pozdrav svim bugovcima najprije. imam pitanje koje se tice bb aplikacija skinutih sa bb app world znaci free su kao u iphonea i mogu ih koristiti sve osim facebooka. koristim se samo wirelesom i preko browsera mogu koristiti facebook ali ne mogu raditi dost astvari kao na aplikaciji, govori mi kao da moram upgrade data plan. da li postoji nacin da to napravim bez nekih internet paketa
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
trebaš imat uključen BIS (BlackBerry Internet Service), ja plaćam u vipu 45 kn negraničen internet, znači ne brine te wireless dali ga ima ili nema... sve poruke stižu odmah na mob (mail,facebook,chat i slično)...
hvala ali ne da mise jos i to placati vec ih imam dovoljno sto stizu svaki mjesec
dobio sam za max tv ovu samsungovu televiziju odlicna je kao monitor ali me zeza sto je osvjezavanje ekrana samo 60 herza a razlucivost 1360x 768. pa mi dodje malo zlo da li ce se sta promijeniti ako kupim graficku sa hdmi izlazom jer pise u uputama za vrhunsku kvalitetu da treba taj kabal.
hvala
televizija je televizija...teško da može biti zamjena za dobar monitor, preko kabela je dobro igrat igre ako spojiš komp na TV...ja tako igram pes 2011 i puno je bolje nego na monitoru...