pozz imam nokiu x6 i ima aplikaciju za facebook.međutim facebook mi nije aktiviran.uzima mi po 25 kn za 1 minutu.t mobile sam mreža.kako da aktiviram besplatan ili bar donekle besplatan facebook?imam na računu 23 kune :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pošto si tmobile
Najbolje ti je uzet internet paket L sa prometon od 300mb za 20 kuna. Ovde imaš pod opcije sve objašnjeno. Ukratko pošalješ sms sadržaja "A" na 3636 i onda ti oni pošalju opcije koje možeš aktivirat, aktiviraš internet paket L. Poruka ti je besplatna. I internet ti se aktivira za 24 sata, a najčešće odma.
Također imaš i S opciju, to je 30 mb za 5 kuna, isto mislin traje 30 dana i postupak je jednak ka i za L
EDIT:
Imaš i facebook "nula". To je besplatan facebook ali samo za default browser tvog mobitela. 0.facebook.com je adresa na koju moraš ić.
hvala ti puuuno :)
Nema problema, ako još šta triba samo piši.
I imaš hvala gumbić za to 
uuuu 300 mb 40 kn.a na njihovoj stranici piše 20kn :(
Kako 40? :O
Prije 5-6 dana san to aktivira i bilo mi je 20.
"Navedene promotivne cijene uključuju popust od 50% do 04.01.2011." Možda je u tome kvaka iako ne virujen, danas mi je i cura to aktivirala bilo je 20 kn.
Možda ti je bolji facebook zero.
http://www.bug.hr/forum/topic/vijesti-by-forumasi/facebook-zero-sada-t-mobile-mrezi/80157.aspx