Generic Hierarchical

poruka: 7
|
čitano: 895
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Generic Hierarchical

Imam "problem". Jučer sam htjela napraviti backup slika sa SD Kartice mobitela Xperia E1 (D2005) na PC. Označila sam karticu, kad mi za File System piše Generic Hierarchical. Mogu normalno pristupati kartici i premještati datoteke. Taj Generic Hierarchical mi se prikazao nakon što sam prebacila Pou i Temple Run 2 na SD karticu preko mobitela. Nisam ništa formatirala, nego samo prebacila aplikacije radi više interne memorije. Prije mi je za FS na PC-ju prikazivalo FAT32 ako se ne varam (za SD karticu nakon što sam ju označila). Napominjem, kartica radi normalno. Ima li kakvi razlog za brigu? Plz odgovor. P.S. Poštovani moderatori, oprostite, nisam mogla naći sličnu temu. Mogu vam i slike staviti ovdje da vidite.P.S2: Odjednom mi se pojavio taj Generic Hierarchical. Znači ja sam prebacila Pou i Temple Run 2 na SD preko Postavka na mobitelu. Sljedeći dan kad sam mob spojila na PC radi backupa i odabrala SD, prikazalo se FS-Generic Hierarchical. Odjednom.

Windows 8 + DVDROM
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.1.2016 18:42 (Flexan22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Generic Hierarchical

Itko????? Molim odgovor.

Windows 8 + DVDROM
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Generic Hierarchical
jedino što mi pada na pamet da prebaciš sve sa kartice na comp ili mobitel, pa je ponovno formatiraš
11 godina
neaktivan
MrNoo kaže...
jedino što mi pada na pamet da prebaciš sve sa kartice na comp ili mobitel, pa je ponovno formatiraš

Prvenstveno, hvala na odgovoru!   Kako da ju formatiram? Preko Xperie ili preko PC-ja? Napominjem, prije je pisalo FAT32 za FS od kartice, a nakon prebacivanja navedenih aplikacija, piše Generic Hierarchical. Jel' moguće da mi kartica rikava jer ju ja nisam formatirala samo prebacila aplikacije na SD karticu.

Windows 8 + DVDROM
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.1.2016 20:35 (Flexan22).
9 godina
neaktivan
formatiraj preko mobitela. Ne bi rekao da rikava, u krajnjem slučaju može ostati i tako jedino što će pisanje na karticu i čitanje s nje biti puno sporije nego u Fat 32 formatu
11 godina
neaktivan
MrNoo kaže...
formatiraj preko mobitela. Ne bi rekao da rikava, u krajnjem slučaju može ostati i tako jedino što će pisanje na karticu i čitanje s nje biti puno sporije nego u Fat 32 formatu

Ej, hvala! Sad ću lupiti format. Baš me briga za brzinu (šalu na stranu ), glavne su mi fotke i glazba. Čitala sam na jednom forumu, pa je pisalo: Generic Hierarchical means that it's being browsed using MTP or similar. A MTP je Media Transfer Protocol. U Postavkama (Izbornik>Postavke>Postavke uređaja Xperia>USB povezivost>Način USB veze>Način za prijenos medijskih sadržaja (MTP)). Pa sam zaključila da nema razloga da se brinem za taj Generic Hierarchical samo ako je nekomu jako stalo zbog brzine prijenosa. Hvala! Izvijestim kako je prošao format.

Windows 8 + DVDROM
11 godina
neaktivan
Generic Hierarchical

Evo, format je 100% uspješan. Kad ti zatreba pomoć, onda mi se javi na Privatne Poruke (PP). Naravno, to vrijedi i za sve ostale forumaše koji su mi pomogli. Sretno 

Windows 8 + DVDROM
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice