Bluetooth slusalica Logitech

poruka: 9
|
čitano: 4.347
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

evo namjeravam kupit ovu slusalicu prek njuskala ( za 100kn ) http://www.logitech.com/en-gb/442/248?WT.z_sp=Image

pa me zanima dal se isplati dat tu lovu za tu slusalicu ? jel zvuk ugodan i kakav ima bass ( znam da ne moze imat takva 1 slusalica neki bass, al ono ) ?

btw. imam LG GT540, dal bi se mogla uparit sa njim? trebala bi, al ono ak neko zna vise :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

LOL, ti preko toga mislis slusati muziku?

pa znas cemu to sluzi?za razgovor.

kakav bass??tu opce nema bassa.

jesi probao kad to??

Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ne..nisam nikad zato pitam :D

ma da..ja bi trebao samo ono za put do skole u busu da se ne hebem sa zicama i petljanjem zice..

treba mi samo nesto za radio i tako..ali da je ono zvuk kvalitetniji..za nis vise..

pa ako mozes preporucit , il neko drugi neke kvalitetne na njuskalo do 100kn ako ove vec nisu najbolji izbor :/

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Bluetooth slusalica Logitech
fakEEE kaže...

ne..nisam nikad zato pitam :D

ma da..ja bi trebao samo ono za put do skole u busu da se ne hebem sa zicama i petljanjem zice..

treba mi samo nesto za radio i tako..ali da je ono zvuk kvalitetniji..za nis vise..

pa ako mozes preporucit , il neko drugi neke kvalitetne na njuskalo do 100kn ako ove vec nisu najbolji izbor :/

te bluetooth ne uzimaj jer to nije uopce za muziku.

uzmi neke bilokoje do 100kn zicne.

Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
15 godina
neaktivan

sta znaci onda nema nikakvih bluetooth takvih manjih, a da su kolko tolko dobre za muziku?

samo mi zicne preostaju?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

sta znaci onda nema nikakvih bluetooth takvih manjih, a da su kolko tolko dobre za muziku?

samo mi zicne preostaju?

kakva muzika?NE

kupi zicne.

meni je blesavo slusati muziku samo na jednu slusalicu i sad jos na tu bezicnu di je kvaliteta 10puta gora.

16 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

samo mi zicne preostaju?

Imaš stereo bluetooth slušalica za glazbu, ali nisu baš jeftine. Npr. SE DS980 koje i sam imam, ili IS800, i jedne i druge su 600-700 kn. Jabra ima nekih po 300-400 kn, no ne znam mogu li se nabaviti kod nas.

Što se tiče ovih slušalica koje su samo namijenjene razgovoru, i da uspiješ upariti s telefonom za slušanje glazbe (ne znam može li se to na Androidu), HSP profil je ipak namijenjen samo razgovoru tako da zasigurno nećeš tako uživati u glazbi jer je zvuk jednostavno preloš za to.

Ako ti je ovo gore preskupo, morat ćeš živjeti sa žicama, jbg.

EDIT: Evo, ovdje imaš IS800 za 500 kn: http://www.svijet-medija.hr/HBH-IS800,24534,154.aspx

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.3.2011 15:34 (Mirko935).
15 godina
neaktivan

uff..previse mi to za potrebe koje trebam ( put do skole :/ )

nego odlucio sam uzeti ove zicne Sony MDR EX-700 http://www.sony.co.uk/product/hpi-ex-series/mdr-ex700  .. nadam se da ce bit u redu kao sto pricaju i da ce odgovarat u moj mob posto imaju 3,5 mm jack pa nebi trebalo bit valjda problema sa time sto su razliciti proizvodaci mog moba i ovih slusalica !?

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.3.2011 15:45 (fakEEE).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

uff..previse mi to za potrebe koje trebam ( put do skole :/ )

nego odlucio sam uzeti ove zicne Sony MDR EX-700 http://www.sony.co.uk/product/hpi-ex-series/mdr-ex700  .. nadam se da ce bit u redu kao sto pricaju i da ce odgovarat u moj mob posto imaju 3,5 mm jack pa nebi trebalo bit valjda problema sa time sto su razliciti proizvodaci mog moba i ovih slusalica !?

Pa i ja svoje koristim samo na putu do faksa i slično :P No, potpuno shvaćam da je previše.

Nema što ne biti u redu. Bilo koje slušalice sa 3.5 mm konektorom rade u bilo kojem mobu ili playeru sa 3.5 mm utorom. Zato i postoje standardi.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice