Facebook na mobitelu?

poruka: 7
|
čitano: 6.624
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Facebook na mobitelu?

pozz imam nokiu x6 i ima aplikaciju za facebook.međutim facebook mi nije aktiviran.uzima mi po 25 kn za 1 minutu.t mobile sam mreža.kako da aktiviram besplatan ili bar donekle besplatan facebook?imam na računu 23 kune :)

metal u srcu
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Facebook na mobitelu?

Pošto si tmobile

Najbolje ti je uzet internet paket L sa prometon od 300mb za 20 kuna. Ovde imaš pod opcije sve objašnjeno. Ukratko pošalješ sms sadržaja "A" na 3636 i onda ti oni pošalju opcije koje možeš aktivirat, aktiviraš internet paket L. Poruka ti je besplatna. I internet ti se aktivira za 24 sata, a najčešće odma.

Također imaš i S opciju, to je 30 mb za 5 kuna, isto mislin traje 30 dana i postupak je jednak ka i za L

EDIT:

Imaš i facebook "nula". To je besplatan facebook ali samo za default browser tvog mobitela. 0.facebook.com je adresa na koju moraš ić.

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.1.2011 12:15 (sirka666).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Facebook na mobitelu?

hvala ti puuuno :){#}

metal u srcu
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Facebook na mobitelu?

Nema problema, ako još šta triba samo piši.

I imaš hvala gumbić za to {#}

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Facebook na mobitelu?

uuuu 300 mb 40 kn.a na njihovoj stranici piše 20kn :(

metal u srcu
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Facebook na mobitelu?

Kako 40? :O

Prije 5-6 dana san to aktivira i bilo mi je 20.

"Navedene promotivne cijene uključuju popust od 50% do 04.01.2011." Možda je u tome kvaka iako ne virujen, danas mi je i cura to aktivirala bilo je 20 kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Facebook na mobitelu?
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice