"desktop" verzija facebooka na mobitelu

poruka: 11
|
čitano: 5.455
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Koristim Nokiju 5800XM i Operu 11.50 i zanima kako ću postići to da mi se facebook učitava onakl kako bi se učitavao na računalu. Naravno, kad upišem facebook.com, automatski me redirektira na mobilnu verziju te stranice.
pfffffffff

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Iskljuci u postavkama Opera-e prikazivanje tih m. stranica.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Wow, to sam isto uradio prije par mjeseci, promijenio user agent u 'desktop' ali nije radilo, ali sad kad sam pokušao, radi! Hvala!
pfffffffff

0 0 hvala 0
16 godina
Re: "desktop" verzija facebooka na mobitelu
nixnixnixnt kaže...
Wow, to sam isto uradio prije par mjeseci, promijenio user agent u 'desktop' ali nije radilo, ali sad kad sam pokušao, radi! Hvala!

Nemoguce je facebook za desktop ucitat potpuno identican na PCu i mobitelu, ili se varam?!
uglavnom, najblizi realnijom prikazu facebooka je iphone.

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
16 godina
neaktivan
x360gamer kaže...
nixnixnixnt kaže...

Nemoguce je facebook za desktop ucitat potpuno identican na PCu i mobitelu, ili se varam?!

zasto nebi mogao?
na iphonu tek nece jer ne prikazuje flash ako ga ima. 

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
16 godina
luka_cro kaže...
x360gamer kaže...
nixnixnixnt kaže...

zasto nebi mogao?
na iphonu tek nece jer ne prikazuje flash ako ga ima. 

kako bi mu otvorio chat npr.?

da mu i otvori tocno kako je na pravom kompu, face bi bio potpuno nefunkcijonalan, pogotovo na noki 58000 koja ima mali ekran(3,2 incha) i kapacitivan ekran...

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
16 godina
neaktivan

a zasto je onda na iphoneu najbolji?

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

Iz osobnog iskustva - browser na iPhonu nije najbolji ;)

Ostavio me dosta puta na cjedilu kad sam htio provjeriti na netu stranicu od nekog obližnjeg restorana ili sličnih flash stranica.

Sramota.

Napomena za user agenta. Prvo promjeni user agent na desktop (na početnoj si stranici opere), a tek onda ukucaj gore facebook.com. Inače zna zapeti na m.facebook bez obzira na user agenta ;)

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.11.2011 11:38 (EchoOne).
16 godina
EchoOne kaže...
luka_cro kaže...

Ostavio me dosta puta na cjedilu kad sam htio provjeriti na netu stranicu od nekog obližnjeg restorana ili sličnih flash stranica.

Sramota.

Napomena za user agenta. Prvo promjeni user agent na desktop (na početnoj si stranici opere), a tek onda ukucaj gore facebook.com. Inače zna zapeti na m.facebook bez obzira na user agenta ;)

A neznam, mozda sam u krivu onda, i moje isprike...

ali onaj iphoneov program za face mi se cini najboljim kojeg sam isprobao, niti steka ko na androidu niti nista ...

14 godina
neaktivan
x360gamer kaže...
EchoOne kaže...
luka_cro kaže...

Sramota.

A neznam, mozda sam u krivu onda, i moje isprike...

ali onaj iphoneov program za face mi se cini najboljim kojeg sam isprobao, niti steka ko na androidu niti nista ...

A što se tiče programa, tu si upravu. Mada nisam 100% siguran, ali mislim da je čak na WP7 najbolji, negdje je rasprava bila :/

16 godina
neaktivan

Imam doma xperiu arc s i sestra iphone 4....
kad sam imao xperiu x8 onda je ta aplikacija lose radila, sporo je bilo, a sad na arc s radi sve uredno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice