Galaxy S3 oštećenje

poruka: 3
|
čitano: 2.899
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Galaxy S3 oštećenje

Pozdrav!

Eto, imam jedan problem - pao mi je mobitel sa cca. 1m visine na pločnik i nastale su par točkica (mala udubljenja) na svijetlo plavoj plastici koja okružuje uređaj. Ironija je da mi je baš taj dan (kasnije) stigla maskica koju sam naručio preko eBaya za 10kn, a razlog zašto odmah nisam kupio tu u Hrvatskoj - jer ista dođe 80kn!

Zanima me da li se ta plastika može zamjenit, koliko bi to koštalo? Isto tako, da li mogu to odnijet samo u neki mobi-shop, tj. da li će oni kvalitetno to napravit i da li gubim garanciju ako oni zamjene svojim dijelovima?

Da li možda vrijedi garancija za takvo oštećenje?

Je li ikako moguće provjeriti da li nije oštećena neka elektronika u uređaju, tipa WiFi, Bluetooth, akcelometar, girometar i sl.?

Inače radi normalno već 3 dana, ali sam malo paranoičan jer mi se učinilo da je WiFi nekako sporiji. Nemam doma Wireless konekciju, tako da se spajam po kafićima i možda je to bilo do njihove konekcije.

Hvala unaprijed!

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 12:55 (Hypmes).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Galaxy S3 oštećenje

Ma cim ti hvata imalo sve radi.

Pa probaj sve da li radi, uhvati GPS na Mapsu, posalji nekom blutut file, itd.

Ne ne vriejdi ti jamstvo zato sto je tebi ispao.

I mislim da je okvir i sve zaljepljeno pa bi te to jako jako puno kostalo, 500kn+, ako ne i 1000kn+, ne znam.

Da izgubio bi jamstvo ako ti netko drugi to servisira osim ovlastenog.

Najbolje stavi maskicu i pravi se ko da nista nije bilo, tak svejedno.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Galaxy S3 oštećenje

Ma otišao sam u neki mobi-shop i tip mi rekao da mi ga može spojit na komp da provjeri dal sve radi preko nekog malo jačeg benchmark testa. Ako nešto ne radi kak bi trebalo, onda ja mogu poslat mob u Zg i reći kako sam primjetio da nešto ne funkcionira. OFC, bez da govorim da su mi provjerili u tom mobi-shopu jer bi rekli da su oni nešto onda sj... Mislim da bi onda garancija trebala pokrit tak nešt.

Što se tiće ovih ogrebotina, jedino si mogu kupit novi stražnji poklopac, a onaj svijetliji dio koji okružuje mob je u cjelini s ekranom. Pa i ako bi išao to mijenjat, došlo bi me 2.800 kn jer bi mijenjali cijeli gornji dio, skupa s ekranom.

Mislim da ću preživjet par točkica xD

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice