HTC One

poruka: 1.971
|
čitano: 519.610
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: HTC One
mihaeeel kaže...

narode, ako ga rootam hocu li imati garanciju na hardware probleme tipa kamera i to? 
i da, to sam se sjetio pitati dok ga upravo bekapiram nakon bezuspjesnog rootanja, javlja mi device not found u fastbootu i kada ga rebootam u bootloader ne prepoznaje ga komp.. ddd
probao i sa fast boot on i off, preko toolkita i preko fastboota, nista ne daje rezultate.. cak niti restart oba uredaja.. fala 

Jesi već otključao bootloader? Ako nisi, preporučam revone, jer onda možeš potpuno zaključati, a s obzirom da ne ide preko HTCove stranice ne mogu već iz serijskog broja vidjeti da je bio otključan. Za taj problem ti ne mogu pomoći, možeš li ga bar "normalno" upaliti?

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
15 godina
neaktivan

ma telefon radi kako treba, sve pet, stavio sam drivere gore i kada je telefon normalno spojen (normalno pod upaljen i spreman za telefonirat) onda ga prepoznaje, ali cim ga stavim u vrazji bootloader mod onda ga ne prepoznaje i u device manager ima trokutic preko njega.. hvala na savjetu, nisam jos otkljucao bootloader :)

mjenjam sobnu lampu za dvosobnu..
13 godina

HTC driveri za Win

15 godina
neaktivan
Problem na problem na problem.. nikako napraviti ikakvu funkciju sa revoneom dok je u /data/local/tmp
Samo kaze da je thanks to neciji motochoper i sistem fault..
ima li tko iskustva kakva oko toga?
14 godina
mihaeeel kaže...
Problem na problem na problem.. nikako napraviti ikakvu funkciju sa revoneom dok je u /data/local/tmp
Samo kaze da je thanks to neciji motochoper i sistem fault..
ima li tko iskustva kakva oko toga?

koji hboot imas ?

15 godina
neaktivan
HTC One

u bootloaderu pise
*** locked ***
m7_ul pvt ship s-on rh

htboot-1.54.0000

blah blah

ugl hboot je 1.54.0000

probao sam sa usb 3.0 i sa 2.0 i nula bodova sa oba.. 

EDIT: bloody hell.. nemoguce je rootat ga a da ovi to ne znaju u htc'u... 

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 17:17 (mihaeeel).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One

ma pun mi ga je k...
saljem ga u ponedjeljak na garanciju da mi se ne svidaju oni razmaci na kucistu i da ima crvene fotke pri nocnom snimanju/slikanju i neka mi novi daju... koji je rootable :D 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mihaeeel kaže...

ma pun mi ga je k...
saljem ga u ponedjeljak na garanciju da mi se ne svidaju oni razmaci na kucistu i da ima crvene fotke pri nocnom snimanju/slikanju i neka mi novi daju... koji je rootable :D 

Reci za gapove, i obavezno slikaj 10+ slika da ti ostane u galeriji da mogu ljudi vidjeti o cemu se radi.

Nemoj samo odnjet i ono, yolo.

14 godina
mihaeeel kaže...

u bootloaderu pise
*** locked ***
m7_ul pvt ship s-on rh

htboot-1.54.0000

blah blah

ugl hboot je 1.54.0000

probao sam sa usb 3.0 i sa 2.0 i nula bodova sa oba.. 

EDIT: bloody hell.. nemoguce je rootat ga a da ovi to ne znaju u htc'u... 

pa da si malo proucio vidio bi da na 1.54 nejde s-off :D

uglavnom meni je danas dosao mob. sa servisa, konacno (drugi puta sam ga slao) su kao utvrdili da ipak postoji kvar (no shit), dali mi "novi" mob.

prvo upalim, Vip logo, a kupljen u tele2, reko dobro neka bude... i onda vidim sranje, okomita crta negdje na sredini ekrana, ko da su mrtvi pixeli preko cijelog ekrana, kamera, sada nemam onu "reljefnu" sablonu vise, nego je sad cijeli rozni ekran po mraku, gori nego sto je bio orginalni.

sta rec..bravo agram servis, ocito je taj mobitel vec bio reklamiran pa su mi ga uvalili ako prođe prođe..

