Dilema oko nokia n9 i iphone 4s

poruka: 18
|
čitano: 2.741
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Ovako za par dana idem u bosnu i tamo mislit uzet mob jer je jeftinije..i sad gledam 4s je jaci od nokie po cameri , senzorima i jos nekim sitnim stvarima.. sad da vas pitam sta je od toga brze... a meni treba za snimati znaci super kvalitetu da ima tj sto bolju, BRZINA mi je najbtinija i najlakse rukovat tj izlazit iz jednog programa u drugi po mogucnosti da ne steka jer bi stalno bio preko wi-fi ili preko mreze 3g na netu pa mi treba i jaca baterija... svida mi se nokia n9 jer ima 1 gb ram ali neznam koji bi bolji mi bio za to sta bi ja radio

ZNACI: jaka baterija, kolicina memorije i nije tolko bitna mada su isti, brzina tj treba mi fluidnost i kad na njih stavim neke aplikacije a ne da odmah steka jer sam gledo nakon update nokie n9 odma je stekala vec :S , i da brzi internet i dobra kamera ... sta kazete?

4 Nokia n9
14 Iphone 4s
Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 11:57 (Damir1908).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kolika je tamo cijena nokie i iphone-a ? Jel' to kupujes u trgovini ili polovno ?

Talijan

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Dilema oko nokia n9 i iphone 4s
Karlovac_047 kaže...

Kolika je tamo cijena nokie i iphone-a ? Jel' to kupujes u trgovini ili polovno ?

polovno,isto je samo kao sto vidim nokia n9 je brza ili sta ? 

14 godina
neaktivan

4s je puno bolji..Odi u Vip ili T-mobile pa ih isprobaj ... Jer svatko ima svoj ukus, a ovako mozes steci krivi dojam. Zato ti je najbolje da odes do najbolize poslovnice i isprobas ih osobno. 

Talijan

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Karlovac_047 kaže...

4s je puno bolji..Odi u Vip ili T-mobile pa ih isprobaj ... Jer svatko ima svoj ukus, a ovako mozes steci krivi dojam. Zato ti je najbolje da odes do najbolize poslovnice i isprobas ih osobno. 

aha ... sta oni bi mi dali da isprobam oba dva mobitela  ? 

14 godina
neaktivan

Pa imas izlozbene mobitele u poslovnicama (vip, tele2, t-mobile), po kojima mozes "prckat" malo.. {#}

Talijan

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Karlovac_047 kaže...

Pa imas izlozbene mobitele u poslovnicama (vip, tele2, t-mobile), po kojima mozes "prckat" malo.. {#}

sumljam da to u ovom mojem us**** gradu imaju 

17 godina

umjesto nokie n9 u izbor stavi nokiu lumiu 800 i onda imaš pravu dilemu.. n9 je mrtav mob na mrtvoj platformi

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
13 godina
neaktivan

znam ali kazu da mee go ispred svog vremena ali da je nokia zeznula se jer je isla sa windowsima..ugl izmedu tih dvoje iphone 4s ..super onda :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Damir1908 kaže...
Karlovac_047 kaže...

sumNJam da to u ovom mojem us**** gradu imaju 

Ako imaš t-centar, vjerojatno imaju izloženo.

I ako ti nije hitno, a kamera ti je toliko bitna, možda da pričekaš Lumiu 920, inače je iPhone bolji izbor.

14 godina
neaktivan

Kupi iphone 4s bez pogovora! n9 ima uzasan softwer (po meni)

Ljubomorne duše mogu da mi puše
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
protjeran

a xperia s ili p ili u? po meni sva 3 su bolji od ovih tvojih odabira...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Matijasever kaže...

a xperia s ili p ili u? po meni sva 3 su bolji od ovih tvojih odabira...

P ili U nema sanse...S je u rangu sa 4s!

Talijan
13 godina
protjeran

ja posjeudjem U...ako cemo gledati karakteristike ekran je na oba 3.5...drugaciji format, ali povrsina je ista...rezolucija je nesto malo visa na iphonu ali pricamo o sitnicama koje ljudsko oko i ne primjecuje...kamera je 8 mp protiv 5...kolika je rezolucija ekrana vecini laptopa? ja imam 1600x1200 na 15.6 i to je rijetko za takva prijenosna racunala...vecina ih ima standardnu 1366x768...znaci 3 mpx su dovoljni za prikaz super slika na kompu...xperia u snima na 720p hd protiv 1080p od iphona...jel to takva ekstra stvar ili samo predmet pres*ravanja? procesor dualcore 1ghz za oba mobitela...prednja kamera na oba mob, flash led na oba mob, batt na xperia u sa ics znatno bolja, download podataka do 14.4 mbs, upload 5.76 mbs na oba mob. iphone ima vecu memoriju ram i opcenito ali iskreno, tkome nije dovoljno 4gb za pjesme i slike a 2 gb za aplikacije? ja na mob imam 1500 slika i 200 pjesama i jos skoro pola mem slobodno...ako cemo pricati o materijalima kojima su izdradjeni, odmah cu ti reci da ne poznajem osobu koja na iphone nije stavila onu gumenu zastitu kao sto je stavio i ja na svoj sony, tako da smo opet na istome...nabrojao sam samo najbitnije stvari. ah i skoro sam zavboravio..cijena...zperia  1800kn a iphone 4000kn...

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 16:55 (Matijasever).
13 godina
neaktivan
Matijasever kaže...

ja posjeudjem U...ako cemo gledati karakteristike ekran je na oba 3.5...drugaciji format, ali povrsina je ista...rezolucija je nesto malo visa na iphonu ali pricamo o sitnicama koje ljudsko oko i ne primjecuje...kamera je 8 mp protiv 5...kolika je rezolucija ekrana vecini laptopa? ja imam 1600x1200 na 15.6 i to je rijetko za takva prijenosna racunala...vecina ih ima standardnu 1366x768...znaci 3 mpx su dovoljni za prikaz super slika na kompu...xperia u snima na 720p hd protiv 1080p od iphona...jel to takva ekstra stvar ili samo predmet pres*ravanja? procesor dualcore 1ghz za oba mobitela...prednja kamera na oba mob, flash led na oba mob, batt na xperia u sa ics znatno bolja, download podataka do 14.4 mbs, upload 5.76 mbs na oba mob. iphone ima vecu memoriju ram i opcenito ali iskreno, tkome nije dovoljno 4gb za pjesme i slike a 2 gb za aplikacije? ja na mob imam 1500 slika i 200 pjesama i jos skoro pola mem slobodno...ako cemo pricati o materijalima kojima su izdradjeni, odmah cu ti reci da ne poznajem osobu koja na iphone nije stavila onu gumenu zastitu kao sto je stavio i ja na svoj sony, tako da smo opet na istome...nabrojao sam samo najbitnije stvari. ah i skoro sam zavboravio..cijena...zperia  1800kn a iphone 4000kn...

da te ispravim iphone 4s kupujem za 1500 kn xD 

13 godina
neaktivan

Ugl hvala vam svima puno tema ide pod lock {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran