- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Crvena maskica je zapravo bijela polakirana u crveno, to je najveći problem...nakon nekog vremena počne se ljuštit boja.
namjeravam naručiti ovaj mobitel...kako stoje stvari sa garancijom?
evo poslo majku u banku da izvadi kod od 4 broja i na kraju ispadne da ono sto sam povezivo sa Paypalom uopce nije kreditna kartica.Kao da nema tekuci racun.
-.-'' sada dok izvadim kreditnu i to sve otvorim koliko ce trebati???
Crvena maskica je zapravo bijela polakirana u crveno, to je najveći problem...nakon nekog vremena počne se ljuštit boja.
Dobro je da sam ipak uzeo crnu! Ona je valjda stvarno crna?!
E da, je l' koristio neko telefon sa dve SIM kartice? Zanima me može li telefon da izgura dan u toj varijanti.
evo poslo majku u banku da izvadi kod od 4 broja i na kraju ispadne da ono sto sam povezivo sa Paypalom uopce nije kreditna kartica.Kao da nema tekuci racun.
-.-'' sada dok izvadim kreditnu i to sve otvorim koliko ce trebati???
Imaš paypal temu, ne spamaj ovdje!
Dobro je da sam ipak uzeo crnu! Ona je valjda stvarno crna?!
E da, je l' koristio neko telefon sa dve SIM kartice? Zanima me može li telefon da izgura dan u toj varijanti.
crna je crna
bijela je bijela
crvena je polakirana bijela
namjeravam naručiti ovaj mobitel...kako stoje stvari sa garancijom?
Jamstvo je kod svih godinu dana, no jedan od tisuću se pokvari, a tu je i kontrola prije slanja. U najgorem slučaju da dođe s nedostatkom besplatna je poštarina prema Kini, a unutar godinu dana ako se toliko pokvari da ga trebaš slato- slanje do Kine/trgovine košta 82kn kao preporučena pošiljka. I u pravilu ti trgovac uvijek pokloni dodatnu bateriju ili nešto slično da refundira to slanje i ispriča se. Po tom pitanju su doista korektni jer im je stalo do pozitivne reklame i da se ti mobiteli kupuju.
Ja ga koristim tako već dva tjedna.
Po onome što sam ja vidio, ako nema problema s prijemom signala, 1 dan se može izgurati ako je "screen on" manji od cca 4h..
ima koja druga ok verzija, neki drugi za manje love? trebam za frend nesto jeftinije...
preporuke nečega sličnoga?
Možda Cubot GT72
Ne može jeftinije a da ima isto unutra. Taj Cubot Gt72 ima samo 256mb rama i zato je toliko jeftiniji
hm ja gledao 512 :S sada vidim da je 256 :(
razumijem da ne moze x4 dobiti, ali ono x2,512rama barem se trazi :=)
http://www.banggood.com/Haier-W910-4_5-Inch-Android-4_0-8G-ROM-MSM8260A-Dual-Core-Smart-Phone-p-78465.html
to je previše...doda još 20e i ima gt99 :D
Ja neznam za koliko bi novaca on za 50 dolara quad core i 1gb rama?
napisao sam, zadovoljio bi ga dual core i 512...a kako mi se cini ako se nenadje nesto malkoc bolje od gornjega, biti ce on...jer ipak, sada je na tipkama :D
Gledamo i ovo: CUBOT C10 4.5 Inch
Sada tek vidim da Cubot Gt72 ima samamo 2G, smeta to štogod? :D
Taj Cubot nevalja isto previse love, a premalo daje.
Možda ovaj Jiayu G2 za 100 dolara s tim da ima i kupon od 10 dolara pa te ispadne 90 dolara sto je oko 550kn. Javi se na PM za kupon
@FakeDeath: Pa, ako ikad bude hteo da koristi prenos podataka... Preko 2G može proveriti mail i otvoriti neku stranicu u Operi Mini, za sve ostalo bi morao da hvata neki WiFi signal ili da bude jako, jako strpljiv.
C10 deluje ok, ali me malo brine samo 128MB ROM memorije. Čak i ako sve bude slao na karticu, mislim da bi mu to mogao postati problem.
EDIT: Taj Jiayu deluje sasvim ok na papiru, bilo bi lepo ako za njega postoji neki update na JB.
Taj dual core u Cubotu C10 nije neš sjajno, navodno ima slabije rezultate u benchmarku od nekih single core procesora
Evo mu još jednog s podrškom za 3G, 4.5 incha, 512MB RAMa, dual core procesor za oko 96 AUD (520kn), trebal bi biti puno bolji od C10, ali mislim da i od Jiayu G2 s obzirom na noviji procesor
Malo smo otišli u offtopic, isprike moderatoru, nek ove postove prebaci u Kineske mobitele
ovaj Mpai MP-S720 mi se čini najboljim za tu lovu...jel i na to nece bit pdv? odakle to dolazi?
da,sorry na off topic, ja kriv :=)
Na geekbuyingu dolazi iz Singapura njihovom poštom i imaš velike šanse da ti napalte pdv od 25% na carini. Kako banggood šalje iz/preko ŠVedske koja je u EU na bg mobitele ne plaćaš pdv.
Nije mi jasno kak cubot99 nema podršku za hrvatski jezik a cubot one ima, verzija androida je ista na obadva.
Mozete li pogledati na linku za Cubot GT99, kod odabira crne boje pise usually dispatched in 1 business day, a kod odabire crvene ili bijele pise 3-6 dana..A do maloprije je pisalo da ih nemaju za sad, restock se ocekuje sutra..
Zasto im vise treba da posalju druge boje?malo ih ima, ne razumijem?
Nije mi jasno kak cubot99 nema podršku za hrvatski jezik a cubot one ima, verzija androida je ista na obadva.
Vjerojatno je izbačen jezik iz ROM-a. Ja sam to radio za svoje ROM-ove za u8650 i Honor 2. Izbacim sve osim engleskog jer i tako samo njega koristim
Zainteresiran sam za Cubot GT99, ali me zanima da li WhatsApp i Viber rade kako spada na ovom mobitelu?
Rdi kak spada. :)
Zainteresiran sam za Cubot GT99, ali me zanima da li WhatsApp i Viber rade kako spada na ovom mobitelu?
Pa radi na ostalim made in China mobitelima ala Samsung, HTC, Nokia, Sony Ericsson pa radi i na ovima
Pročitaj što piše na erroru.
Bok svima,
pročitao sam temu od početka i hvala na korisnim informacijama.
Pitanje, da li se kupon odnosi samo na Cubot GT99 ili i prilikom kupovine npr. iOcean X7?
iOcean X7 je s cijenom na Banggood-u 166,45€, znam da je to stvar sreće, ali što mislite da li bi prošao na carini bez poreza?
Hvala....