15 godina
neaktivan
HTC One

hmmm... nemam cime slikati, ali kada ga gledate pod kutem od cca 45° u ekran, vidite li nekakve cudne crte, u redovima, dakle 1mm tamnija crta i onda 3mm neke tamno broncane boje, tesko se vidi ali ju primjecujem..

i hoce li popusiti foru za gapove ako imam 1mm nabijeno na jednom kutu telefona(bas mini skreč), iako je sa svih strana gap :/ 
sutra ga formatiram u vipu i saljem, koliko dana obicno traje taj "servis" ? 

tuzi ih po nekom ustavu ili necemu, ionako imaju para ko blata ti servisi, to sta ih nas desetak ne popusi njihove fore ne znaci da ostalih 1000000 ljudi takoder znaju sve o mobitelima...
i da, cime najbolje napraviti backup kontakata i smsa? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One

evo ovako mi izgledaju te fotke, sry sto sam cenifu slikao, ali najmracnija je, i da, i video mi je crvenkast, napravio sam video o tome buahahahha :D samo sta video ne bum stavio tu, to je samo u "evidence" folderu

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
HTC One

Priznaj da je reklama za ono sredstvo za ciscenje na lavabou.

Before - sve puno germsa, ne vidi se nista

After - sve blista

ja

2 0 hvala 0
16 godina

I meni su dali novi mob iz drugog pokušaja.

Imam 1 ili 2 stuck ili dead pixela što na ovako gustom ppi i nije nešto za plakat jer se ni ne vide osim ako ih se traži, ali opet iritira činjenica da su tu, kamera je i dalje crvena/plava/ljubičasta po noći al šta je tu je..

Jednostavno mi ga se ne da reklamirat 3. put.. zasad. Jer bi dobio sranje sa 15 dead pixela i još ko zna s čim.

Problemi s kamerom bi navodno trebali bit sređeni u 4.3 update-u. Vidit ćemo..

Disregard the constabulary.
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.9.2013 15:01 (nontryer).
13 godina
HTC One

Cek stvarno da taj model ima toliko problema ?

Nadam se da je neki mali postotak <1% zahvacen. Ovdje na temi se previse ljudi zali :/ pa se cini kao da ih je malo ipak previse..

ja

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One

ja se dvoumim ga zamjenit, ne mogu (ne znam) ga rootat i to me strasno nervira ali ne zelim da mi utrampe nesto lose kvalitete nazad...

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
bender_007 kaže...

Nadam se da je neki mali postotak <1% zahvacen. Ovdje na temi se previse ljudi zali :/ pa se cini kao da ih je malo ipak previse..

poanta je sta "mi" sta se zalimo na njega znamo zasto smo ga kupili i ne koristimo ga samo za fejs i ne dao Bog instagram nego ga zlostavljamo kao uredaj i jednostavno neke gluposti primjetimo, pohvalimo se njima, i onda svi drugi skuze da imaju nesto slicno i onda ti je to osjecaj kao da imas trn u oku... inace je super :) 

15 godina
bender_007 kaže...

Oni koji imaju problema su najbučniji tako da samo njih vidiš. Oni kojima sve radi su zadovoljni i više ni ne razmišljaju o tome gdje će napisati da im sve odlično radi

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.9.2013 18:16 (power_user).
17 godina
power_user kaže...
bender_007 kaže...

