Bada OS ili Android

poruka: 7
|
čitano: 2.591
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Bada OS ili Android

Pozdrav. Dali mi se isplati uzet Samsung S8500 Wave sa Bada OS-om ili neki Android mob? Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Bada OS ili Android

android.

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Bada OS ili Android

Jel mi možete neki mob do 1500kn(može i rabljeni) preporučiti. Neka bude Android mob {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Bada OS ili Android
Dodaj jos 200 kn i kupi orginal HTC Desire. Imam ti ga ja, savrsen, sigurno medju top 5 smathphonea. Na Njuskalu utipkaj HTC Desire.
15 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
Dodaj jos 200 kn i kupi orginal HTC Desire. Imam ti ga ja, savrsen, sigurno medju top 5 smathphonea. Na Njuskalu utipkaj HTC Desire.

Vidim može se i Galaxy S kupit za 1900kn. A koliko ja znam on je bolji od HTC Desire-a.

EDIT: Evo najvjerovatnije ću uzet ovaj mob što mi preporučio jurica_m.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.2.2011 23:49 (Jabulani).
15 godina
Mozes i Galaxyija uzeti, ne znam sto ti vise odgovara. U svakom slucaju, neces ni sa jednim ni sa drugim fulat, a ja, posto imam Desire, logicki ga ti i preprucujem. Sve radi glatko i bez greske, mana mu je baterija, ali to je i mana svim smarthphonovima. Uzivaj i kupi ono sto zelis.
15 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
Mozes i Galaxyija uzeti, ne znam sto ti vise odgovara. U svakom slucaju, neces ni sa jednim ni sa drugim fulat, a ja, posto imam Desire, logicki ga ti i preprucujem. Sve radi glatko i bez greske, mana mu je baterija, ali to je i mana svim smarthphonovima. Uzivaj i kupi ono sto zelis.

Ma najvjerovatnije ću Desire. Dobije se već za 1600kn na oglasu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice