sto ovdje nitko nezna reci nekakava iskustva o blackberry-u?????? promjenila sam 1000mobitela i sve marke osim blackberry i sad me zanima vasa misljenja jer neznam dali da ga kupimm ili ne..help
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zakaj ce ti sluziti?Koji od blackbarry-a?
Blackberry nije samo mobitel, to je prije svega poslovni alat. I nekako mi je nespojiv s ovim 'promijenila sam 1000 mobitela'. Da ti zaista treba, vjerojatno bi ga već imala.
ma sve je to meni jasno ali isto me cisto zanima kakav je pa et nebi sad trosila 2000kn na njega iako hvala bogu mogu novcano mislila sam cist da isprobam bb 8520 ili 8900 samo da wi-fi ima..cist za probu ali isto me zanimaju misljenja
Kao sto ti je covjek lijepo gore rekao "da ti treba, vec bi ga imala".
ma sve je to meni jasno ali isto me cisto zanima kakav je pa et nebi sad trosila 2000kn na njega iako hvala bogu mogu novcano mislila sam cist da isprobam bb 8520 ili 8900 samo da wi-fi ima..cist za probu ali isto me zanimaju misljenja
Ako vec novca imas na bacanje(jer je kupovina telefona od 2000kn "radi probe" ili "ovaj nisam imao" bacanje novaca) onda uzmi pa probaj kaj te briga sta ko misli.
Ako uzimas telefon jer ti treba,svidja ti,cini se da bi ti godio....a imas novac onda uzmi.
BB su poslovni telefoni i rade svoj posao jbg. dobro.Najbolji su!Inace ovaj 8900 je superiska i dosta je bolji od 8520
pa nije mi problem dati velike pare za mob ali nisam luda davati sad 2000kn ako cu ga imat samo par dana radi probe..uzet cu neki rabljeni u dobrom stanju bb pa ako mi se svidi lako ja taj prodam i kupim bolji i novi :P