Evo vidim u interspara navedeni mob za 2500kn umjesto 5000
cini se ok ponuda, cijena na razini njuskala
http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli-playeri/prodaja-htc-evo-3d/141386.aspx
Kupljen u ducanu, sa garancijom i svime....
Nisi pratio baš, a :P
To je globalna htc samopromocija, svud je i po vani, pa i kod nas Evo 3d na 50% cijene snižen.
Imaš ga i po raznoraznim mobitel shopovima po istoj cijeni, pošto je zadana od strane htc-a - 2499kn.
Da sad ne reklamiram trgovine, googlaj, ali ima ga, ja sam bio na pragu da ga uzmem, ali jbg, stigle malo žešće režije za kuću, pa će mob čekat bolja vremena....
ne pratin bas htc ali u pravu si, ima ga i u linksa za 2500
opet nije lose, s obzirom da je u vipa 5300
Ali ne kuzim razlog takve promocije... Znaci onda da ce pasti prodaja Sensationu (Xe, XL) i jos k tome kad dođe One S tko će ga htijeti kupovati pored ovakve cijene EVO-a 3D
Ali ne kuzim razlog takve promocije... Znaci onda da ce pasti prodaja Sensationu (Xe, XL) i jos k tome kad dođe One S tko će ga htijeti kupovati pored ovakve cijene EVO-a 3D
Pa sensation nije ništa posebno nasprem Evo 3D-a
Pa sensation nije ništa posebno nasprem Evo 3D-a
Pa znam, o tome i govorim, sta ne bi onda trebao biti skuplji od sensationa a ne jos da pojeftine, a Sensation je trenutno njihov top end mobitel.
Sensation nije ništa posebniji ni bolji od evo-a.
Cijena je takva upravo zato što stižu One modeli, ovi idu lagano u EOL, pa se radi malo privlačenja pozornosti.
Sutra kupujem Galaxy S2,jel on dosta bolji od ovog EVO 3D-a?
Evo ga popapa u roku odmah.
Bas zbog ovakve velike razlike u cijeni odmah bih izabrao EVO 3D, razlike su minimalne između ta 2 modela
Uvjeren sam već više od tjedan dana da ću kupit galaxy s2,samo sam čekao pare i sad vidim ovo.Skroz sam se izgubio sad uopće ne znam što bi
Evo ga popapa u roku odmah.
LOL
GS2 je daleko bolji po brzini, EVO3D je jedino bolji za multimediju...
Cijena je presudila,nije vrijeme za razbacivanje pa uzimam Evo.Gdje ga ima još za kupit osim u Šparu?
Jel neko kupovao zadnjih dana,poludit ću ako je rasprodan
Idem prvu u dućan jer starci ne vole to preko oglasa haha, u svakom slučaju javim ti se ako ne nađem
Stavi ispod 2500kn,jel za te novce kao što ovdje piše mogu uzeti u dućanu,stavi 2300 i to je to.
A niko ne pita za bateriju i njeno trajanje na evo 3d...malo žešći suckss....
jel ko vidio slike na evo i njihovu kvalitetu...pricate gluposti...mob je dobar za tu lovu al nista više kakve gluposti da je ko sgs2..nebuloze!!!!
I mob je na sniženju kod nas i vani već nekih 1mj. i to mu je realna cijena a kreteni koji prodaju na njuskalu po 3000 hoce samo zaradit na neukima....
Gle mobitel je debel ko svinja,nije apsolutno nista posebno,na tom se modelu stedjelo gdje god se moglo zato je i takva cijena.
SGS2 je miljama bolji i kompletniji uredaj od EVOa.SGS2 naprosto nema konkurencije.
Ali ako ga uspijes za nekih 2k upiknut,onda je to super.
po meni bi bilo realno cak nekih 1900 na njuškalu....a o fotkama i snimanju necu ni pričat.....
bas se mislim uzet ovaj model vec par dana ,al me buni malo garancija od samo 1 godinu,,tako sam popusio iphone 3 gs posli 20 miseci ,pa izbjegavam mobitele s 1 god garancije,,,,
Sensation nije ništa posebniji ni bolji od evo-a.
Cijena je takva upravo zato što stižu One modeli, ovi idu lagano u EOL, pa se radi malo privlačenja pozornosti.
.. oh kako da ne, jes ti drzao ta dva modela i usporedio? .. gadno u oci bodu isprane boje i cudan mutan izgled na sense, sensation ima kristalno cist izgled ikona i boje su daleko izrazenije, drugo nisam usporedjivao ..
Da li ga ima sigurno za kupit u interspara? Da ne idem u Zg bez veze?
ima i emmezeta, nazovi prije