Hakiranje nokie n95 8gb

poruka: 24
|
čitano: 8.723
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Hakiranje nokie n95 8gb
pitanje

ovak, neznam dali smijem otvoriti temu tog tipa, al ono, vrijedi probati :p

ugl. full sam novi korisnik symbiana,cjeli jedan tjedan iskustva xD

ugl. napravio sam update firmwara na 31.0.015 i sad bi ga htio hakirati tako da mogu na njega instaliravati i sign i unsign aplikacije...

dakle zanima me dali je tko mozda od vas vec to napravio i dali bi mi mogao objasniti to...

gledao sam i na ostalim forumima,vidio da su neki likovi to napravili, ali ono... 5 likova uspije 25 ne... tak da me strah da ne zaj**** novi mob...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hakiranje nokie n95 8gb

nemaš šta zaj.... ili ćeš uspijeti ili ne. Pogledaj malo tu, odnosno cijelu temu tu ako već nisi. A pogledaj i ovo.

0 0 hvala 0
16 godina
Hakiranje nokie n95 8gb
autorov komentar

3. link mi se cini najjednostavniji...taj sam i gledal po ostalim forumima, sad samo cekam onaj certifikacijski kljuc i krecem u akciju...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hakiranje nokie n95 8gb

ma što su ga zakomplicirali.... sve su preuzeli sa ipmart foruma i dodatno zakomplicirali...

ja sam to obavio u 4 minute...(toliko mi je trebalo zato što treba 2 x restartat mob lol)

ima još lakša/brža verzija (koja je isto na ipmart forumu, mogli su tu prekopirat) jedino   što valja čekat je cert jer je mapdrives unsigned...

al mislim da će padat kartoni u ovoj temi LOL

btw 5 likova uspije...25 ne... zato jer se ne čitaju uputstva.... najčešči slučaj je kod restarta moba.... ako se ne restarta nema ništ od toga i onda cvile da nešto ne valja...

ja kad sam kupio N82 je imala FW30 koji nije bilo moguće haknut, pa sam je phoenixom fino flashao na niži FW i haknio, sad kad je bilo moguće haknit i FW30, sam ga vratio i haknio iz prvog pokušaja.... toliko je lagano da ni skužiš šta si napravio LOL

btw da, sve crackano etc SE RADI NA VLASTITU ODGOVORNOST jel...

al tu postoji dobri stari flash koji nas ispravlja

Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.2.2009 23:36 (24v).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Hakiranje nokie n95 8gb
Zasto trebas hackirat n95 8GB. Koje aplikacije trebas a da nisu signed?
Zlo i Naopako
17 godina
neaktivan
bestia kaže...
Zasto trebas hackirat n95 8GB. Koje aplikacije trebas a da nisu signed?
  ima ih dosta, a i crackane ngage igre se ne mogu instalirat bez da je mob haknut...
Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
16 godina
Hakiranje nokie n95 8gb
autorov komentar

pa tak neke n-gage igre,neke ovak ostale igre,neznam kak je s temama i to...

ugl. necu da mi na tom mobu bude dosadno,tj. da mi dosadi nakon 2 mjeseca i da koristim samo poruke i poziv pored bezbroj njegovih mogucnosti...

a dok pogledas, imas zbilja dosta programa koji su unsign...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ima masu programa koji su unsign i onda ako ti phone nije hack moras se drnda po netu i certificatima....glupo...ja sam vec prvog dana hackovo mob i pilam sve...milina ne moram da se brinem oko certifikata...sve radi...i ngage games sam pre koji dan uspeo osposobiti....bruka su igre samo ih malo ima :D

zaboravio sam pitati koji ti je FW ??

video sam na nekim forumima ceo hack u jednom sis fajlu mada ga nisam pokusao ...ja se uvek cimam sa jednim uputstvom(5koraka)

K'eni pa te vat' ;)
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.2.2009 18:57 (BugSU).
16 godina
Hakiranje nokie n95 8gb
autorov komentar

najnoviji 31.0.015 mozda sam zeznul kaj sam odma cim sam dobil mobitel bacil novi FW, al vidio sam da ima hack i za taj...

na kojoj stranici si uzeo certifikat?

ja sam sad poslao nekom liku koji nabavlja certifikate svoj IMEI i sad cekam heh...

koji mobitel imas? ak imas n95 8 gb, pogledaj si igricu Panda Manda, radi ti na onaj sensor pokreta...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Blade18 kaže...

najnoviji 31.0.015 mozda sam zeznul kaj sam odma cim sam dobil mobitel bacil novi FW, al vidio sam da ima hack i za taj...

na kojoj stranici si uzeo certifikat?

ja sam sad poslao nekom liku koji nabavlja certifikate svoj IMEI i sad cekam heh...

koji mobitel imas? ak imas n95 8 gb, pogledaj si igricu Panda Manda, radi ti na onaj sensor pokreta...

