vremena.
Ovo nije mobitel, ovo je Pocket PC. -ru. Dosta
-a.
ljudi imam problema sa htc touch diamondom...ne prikazuje mi internu memoriju od 4 gigee...ja nezz sta da radim ...pa ak ima ko kakav savjet neka mi pomogne molim vassss....(sve je bilo dobro dok nisam isao na format preko racunara i sad je nikako nemaaa))