pfffffffff
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pfffffffff
Iskljuci u postavkama Opera-e prikazivanje tih m. stranica.
pfffffffff
Nemoguce je facebook za desktop ucitat potpuno identican na PCu i mobitelu, ili se varam?!
uglavnom, najblizi realnijom prikazu facebooka je iphone.
Nemoguce je facebook za desktop ucitat potpuno identican na PCu i mobitelu, ili se varam?!
zasto nebi mogao?
na iphonu tek nece jer ne prikazuje flash ako ga ima.
zasto nebi mogao?
na iphonu tek nece jer ne prikazuje flash ako ga ima.
kako bi mu otvorio chat npr.?
da mu i otvori tocno kako je na pravom kompu, face bi bio potpuno nefunkcijonalan, pogotovo na noki 58000 koja ima mali ekran(3,2 incha) i kapacitivan ekran...
a zasto je onda na iphoneu najbolji?
Iz osobnog iskustva - browser na iPhonu nije najbolji ;)
Ostavio me dosta puta na cjedilu kad sam htio provjeriti na netu stranicu od nekog obližnjeg restorana ili sličnih flash stranica.
Sramota.
Napomena za user agenta. Prvo promjeni user agent na desktop (na početnoj si stranici opere), a tek onda ukucaj gore facebook.com. Inače zna zapeti na m.facebook bez obzira na user agenta ;)
Ostavio me dosta puta na cjedilu kad sam htio provjeriti na netu stranicu od nekog obližnjeg restorana ili sličnih flash stranica.
Sramota.
Napomena za user agenta. Prvo promjeni user agent na desktop (na početnoj si stranici opere), a tek onda ukucaj gore facebook.com. Inače zna zapeti na m.facebook bez obzira na user agenta ;)
A neznam, mozda sam u krivu onda, i moje isprike...
ali onaj iphoneov program za face mi se cini najboljim kojeg sam isprobao, niti steka ko na androidu niti nista ...
Sramota.
A neznam, mozda sam u krivu onda, i moje isprike...
ali onaj iphoneov program za face mi se cini najboljim kojeg sam isprobao, niti steka ko na androidu niti nista ...
A što se tiče programa, tu si upravu. Mada nisam 100% siguran, ali mislim da je čak na WP7 najbolji, negdje je rasprava bila :/
Imam doma xperiu arc s i sestra iphone 4....
kad sam imao xperiu x8 onda je ta aplikacija lose radila, sporo je bilo, a sad na arc s radi sve uredno.