NE koristim ja sertifikate...ja sam hackovao telefon i miran sam :D
imam N95-1 ja sam jos na FW30 ...nesto mi mrsko da upgrejdujem :D

Panda Manda koliko kontam nije ngage igra.... :)
Inace IMEI nije dobro davati :)  
K'eni pa te vat' ;)
17 godina
Hakiranje nokie n95 8gb

Dakle, ja imam N95 8GB...

Samo instaliraj BiN PDA Security manager i moći ćeš svaku unsigned aplikaciju bez ikakvih problema instalirati... Samo, ne instaliraš direktno, nego moraš prvo unsigned .sis(x) koji dobiješ root signed, to je 2 s posla... I onda sam ubaciš u mob i instaliraš bez ikakvih problema...

Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hakiranje nokie n95 8gb

Ja koristim symbian aplikaciju free sign.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
16 godina
autorov komentar
BugSU kaže...

da nije ngage, ali je ok igra heh...
znam da nije, ali to sam dal IMEI na dotsis forumu, di je bas otvoren topic s ono nekih 30 strana, di lik bas svim ljudima salje certifikate... nadam se da nebudem ja onaj koji bude naj*** heh
17 godina
neaktivan
Blade18 kaže...
BugSU kaže...

znam da nije, ali to sam dal IMEI na dotsis forumu, di je bas otvoren topic s ono nekih 30 strana, di lik bas svim ljudima salje certifikate... nadam se da nebudem ja onaj koji bude naj*** heh
  svi koji imalo drže da imaju malo više od symbian mobitela šalju svoj IMEI da bi dobili svoj cert... 
mislim da jako malo ljudi zna šta bi se moglo sa tim tvojim IMEIom, a i onda se postavlja pitanje: halo, zašto? neka si velika ličnost? ne misliš valda da si toliko poseban da bi neko baš tebe odabrao jer ima viška vremena? blaaaaaaah

uostalom IMEI i nije "toliko" teško promijenit.... no ajde je ali je izvedivo.... 
17 godina
neaktivan
Blade18 kaže...
BugSU kaže...

cek cek ,ako dobijes certifikat na osnovu IMEI ,onda lik daje Developer certifikat...

moja ti je preporuka ipak da hakujes mob...
K'eni pa te vat' ;)
16 godina
Hakiranje nokie n95 8gb
autorov komentar

Da taj certifikat, ali trebal mi je taj certifikat da SIGN-am jedan hack program i onda lagano hakiram mobitel...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hakiranje nokie n95 8gb

Ovo je najjednostavniji način za hack symbiana u svemiru...

Na linku imaš i DL i upute Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2009 16:08 (nedIm).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
autorov komentar
nedIm kaže...

Ovo je najjednostavniji način za hack symbiana u svemiru...

Na linku imaš i DL i upute Smijeh

svakako bum pogledal... tnx
evo malo prije sam probal hakirati pomocu programa HelloOX 1.0.1. i nije islo... stalo je na nekim patchevima i to bi trajalo godinama da nisam ugasil... tak da ono, taj program ne radi kod mene, mozda bude kod vas...
16 godina
Hakiranje nokie n95 8gb
autorov komentar

ljudi ako ste slucajno skinuli firmware 31.0.015 onda nemozete haknuti mobitel... jos cemo se malo nacekati xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hakiranje nokie n95 8gb

Phoenix, pa downgrade... samo što ne preporučujem...

ja sam to napravio na N82 i zamalo požalio lol ipak brzo je stigla vijest o "hacku" FW 30....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne znam zasto sirite tu dezinformacije po forumu. Nokia N95 8GB sa v31.0.015 se moze hakirati. Metoda hakiranja se zove HelloOX, aplikacija koja hakira mob. Prije nego ju mozete instalirati morate ju potpisati sa developer certifikatom koji dobijete na OPDA forumu. Kad potpisete HelloOX onda ga jednostavno instalirate i pokrenete i to je to. Imate hakiran mob. Ponekad se dogodi greska da hakiranje "zapne", dode do applaying patches i tamo stoji. To ne znaci da ne radi, samo kliknite cancel i ponovo pokrenite HelloOX i proradit ce.

Uglavnom N95 8GB sa firmwareom 31.0.015 se moze hakirati, evo u ruci drzim jednu hakiranu :P

16 godina
Hakiranje nokie n95 8gb
autorov komentar

heh u pravu si!!

ali pogledaj kad smo zadnji put pisali o toj temi...

onda kolko ja znam jos niti na dotsis forumu nisi mogalo naci postupak za hakiranje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hakiranje nokie n95 8gb

Evo upute za HelloOX hack (samo za no FW-e, za ostale HelloCarbide)...

C/P sa symbian-freak.com

"Please notice that there is a so called 1.04 version on the net wasn't by me is a bad(fake) release,
it just repacked ROMPatcher to include the FP2 installserver patch, but it isn't pack correct,
you'll not be able to install the ROMPatcher from it, even if you can install it,
it'll cause some problem(infinite reboot confirmed on N96)!

1.03 update
- MapDrives no longer needed, mapping drives code is now built-in HelloOX, that's mean hacking is much more easier, one app does all the step!(credit must go to FCA00000)
- All mapped drives would remove automatic, no reboot needed for removing them
- Since ROMPatcher doesn't works on some FP2 device, installing it is now an optional for FP2 user, no patches would apply and add to autostart, must do them menual
- Some guys complain cannot play N-GAGE games, the main problem is open4all patch applied. So, all ROMPatcher patches would not add to autostart on all device, must do it menual if you want
- Install rootCerts option removed from Pre FP1 & FP1 device, because installserver is enough. if you wanna install it, please install it menual from E:\HelloOX\updaterD.sisx before uninstall HelloOX
- Install Modo(a TCB file manger by leftup) is now an optional for all device
*If you hacked your phone already, you don't have to use this update version to hack it again! An update just make this app better, it will not hack for more!*

The easiest way to hack!

One step hacking for all S60 3rd,fp1,fp2,5800:
Sign and Install HelloOX.1.03.Unsigned.sis, just run it after installed.
***must sign with a 17 capability Dev Cert***
HelloOX does all the rest for you!
Enjoy it!

What HelloOX will do?

Pre FP1 & FP1:
1. Unpack exe files to E:\hack\sys\bin\
2. Map Drives
3. Install ROMPatcher
4. Apply open4all patch
5. Move installserver.exe to C:\sys\bin\
6. Install Modo (optional)
7. Remove unneeded files and mapped drives
8. Done!

FP2:
2. Map Drives
3. Install rootCerts
4. Install ROMPatcher (optional)
5. Install Modo (optional)
6. Remove unneeded files and mapped drives
7. Done!

5800:
2. Map Drives
3. Install rootCerts
4. Install ROMPatcher
5. Apply open4all and ChangeSWIpolicyPath patches
6. Install Modo (optional)
7. Remove unneeded files and mapped drives
8. Done!

notes:
FP2 & 5800 doesn't have a working installserver yet! However, ROMPatcher working on some of them.
If RP works, the ChangeSWIpolicyPath patch can let you install some unsigned apps, otherwise please
sign your apps with leftup cert&key pair included in this package.

All credits goes to:
FCA00000
leftup
Zorn
DeltaFoX
wadowice
SWmail
@ndy
GANG's brothers

Thanks micke for let this proper works on fp2 device!
Thanks declanshortall for test on 5800!

and Thanks to all people who made this possible! "

DL LINK: http://www.megaupload.com/?d=U2QJRQ1H

Izvinjavam se na predugom postu... Nevinašce

(\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hakiranje nokie n95 8gb

Na slijedećim linkovima možete nabaviti certifikate za potpisivanje aplikacije iz mog prethodnog posta:

http://andy.ehandysoft.com/devcert.php Cert generator, u nekim slučajevima ne radi...

http://www.symbian-freak.com/forum/viewtopic.php?t=28500 "HandMade" certovi, 100 % rade, potrebna besplatna registracija...

Napomena: Ne odgovaram za moguću štetu nastalu korištenjem metoda iz ovog ili prethodnog posta... Belji se

Nijedan od linkova nije warez...

(\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice