Galaxy S2 se nepali

poruka: 3
|
čitano: 1.674
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Galaxy S2 se nepali

Pozz decki! Imam jedan problem od jucer,trazio sam po netu ,ali nisam se uspio bas snaci,tele sam u tim stvarima,pa ako neko moze da pomogne,bio bi mu jako zahvalan.

Radi se o tome,jucer skidao neke slike sa moba na komp,kao i obicno. Medjutim nakon nekog vremena mi se pojavi u gornjem kutu MTP kabel spojen,a nikakav kabel nije spojen,pa mi se pocme paliti Aero mod,ja izadjem ono opet. Izgasim mobitel,upalim opet ista stvar,MTP kabel spojen,a nije. Odem u postavke,aplikacije,usb debugg ,ali nemogu nista,samo govori kabel spojen. Pokusam spojit opet na racunalo,medjutim vise ga nevidi. Da bi opet ugasio mobitel i vise se nije mogao upaliti,pojavila bi se slika baterije i pored nje zuti trokut,sa malim termometrom i sve to blinka. Samo ga mogu upaliti kad mobitel spojim na struju ili na racunalo kao da se puni. I kad ga upalim ,iscupam kabel,a ono stoji kao da se i dalje puni. Nemam pojma o cemu se radi. MObitel sam vratio na tvornicke postavke,ali i dalje ista stvar. I da napomenem,Andorid je 2.3.4,nisam ga nikad rutao niti bilo sta,samo upadate normalni .

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Galaxy S2 se nepali

pokusaj sa kiesom vratiti na tvorničke postavke

0 0 hvala 0
17 godina
Galaxy S2 se nepali

Probaj postaviti pitanje na ovoj temi, mozda ce netko znati.

Koliko sam primjetio, nekim korisnicima bi se zaprljao utor na mobu te bi ga ocistili sa stapicem za usi. To bi rijesilo problem.

Ne znam da li je tocno ovakav problem/simptom kao kod tebe, ali nesto slicno je...

Mozda hard reset?   *2767*3855#

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.3.2012 0:25 (parizer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice