Baterija za HTC HD2

poruka: 5
|
čitano: 1.972
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Baterija za HTC HD2

Pozdrav!

Eto jučer me mob lijepo usrećio ispisivanjem poruke "Vaša baterija je pokvarena, kupite novu...".

Radi se o HTC HD2 mobitelu sa godinu dana radnog iskustva.

Da li netko zna gdje se u Hrvatskoj može kupiti nova originalna baterija za isti mobitel?

Pretražio sam web i naišao na par stranica koje navodno prodaju HTC opremu (www.batteryupgrade.com, www.intelkom.hr, www.svebaterije.hr), ali ispostavilo se da nitko od njih na kraju ipak nema baterije za HTC mobitele. Nitko od računalnih trgovina nema baterije za HTC također (Links, Ve-mil, Hgspot, Chipoteka...).

Hvala na odgovorima!

Pozz

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Baterija za HTC HD2

Provjeri u VIP centrima. Možeš i putme web-a.

Prije pola godine je bilo (cijena 169kn).

14 godina
neaktivan
Baterija za HTC HD2

ebay

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Baterija za HTC HD2

Kontaktiraj tvrtku SIMEL u Zagrebu-ako oni nemaju, nema nitko. Možda MMM Agramsranje ima jer su ovlašteni za HTC, ali čisto sumnjam. To je za njih prekomplicirano ugraditi.

Najbolje je pokušati na ebayu ili ako si entuzijast, ostaviš bateriju par sati van uređaja i probaš ponono.

Moj broj mobitela- 091 172 6697
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Baterija za HTC HD2

Ekipa hvala na odgovorima!

Nažalost, ne postoji niti jedna firma koja u HR može nabaviti bateriju za HTC HD2.

Ova informacija zapravo i nije začuđujuća s obzirom na to u kojoj zemlji živimo...

Novu bateriju sam naručio preko eBaya za 12,99$ + 5$ poštarine = 99kn!!

Najsmješnije od svega je to da sam staru bateriju izvadio iz mobitela i malo protresao i sada je opet postala punjiva :)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice