Galaxy S3 problem sa punjenjem

poruka: 11
|
čitano: 27.420
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav!

Neznam dali je tko ima slican slucaj pa da mi moze pomoci, uglavnom danas kad sam galaxy s3 spojio na punjac pocne ga puniti i puni mozda minutu dvije i prekine se punjenje ili ga uopce ne pocne puniti. A kad spojim preko usb kabla ga puni ali jako sporo.    Probao sam punjac od drugog galaxy koji je malo slabi uopce ga ne puni.

Jel netko zna u cem je problem ili da da nekakav savjet?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako ti ne radi s drugim punjačem, vjerovatno je utor rekao bye. Osim ako nemaš 2 krepana punjača.

Galaxy SIII Mini / Bonbon

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Galaxy S3 problem sa punjenjem

al zasto ga preko usb kabela uspijem napuniti

14 godina
neaktivan

i da naglasim drugi punjac sa kojim sa probao je od galaxy ace i slabiji je.

17 godina
neaktivan

nevažno šta je slabije ili jače, ili ti ga puni ili ti ga ne puni. ako ga ni jedan punjač ne puni nešto ne valja na telefonu.

Galaxy SIII Mini / Bonbon

0 0 hvala 0
14 godina

evo i meni se to dešava, u autu se puni normalno na punjaču, na zidnom puni ali jako sporo cijelu noć 60 % probo sam od nekog sonya punjač isto sporo puni nekad potegne par posto pa nece ali ikonica za punjnje kada je uštekan uvjek stoji sad me zanima dal da kupim bateriju ili punjač {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Jesi li uspio rijesiti problem ? Sta je bilo u pitanju ? Meni se isto desava, punim ga cijelu noc i ne napuni mi bateriju do kraja, bas sporo puni.

13 godina
neaktivan

Ako ti ga preko noci ne napuni do kraja, najvjerovatnije je do usb kabela. I meni je tako bilo i uzeo kabel od nekog starog lg (e900) ugl. obican usb kabel i puni mi dobro. Usb kabeli od punjaca na s3 su dosta kratkog vijeka pa je uglavnom u njemu problem. U gorem slucaju je ili do bas punjaca( dijela koji ide u uticnicu), ili najgore do usb utora na samom mobitelu. Probaj prvo sa drugim usb kabelom. Evo aplikacija kojom se moze provjeriti koja je snaga punjenja. ne treba root niti ista. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.abmantis.galaxychargingcurrent.free&hl=hr  . Treba biti 999 i to je kao najbrze preko zidnog punjaca, preko komjutera i usb kabla je mislim duplo manje tj duplo sporije 

juka
11 godina
neaktivan
Juka_91 kaže...

Ako ti ga preko noci ne napuni do kraja, najvjerovatnije je do usb kabela. I meni je tako bilo i uzeo kabel od nekog starog lg (e900) ugl. obican usb kabel i puni mi dobro. Usb kabeli od punjaca na s3 su dosta kratkog vijeka pa je uglavnom u njemu problem. U gorem slucaju je ili do bas punjaca( dijela koji ide u uticnicu), ili najgore do usb utora na samom mobitelu. Probaj prvo sa drugim usb kabelom. Evo aplikacija kojom se moze provjeriti koja je snaga punjenja. ne treba root niti ista. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.abmantis.galaxychargingcurrent.free&hl=hr  . Treba biti 999 i to je kao najbrze preko zidnog punjaca, preko komjutera i usb kabla je mislim duplo manje tj duplo sporije 

Kad ga punim direktno na struju pokazuje 999...vidjecu da promijenim punjac, mozda rijesim problem,...

17 godina
neaktivan

Ja imam isti problem punjač mi ne puni mobitel na kratko se pojavi onaj znak za punjenje i stane puniti. Punjač je u redu jer normalno puni drugi mob. No iako ga preko  punjača ne mogu puniti mogu ga puniti u autu ili ako usb kabel spojim na komp. Ovo me iritira jer se tako puno duže puni mobitel. Mobitel se inače sasvim normalno ponaša jedino ima taj problem. Nije mi jasno u čemu bi mogao biti problem? Da nije otišlo nešto u kontroleru i dali ima neki lijek za to?

0 0 hvala 0
17 godina
Brajki kaže...

Ja imam isti problem punjač mi ne puni mobitel na kratko se pojavi onaj znak za punjenje i stane puniti. Punjač je u redu jer normalno puni drugi mob. No iako ga preko  punjača ne mogu puniti mogu ga puniti u autu ili ako usb kabel spojim na komp. Ovo me iritira jer se tako puno duže puni mobitel. Mobitel se inače sasvim normalno ponaša jedino ima taj problem. Nije mi jasno u čemu bi mogao biti problem? Da nije otišlo nešto u kontroleru i dali ima neki lijek za to?

Prije baterija... imao sam sličan problem na jednom dr. samsungovom modelu pa je promjena baterije pomogla.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice