Android umjesto win 7

poruka: 8
|
čitano: 1.945
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Android umjesto win 7

Pozdrav.

Zna li tko kako i gdje se moze maknuti win 7 sa htc-a trophy i na njega staviti android...2.2 ili 2.3...svejedno...

Win srce bateriju ko ruska vozila naftu...da o ostalom i ne pricam ..

Ako se moze home-made...jos bolje...molim detaljan redoslijed radnji 

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Android umjesto win 7

sorry na offu, ali zar android nije "gladniji" u vezi baterije od WP7?

OT:  nemoze se nikako

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2011 17:31 (x360gamer).
17 godina
odjavljen

Ma...kod win 7 moram iskljuciti masu toga..em posrce bateriju (ok..kod htc-a ona ionako nema neku trajnost)...em posrce lovu..slicno kao kod iphone-a...moras onemoguciti puno toga da ne isprazni racun :)))

Eh...steta...onda bi mogao makar dual boot...staviti i android ..pa birati os ?

16 godina
Android umjesto win 7

Nema mogućnosti staviti Android na Trophy 7. Ekipa s xda.cn je nešto pokušavala, ali koliko znam, još nisu uspjeli. Tako da si zasada zaglavio na WP7.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
unimatrix001 kaže...

Ma...kod win 7 moram iskljuciti masu toga..em posrce bateriju (ok..kod htc-a ona ionako nema neku trajnost)...em posrce lovu..slicno kao kod iphone-a...moras onemoguciti puno toga da ne isprazni racun :)))

Eh...steta...onda bi mogao makar dual boot...staviti i android ..pa birati os ?

imas samo za data packet ugasit i to je to :/ sto se tice baterije nebi se usrecio ni sa andoidom...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
odjavljen
Android umjesto win 7

Data paket sam ugasio....i to odmah....sto se baterije tice...tu mogu samo jednu stvar napraviti ..nabaviti bateriju od 2200 mAh...koja ce malo duze trajati..to se vec moze nabaviti :))) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Android umjesto win 7

UPDATE...ODUSTAO OD ANDROIDA...UISTINU JE GLADNIJI OD WIN7...A HTC-U SAM PRODUZIO VIJEK TRAJANJA BATERIJE ZA CITAVIH 48 SATI..:)))

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Android umjesto win 7

I trebao bi biti sretan s time jer danas malo koji smartphone sa normalnom uporabom izdrži više od jednog dana ;)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice