Google Nexus 5 vs iphone 5

poruka: 7
|
čitano: 1.965
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Pozz zainteresovao sam se za ova dva telefona pa bih hteo da cujem od vas neki savet izmedju ovih dva telefona zanima me

-kamera

-baterija

-performanse u igricama 

0 4 hvala 0
11 godina
neaktivan

Neko da odgovori ? 

0 2 hvala 0
15 godina

Ovisi što ti više odgovara, iOS ili Android. Ako ti je svejedno, Nexus 5 definitivno. Ima puno bolji hardver (i od iPhone 5S), veći ekran, novi android 4.4 koji mi se čini odličan (nisam probao) i jednostavno noviji je mobitel. Za više pogledaj ovo

gdje se Nexus 5 uspoređuje sa 5S.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.12.2013 23:18 (sako9800).

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Što se igrica tiče mislim da je tu svakako bolji iphone, bez obzira na slabiju hardver. za bateriju neznam jer nemam nexus 5, ali meni izdrži cijeli dan na 3g ili wirelessu,a kamera je jedna od boljih na mobitelu (ako ne racunamo lumiu), kao sto sam napisao nexus 5 nemam pa neznam kakva je na njemu kamera. Iphone bi jos izabrao zbog kvalitete izrade i softwarske podrške barem jos 2 godine.

2 3 hvala 0
14 godina
odjavljen
Re: Google Nexus 5 vs iphone 5
Odaberi sta ti vise odgovara, android ili iOS, ja bih uzeo iP5, ima bolju bateriju, kameru, iako je slabiji hardver radit ce jednako fluidno ako ne i fluidnije. U korist N5 idu zaslon, kostumizacija.. Meni nekako bolje sjeda iP5, a ti biraj sta tebi vise pase
12 godina
neaktivan
Re: Google Nexus 5 vs iphone 5
MARKOZD15 kaže...
Odaberi sta ti vise odgovara, android ili iOS, ja bih uzeo iP5, ima bolju bateriju, kameru, iako je slabiji hardver radit ce jednako fluidno ako ne i fluidnije. U korist N5 idu zaslon, kostumizacija.. Meni nekako bolje sjeda iP5, a ti biraj sta tebi vise pase

+

17 godina

Slažem se da je ovdje više pitanje OSa neg hardvera, mada sve kaj je rečeno za i5s stoji i za N5, lagg, trzanje itd. je prošlost za n5...

Sad samo treba izvagat koji OS mu leži bolje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice