Ovako BUGovci ..
Jučer sam vrlo uspješno napravio crossflash K800i@K810i [CID 53] ..
E sad .. Šta bih ja mogao još napraviti s njim [Akustika i cam driver novi su več unutra] ?
VELIKA HVALA BUGOVCI !
Ovako BUGovci ..
Jučer sam vrlo uspješno napravio crossflash K800i@K810i [CID 53] ..
E sad .. Šta bih ja mogao još napraviti s njim [Akustika i cam driver novi su več unutra] ?
VELIKA HVALA BUGOVCI !
možeš probat elf-ove
možeš probat elf-ove
Misliš da bi išli na CID 53 ?
ako ima elfpack za tvoj fw...potraži na forums.se-nse.net, tamo imaš sve fileove...
prouči ovo za početak, meni se neda čitat, al mislim da ima za cid53
http://forums.se-nse.net/topic/28983-tutorial-l-elfpack-installation/page__hl__k810%20cid53%20elf
ako ima elfpack za tvoj fw...potraži na forums.se-nse.net, tamo imaš sve fileove...
prouči ovo za početak, meni se neda čitat, al mislim da ima za cid53
http://forums.se-nse.net/topic/28983-tutorial-l-elfpack-installation/page__hl__k810%20cid53%20elf
Skinuo sam anycid i vračam se sada na k800i firmware , tako da ga mogu patchat sa quick acessom , pa ču vidjet za kasnije , ali hvala ti za elfove , mislim da ču i njih ubaciti .. :)
ja imam hrpu elfova na starom w810 i mogu reć da je to nakon drivera za cam i zvuk najbolje što postoji...ima milion korisnih stvari što se može stavit ako ti se da zezat s tim :)
Evo ako bi mi netko bio voljan pomoči oko patchanja ..
Kad stavim executor.b , executor.jar i onaj .xml file u tpa/preset/custom sve normalno pokrenem mob ..
Upali se on normalno , odem ja do igra i stisnem na executor ..
Ekran se zabijeli i ja brzo izvadim bateriju ..
Spojim mob na FAR odaberem qa2020 script i patcham sa quick acessom ..
I mob se opće neda upalit više tako da moram nanovo stavljat FS .. šta radim krivo ?
Kad stavim executor.b , executor.jar i onaj .xml file u tpa/preset/custom sve normalno pokrenem mob ..
I mob se opće neda upalit više tako da moram nanovo stavljat FS .. šta radim krivo ?
vise ovdje..
vise ovdje..
@andreas11 rijesio sam ja taj problem odavno ..
stavljao sam prije quick_acess patch umjesto .rest fajla ..
ugl hvala ti .. :D