HTC One

poruka: 1.971
|
čitano: 519.349
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: HTC One
markom63 kaže...

Valjda je mislio na Sense

pa da, ali htc je vec izjavio da nista od daljnjih updatea za m7..iako na xda je jedan korisnik (iz hrvatske) napisao da su mu rekli u korisnickoj sluzbi da ce doci 5.1..jos bi covjek povjerovao da u korisnickoj sluzbi imaju blage na kojoj je trenutno verziji m7.

15 godina
markom63 kaže...
sardax kaže...

Evo, u SAD je krenia OTA za M7 GPE za Lollipop 5.1. 

Dakle, realno je očekivat kroz mjesec do dva dana 5.1 za brandirane telefone. 

Ovo samo dokazuje HTCovu lojalnost za SW update na flagshipima. 

Teško ako će M8 tek dobiti taj update u 8. mjesecu... A i bilo je riječi da Sense verzije M7 neće vidjeti 5.1.

A na elevate se opako špekulira da bi HTC stvarno mogao izdati 5.1 i Sense 7 za sva tri M telefona. 

Razlog je i jednostavan, jer ionako sve više i više njegovih aplikacija ide kroz PlayStore, tako imaju samo core updateat. 

Igor666 kaže...

naravno da nece, sardax o cemu pricas ? GPE na brandirane telefone ??

Mislio sam na Sense telefone za 5.1 i Sense 7 update. Tko je rekao GPE na brandirane??

ptspclan.com | visit us ^^
14 godina
sardax kaže...
markom63 kaže...
sardax kaže...

Evo, u SAD je krenia OTA za M7 GPE za Lollipop 5.1. 

Dakle, realno je očekivat kroz mjesec do dva dana 5.1 za brandirane telefone. 

Ovo samo dokazuje HTCovu lojalnost za SW update na flagshipima. 

Teško ako će M8 tek dobiti taj update u 8. mjesecu... A i bilo je riječi da Sense verzije M7 neće vidjeti 5.1.

A na elevate se opako špekulira da bi HTC stvarno mogao izdati 5.1 i Sense 7 za sva tri M telefona. 

Razlog je i jednostavan, jer ionako sve više i više njegovih aplikacija ide kroz PlayStore, tako imaju samo core updateat. 

Igor666 kaže...

naravno da nece, sardax o cemu pricas ? GPE na brandirane telefone ??

Mislio sam na Sense telefone za 5.1 i Sense 7 update. Tko je rekao GPE na brandirane??

pa zato jer si govorio za GPE i onda da dolazi na brendirane.. brendiranu su nesto drugo no znam o cemu govoris :)

uglavnom ne vjerujem bas da ce M7 vidjeti 5.1.x, posto se za m8 najavljuje tek za 2-3.mj., kod nas ce ako i izadje, valjda za novu godinu :)

iako meni bi osobno bilo dosta i da isprave mali milijun bugova.

15 godina
HTC One

HTC pušta sada dva velika updatea za M9 prvenstveno, a usko su vezani za SoC i kameru (auto mode). 

Sve više i više njihovih systemskih aplikacija su ionako preko GPS-a već dostupne, što je super. Tako, s obzirom na taj zaokret u posljednjih 6 mjeseci, uopće se neću iznenaditi da cijela M serija dobije 5.1+S7. Čak sam i siguran. 

Poglavito kada se vidi kako M7 sada radi sa 5.x i Lollipopom. Bolje nego savršeno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
HTC One

Da m7 ima screen wake opcije ko m8, ne bih uzeo m8. M7 savršen mob, samo se kvari dosta

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
sardax kaže...

Poglavito kada se vidi kako M7 sada radi sa 5.x i Lollipopom. Bolje nego savršeno.

Ne bih se baš složio, upotrebljiv je, ali daleko od savršenog.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
sardax kaže...

HTC pušta sada dva velika updatea za M9 prvenstveno, a usko su vezani za SoC i kameru (auto mode). 

Sve više i više njihovih systemskih aplikacija su ionako preko GPS-a već dostupne, što je super. Tako, s obzirom na taj zaokret u posljednjih 6 mjeseci, uopće se neću iznenaditi da cijela M serija dobije 5.1+S7. Čak sam i siguran. 

sto se tice brzine da, ali sto se tice upotrebljivosti ne. alarm vise ne radi nego radi, ponekad ne dolaze poruke, ponekad ne radi zvuk kod poziva, mobile data se ukljucuje sam od sebe na dnevnoj bazi itd. uglavnom M7 je izgubio ono glavno sto ga cini mobitelom...nemaju svi ove bugove, ali vecina ima..a neki mozda nisu ni primijetili.

i onda daju izjavu da je to to od updatea...

13 godina
HTC One
Evo ja ne znam. Na kitkatu je m7 radio kao san. Kroz ruke mi je proslo valjda 20-30 m7-ica. Svaki je radio na kitkatu savrseno, ali svaki je imao problem. Roza kamera, metvi pikseli, krči zvučnik, ili ne rade wifi/bluetooth
Dok je agram davao novi mob sa dve god jamstva sam ih pokupovao dosta. Otkad ih otvaraju, nisam. Kitkat je bio najbolja iteracija androida, svaki mob je radio kao podmazan. Osim s5. On mi je na kitkatu digao tlak nezamislivo, a kad sam ga probao na lolippopu kod frenda pffft... One x na 4.2 je radio bolje.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One

Kod mene radi sve kako treba i mislio sam ga prodati ali sad mi ga baš žao.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
HTC One

A nema smisla nekog. Mozes dobiti soma i kusur kn, a mob radi odlično. Previše me m8 razmazio sa pull up to unlock komandom, inace bi m7 koristio

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HTC One

Dal ima tko iskustva sa M9 ?

Uspio sam nagovoriti frenda da kupi M9 i kupio je pa me zanima kako je situacija...ja sam ga imao kratko vrijeme za isprobati i na prvi pogled super je (inace koristim M7)

0 0 hvala 0
13 godina
HTC One

Mogao si mu isto tako preporučiti m8 i uštedjeti 2k kn za isti mob

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One

HTC je vratio Zoe kameru. Napravite update na Google Play.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Fino, to bas vratilo ZOE Cameru u Camera App??
Na M8 jos nije update došao :(
15 godina
neaktivan
HTC One

Ne znam. Trenutno M8 nije kod mene.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Mozes udrit SS iz Camera App?
14 godina
sardax kaže...
Mozes udrit SS iz Camera App?

ima zoe u samoj kameri.

15 godina
neaktivan
HTC One

Dostupan je sistemski update.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
phoenix2003 kaže...

Da, izaša je na XDA prije koji dan. 

Nekako mi mob sad radi bolje, nema štekanja.

I baterija je malo bolja.

Battlelog: MUDO_HR
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.5.2015 13:02 (amater_2).
13 godina
neaktivan
amater_2 kaže...
phoenix2003 kaže...

Da, izaša je na XDA prije koji dan. 

Nekako mi mob sad radi bolje, nema štekanja.

I baterija je malo bolja.

daj link sa xda

Error 404 Not Found
16 godina
HTC One
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
HTC One

Napokon sam našao uzrok svojih problema s baterijom, pa ako još netko ima isti problem: Plex

Prije mi je mobitel trošio i po 6-7% svaki sat dok je bio zaključan, jutros sam disableao Plex i od 9h sam potrošio manje od 15%, uz nešto korištenja. 

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
power_user kaže...

Napokon sam našao uzrok svojih problema s baterijom, pa ako još netko ima isti problem: Plex

Prije mi je mobitel trošio i po 6-7% svaki sat dok je bio zaključan, jutros sam disableao Plex i od 9h sam potrošio manje od 15%, uz nešto korištenja. 

Plex?

Error 404 Not Found
15 godina
Cojek kaže...
power_user kaže...

Plex?

https://plex.tv/

15 godina
neaktivan
HTC One

Novi, manji sistemski update je na raspolaganju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
HTC One

Ja sam za svoj one max dobio sistemski update, kao za stability. Dobio lollipop :D

Ali ne mogu preuzeti novi sense home

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...

Da li je netko primjetio razliku u kvalitetu fotki nakon ovog update-a? Čini se da su fotke dosta kvalitetnije...

14 godina
HTC One

Men je batt jako osla s ovim updateom, mob mi se i dosta grije, kameru nisam ni isprobavao... Da nespominjem kako mi tek app rade s lollipopom, pogotova facebook i messenger...

sup bro?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
HTC One

Makni u developer optionima nuplayer i radit će ti kako spada

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
HTC One

Pozdrav. Sutra preko oglasa kupujem ovaj mobitel pa me zanima postoje li pojedini detalji na koje bih trebao pripaziti? Unaprijed hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice