Android 1.6 Donut pitanje

poruka: 3
|
čitano: 1.928
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Android 1.6 Donut pitanje

Imam Samsung Galaxy i7500, i zanima me da li je moguće nekako instalirati neki app ili nešt da mi sustav bude na hrvatskom jeziku, jer koliko vidim donut ne podržava hrvatski jezik {#}. I da li ima neki program gdje si mogu povećati font jer su slova premala.

Hvala unaprijed :).

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Android 1.6 Donut pitanje
Abra008 kaže...

Imam Samsung Galaxy i7500, i zanima me da li je moguće nekako instalirati neki app ili nešt da mi sustav bude na hrvatskom jeziku, jer koliko vidim donut ne podržava hrvatski jezik {#}. I da li ima neki program gdje si mogu povećati font jer su slova premala.

radije ga rootaj, probij bootloader i instaliraj neki custom rom s 2.3 ili 2.2. Vjeruj mi, puno ces toga dobiti. Imas sve na xda-developers forumu.

Me gusta....
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2011 22:57 (Suddenly Psychotic).
17 godina
Re: Android 1.6 Donut pitanje
Suddenly Psychotic kaže...
Abra008 kaže...

radije ga rootaj, probij bootloader i instaliraj neki custom rom s 2.3 ili 2.2. Vjeruj mi, puno ces toga dobiti. Imas sve na xda-developers forumu.

Bio sam stavio GAOSP 2 Beta 3 (Froyo), i imao sam dosta problema s tim rom-om pa sam se prebacio na donut. Hvala svejedno.

Uglavnom da li je moguće staviti hrvatski jezik na Donut 1.6 i povećat font?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice