- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Izgleda kao da je staklo napuklo s donje strane, ali ga ljepilo dobro drži pa se ne osjeti neravnina s gornje strane. Obično kao posljedica pada.
Jesi siguran da je to staklo? Da nije mozda kaljeno staklo ili tako nesto?
I ako je ovo posljedica pada kako je moguce da ekran nigdje nije ogreban?
Ako je pao na rub, od udarca je puknuo donji sloj stakla, a ne vanjski. Nisi valjda glup pa da ne vidiš je li gore kaljeno staklo ili ne... I da je kaljeno staklo, onda bi po tvojoj logici kaljeno staklo bilo čitavo bez ogrebotine, a mob puknut. Ne razumijem te.
I nisi pri kupovini vidio to kad te već toliko smeta?
A pa nisam nikad vidio kak izgleda mobitel sa kaljenim staklom pa pitam...Dobro foliju sigurno nema
Ma ne dira me to nista bitno da sve lijepo radi,a mobitel nisam mogao uzivo isprobati jer je bio na drugom kraju Hrvatske.
Sta mislite hoce li to dugo izdrzati tako? Jel trebam mijenjat donje staklo ili je to tako dobro?
I sto mislite jel bila pametna kupnja Iphona petice u 2016-oj?
Ispricavam se na puno pitanja.
A pa nisam nikad vidio kak izgleda mobitel sa kaljenim staklom pa pitam...Dobro foliju sigurno nema
Ma ne dira me to nista bitno da sve lijepo radi,a mobitel nisam mogao uzivo isprobati jer je bio na drugom kraju Hrvatske.
- Sta mislite hoce li to dugo izdrzati tako?
- Jel trebam mijenjat donje staklo ili je to tako dobro?
- I sto mislite jel bila pametna kupnja Iphona petice u 2016-oj?
- 1. Moglo bi ako ti ne padne još koji put
- 2. Onda ćeš morat mjenjat i cijeli LCD, to se ne isplati
- 3. Osobno mislim da nije, ali svatko ima svoju radost...
Sta mislite hoce li to dugo izdrzati tako? Jel trebam mijenjat donje staklo ili je to tako dobro?
I sto mislite jel bila pametna kupnja Iphona petice u 2016-oj?
1. Hoće, ne znači to gotovo ništa
2. Ništa ne mjenjaj
3. Ako si bio na budžetu od 800kn i htio baš iphone, onda ok. U suprotnom, nimalo pametno
Pa da htio sam Iphone iskljucivo radi izgleda i kvalitete...Ali sad mi je malo zao sto nisam uzeo neki Galaxy,barem S4.Sad skroz nebitno za ovu temu.
Koliko si ga platio?
Nez koliko si izgleda dobio sa njime, a bogami po kvaliteti su jedino no name kinezi lošiji od ip5/5s. Koliko sam ih imao u rukama zbog popravka tipki, vibracije, a i problema sa matičnima. Nadam se da te bar ovo zadnje neće zadesiti.
700 kuna.
Hmm...Stvarno jadno za tako veliku tvrtku.Mozda su to bile kopije,ali kad pogledam Njuskalo puno se prodaju neispravni Iphoni.
Cuo sam da potraju do 4 godine.
AppleFanboy
Ma to je tako napravljeno da nakon određenog doba rikne da ljudi kupe novo, nije samo kod iphonea, ali ima ih jako puno na tržištu, pa sukladno tome postotak pokvarenih rezultira u povećem broju pokvarenih primjeraka. Sve se da popraviti, ali baseband chip na matičnoj kad rikne, moš ga j. Nažalost takvih ima jako puno. I da, imaš sreće što ti nije poslao iPhone sa iCloud lockom, NIKAD ne kupuj apple proizvode na daljinu
Zapamtit cu si to! Ali ipak mi je ovo prvi Iphone pa nisam znao za taj iCloud lock.
Samo da pitam nesto,posto vidim da se razumijes u mobitele.Kada crkne maticna na mobitelu,jel se da to ikako popraviti ili je mobitel za bacit?
Pa ajmo reći. Ili nabaviš neki sa ispravnom matičnom, ali razbijenim ekranom, ili prodaš svoj pod neispravni i nabaviš novi.
Jedino ako nađeš jeftin isti model sa očuvanom matičnom al da je recimo puko ekran ili nešto slično.
"Google prestao sa radom"
I stisnem ok i opet iskacu pa sam ga odnio u servis i tamo su rekli otisla maticna...a mobitel je bio star godinu dana,taman istekla garancija.
AppleFanboy