Oni koji imaju problema su najbučniji tako da samo njih vidiš. Onai kojima sve radi su zadovoljni i više ni ne razmišljaju o tome gdje će napisati da im sve odlično radi

Tako nekako

14 godina
HTC One

evo sa takvim LCD-om su meni dali zamjenskog..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

sada mi je ubijen gust komentiranja da ne ispadnem bucan, enivej... odi lijepo tamo i neka ti ga zamjene, sjedni na tramvaj, bus, biciklo ili bilo sta i budi glup i dosadan!!! dok ti ne daju novi ili daju 6500kn koliko kosta ne odustaj! :) za mene to napravi barem :)

i daj posalji neki tut simple za rootat ga sa tim hbootom, ne zelim neki lijevi recovery stavit gore jer je to maler.. hvala :)  

13 godina
HTC One

Sta cemo sa onom kupaonicom ?

ja

0 0 hvala 0
15 godina
mihaeeel kaže...

sada mi je ubijen gust komentiranja da ne ispadnem bucan, enivej... odi lijepo tamo i neka ti ga zamjene, sjedni na tramvaj, bus, biciklo ili bilo sta i budi glup i dosadan!!! dok ti ne daju novi ili daju 6500kn koliko kosta ne odustaj! :) za mene to napravi barem :)

i daj posalji neki tut simple za rootat ga sa tim hbootom, ne zelim neki lijevi recovery stavit gore jer je to maler.. hvala :)  

Kad sam rekao najbucniji nisam mislio nista lose, nego jednostavno najvise pisu, NHF :)

15 godina
neaktivan
Daj zeka peka.. sta se tice čenife pokazao sam svoj problem da se zna o cemu se govori za rdeču kameru i tako.. strasno me smeta sto ne mogu fokusirati u mraku i tako to.. obicno se u fokusiranju blic upali i fokusira a ovako nula bodova.. jbg ako ce update to rijesiti sve pet :) inace telefon je do jaja
13 godina

Nema šanse da to update riješi jer to nije softverski problem koliko se meni čini. Prijašnji One je imao problem s crvenilom u mraku, a smanjenje ISO ga je donekle umanjilo, a ne i uklonilo, što će reći da je problem u hardveru. Ukoliko pokušaju otkloniti to softverski, to najvjerojatnije znači smanjenje maksimalne ISO osjetljivosti što je veliki fail za noćno snimanje kojim se One ističe od ostatka ekipe. Nadam se da je HTC smislio nešto bolje od toga. 

15 godina
HTC One

Pozdrav ekipa,

Mob kupljen prije dva dana. Dali bi trebao slati mob na servis?  ovako je kad je u mraku..

Bivši ulični prodavač limuna i hodajući leš
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.9.2013 16:53 (merio).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
merio kaže...

Pozdrav ekipa,

Mob kupljen prije dva dana. Dali bi trebao slati mob na servis?  ovako je kad je u mraku..

Servis.

HTC kaze da ce taj problem rijesiti sa 4.3 updateom, ali i kazu da bez beda mozete dobiti novi uredaj.

Ja opet kupio HTC i opet na servis, proklet bio :D!

15 godina
HTC One

Meni taj "problem" baš i nije jasan, i moj je jednako crven u mraku, ali i kada je sve kako treba biti takva slika bi bila potpuno crna. Čim ima svjetla je OK, a u mraku postoji flash.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
power_user kaže...

Meni taj "problem" baš i nije jasan, i moj je jednako crven u mraku, ali i kada je sve kako treba biti takva slika bi bila potpuno crna. Čim ima svjetla je OK, a u mraku postoji flash.

Taj "problem" me zivcira, mislim ako je to znak da je kamera u defektu zasto ne traziti novi. Kad sam dao tolike pare za njega zelim ispravan uređaj :)

Bivši ulični prodavač limuna i hodajući leš
13 godina
neaktivan
HTC One

Gledam i ne vjerujem posjedujem htc tri mjeseca i jedina stvar koja se strgala jest usb jer sam stao na njega slucajno. Malo sam staklo ogrebao kad sam na quadu isao po vrani i onda mi ispao iz dzepa

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HTC One

Evo da se i ja javim. Imam One od petog mjeseca i radi apsolutno savršeno. Kupljen u tele2. Od zamjerki imam jedino to da se beats audio logo već izgulio no to uopće nije važno. kamera radi savršeno,  uopće nema laga, a jedina bedara jest to da ima ogrebotinu na ekranu kada mi je pao iz đepa na betonske stepenice. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice