HTC One

poruka: 1.971
|
čitano: 521.703
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: HTC One
sale03 kaže...

@Dodge_167 ostavi im par slika u galeriji da se vidi i odnesi direktno u Agramservis,ja sam im prošli tjedan odnijeo u srijedu a u petak sam dobio novi mobitel.

A nazalost nisam iz Zagreba. Tako da mi jedino preostaje da saljem preko operatera, ili ako postoji mogucnost da im ja direktno u agram servis posaljem postom.

14 godina

Probaj ih kontaktirati da se dogovoriš da pošalješ njima direktno.?

17 godina
HTC One

Ako se ide preko operatera, jel se dobije koji zamjenski mob? Konkretno T-Mobile. Odnio bi mob na servis al nemam nikakav kao zamjenu pa non stop odgadjam.

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Ako se ide preko operatera, jel se dobije koji zamjenski mob? Konkretno T-Mobile. Odnio bi mob na servis al nemam nikakav kao zamjenu pa non stop odgadjam.

To bas moras imati srece. Meni se mozda jedanput desilo da su mi dali zamjenski mobitel, ali nazalost dobio sam neki klizni sony ericsson koji nije imao niti 3g ja mislim.

Moze li mi netko dati link za RUU od hr t-mobilea? Ne mogu ga nigdje naci, a pokusavam vratiti mob na stock.

14 godina
Dodge_167 kaže...

Moze li mi netko dati link za RUU od hr t-mobilea? Ne mogu ga nigdje naci, a pokusavam vratiti mob na stock.

mislim da to ne postoji.. ako zelis stock morat ces napraviti s-off, downgrade hboot-a na 1.44, instalirati 1.27.401.8 RUU, i raditi update do danasnjeg 4.19.401.11.

12 godina
neaktivan
HTC One

Pozdrav imam problem mob mi se do danas normalno punio, međutim stoji već 5-6 sati na punjaču i ništa čitavo vrijeme 2% iako mi pokazuje da se puni, da li je imao netko sličan problem i ako je može savjet

0 0 hvala 0
16 godina

Probaj s drugim kabelom ili punjačem.

Disregard the constabulary.
12 godina
neaktivan

da evo stavio sam samo preko usba na komp pa se puni, izgleda da je punjač otišao, već sam mislio da je baterija ili nešto ovo mi je 3. u godinu dana{#}

15 godina
drapa88 kaže...

da evo stavio sam samo preko usba na komp pa se puni, izgleda da je punjač otišao, već sam mislio da je baterija ili nešto ovo mi je 3. u godinu dana{#}

Ako ne kupuješ originalne nije ni čudo što ti se to dešava a kupićeš ih još toliko!

12 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...
drapa88 kaže...

Ako ne kupuješ originalne nije ni čudo što ti se to dešava a kupićeš ih još toliko!

3. koji mi je došao sa servisa( kamera, zvučnici), pa drugi puta nemoj bespotrebno pametovati

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.6.2014 0:14 (drapa88).
16 godina
neaktivan
Igor666 kaže...
Dodge_167 kaže...

mislim da to ne postoji.. ako zelis stock morat ces napraviti s-off, downgrade hboot-a na 1.44, instalirati 1.27.401.8 RUU, i raditi update do danasnjeg 4.19.401.11.

A kako se radi downgrade hboota? Trazio sam po xda ali stvarno ne mogu naci. Mob mi je S-off. Ugl. samo me zanima sto bih trebao napraviti da mi mobitel bude u stock stanju samo da mi se garancija prizna. Ima tutorijal na xda ali nisam ga razumio bas najbolje.

EDIT: Sada skidam jedan ruu: RUU_M7_UL_JB_50_HTC_Europe_1.20.401.1_Radio_4A.13.3227.06_10.27.1127.01_release_308001_signed_2_4.exe

Dali je taj ruu uredu, posto mi je cid HTC__032?

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.6.2014 0:50 (Dodge_167).
14 godina
Dodge_167 kaže...
Igor666 kaže...
Dodge_167 kaže...

A kako se radi downgrade hboota? Trazio sam po xda ali stvarno ne mogu naci. Mob mi je S-off. Ugl. samo me zanima sto bih trebao napraviti da mi mobitel bude u stock stanju samo da mi se garancija prizna. Ima tutorijal na xda ali nisam ga razumio bas najbolje.

EDIT: Sada skidam jedan ruu: RUU_M7_UL_JB_50_HTC_Europe_1.20.401.1_Radio_4A.13.3227.06_10.27.1127.01_release_308001_signed_2_4.exe

Dali je taj ruu uredu, posto mi je cid HTC__032?

evo ovaj RUU http://www.htc1guru.com/dld/ruu_m7_ul_jb_50_htc_europe_1-28-401-7_radio_4a-13-3231-27_10-31-1131-05_release_310878_signed-exe/

downgrade hboot - http://www.htc1guru.com/dld/1-29-401-12_hboot_1-44-zip/

flashas ga u recovery-u, samo jedna napomena, hboot 1.44 radi samo u Win7, tako da ako imas Win8, nece ti raditi fastboot vise.

S-ON mozda ni nije potrebno raditi, barem vele da se garancija priznaje i sa S-OFF...ali ako ces raditi S-ON, ne zaboravi prije zakljucati bootloader, preporucam zakljucavanje nakon sto instaliras taj RUU, jer lakse je zakljucat kad je hboot 1.44.

16 godina
HTC One

Sense 6 update je dostupan opet, skida se..

Moj PC  
3 0 hvala 2
12 godina
neaktivan

sviđa mi se baš sense 6, ljepši je nekako uglađeniji ili mi se samo tako čini uglavnom{#}

16 godina

I meni se zasad sviđa jako, baš je fino osvježio mob {#}

15 godina
HTC One

Uradio update na Sense 6{#}. Nemam stvarno ništa protiv WP ali Blinkfeed je milion puta bolji od WP homescreen-a.

Moj PC  
3 2 hvala 0
16 godina
HTC One

Pozdrav, za koliko se može prodat HTC One, novi dobiven na garanciju od tcoma?

Windows Phone FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HTC One

Ajde neko molim vas, treba mi da znam dal da mjenjam xiaomi mi3 za htc one ili ne. Samo ako moze neka realna procjena bio bi zahvalan! Hvala!

Windows Phone FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
HTC One

One ludo drzi cjenu. Ispod 2500 nemoj jer ih nema novih,a jos je i otkljucan 

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
maks0806 kaže...

One ludo drzi cjenu. Ispod 2500 nemoj jer ih nema novih,a jos je i otkljucan 

Super onda, a ocu uspjet to prodat za 2500? {#}

Kako znas da je otkljucan? to niti ja neznam haha :D

Windows Phone FTW
13 godina
HTC One

Svaki one koji sam dobio na servisu je otkljucan. Ustvari svaki mob je. Kakav god problem hardverske prirode bio daju novi mob jer ga ne mogu otvoriti kod nas. Jucer mi je zamjenjen vec treci one zbog defektne kamere (slika rozo u mraku). One stvarno drzi cjenu samo prilozi svu dokumentaciju i ne skidaj foliju onu kad ga dobijes. Novo nekoristeno sve mreže oprema i 2500 stavi pa vidi. 

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
HTC One

Ljudi može pomoć?

Ne mogu se spojiti na Wi-Fi nikako, čak mobitel ni ne može naći nijednu mrežu, u čemu je problem? 

0 0 hvala 0
15 godina
HTC One

Pod Wi-Fi idi u Advanced pa izaberi Auto frequency. Pregledaj i druga opdešavanja. Ako ne upali uradi Master reset.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
HTC One

Probao sam to, ali jednostavno ne prikazuje nikakve mreže, osim što ih stalno traži.. Sada da li je to update-a, ili nečeg.. Ne znam, bitan mi je Wi-Fi, kao i svako uostalom. :D

0 0 hvala 0
15 godina
HTC One

Jesi li radio update. Prije Sense 6 update-a bio je jedan update za Wi-Fi. Možda pomogne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
HTC One

Nisam, trenutno mi je na 5,5. Kako da update-am ako može pomoć, ovo mi je prvi HTC. 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TrueDetectiv kaže...

Nisam, trenutno mi je na 5,5. Kako da update-am ako može pomoć, ovo mi je prvi HTC. 

Idi na Postavke - (scroll na dno) O - Softverska ažuriranja

Battlelog: D3XT3R_HR
11 godina
neaktivan
HTC One

Piše mi da nema novih update-ova

Inače mi je Android 4.4.2

HTC Sense 5.5

0 0 hvala 0
16 godina
Gdje vidit onscreen time? Treba posebna aplikacija mozda? Ne nalazim u opcijama..
Windows Phone FTW
11 godina
neaktivan
HTC One

Otkrio sam "problem", naime premali je raspon Wi-Fi, kako da to produžim, jer modem mi je na donjem katu. 

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice