Htc desire - spajanje s kompjutorom

poruka: 4
|
čitano: 12.793
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pokušavam koristiti htc desire kao vanjski disk odnosno skinuti sadržaje sa sd kartice u mobitelu.

Na kompjutor sam instalirao htc sync. Ali kad spojim kompjutor (xp os) i mobitel htc sync ne prepoznaje

mobitel.

Ako ne koristim htc syn, kompjutor prepoznaje mobitel kao vanjski disk, ali ne očitava sadržaj.

Ukoliko netko zna kako to riješiti molim za pomoć.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Htc desire - spajanje s kompjutorom
scherlok kaže...

Pokušavam koristiti htc desire kao vanjski disk odnosno skinuti sadržaje sa sd kartice u mobitelu.

Na kompjutor sam instalirao htc sync. Ali kad spojim kompjutor (xp os) i mobitel htc sync ne prepoznaje

mobitel.

Ako ne koristim htc syn, kompjutor prepoznaje mobitel kao vanjski disk, ali ne očitava sadržaj.

Ukoliko netko zna kako to riješiti molim za pomoć.

Zasto otvarati novu temu? HTC Desire tema vec postoji i tamo ces sigurno dobiti odgovor brzo...

Kad spojis mobitel s kompjuterom, da li ti se na mobitelu pojavi upit koji te pita zelis li punit mobitel, koristiti ga kao mass storage, koristiti htc sync? E, tu moras odabrati sto zelis

[=XII=] {_.:BRUNO:._} ||| ''If something is hard to do, then it's not worth doing.'' Homer ||| Follow me - @bmarasovic
15 godina
neaktivan

ako se ne pojavi upit povuči onu gornju crnu crtu te na njoj izaberi mod u kojem želiš da ti  bude kartica

BAZINGA As a theoretical physicist, he possesses a master's degree, two PhDs, and an IQ of 187.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Settings - Connect to PC - Default connection type.

Moraš odabrati Disk drive, inače ga komp svejedno prepozna, ali mu ne može pristupiti.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice