Acer Liquid Z530

poruka: 16
|
čitano: 21.571
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Acer Liquid Z530

Pozdrav ekipo,

zanima me kakva su mišljenja o ovome mobitelu, po specifikacijama puno nudi za malo para, nisam nigdje našo nikakav malo pouzdaiji review pa me interesira ima li ko kakva iskustva.

Dolazi u 2 verzije Z530 sa 1gb ram/8gb rom za manje od 1000 kn, i ova zanimljivija verzija Z530 Pro sa 2gb ram/16gb rom za nekih 1200 kn.

evo specifikacija:

DISPLAY

Type: IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors

Size: 5.0 inches (~68.1% screen-to-body ratio)

Resolution: 720 x 1280 pixels (~294 ppi pixel density)

Multitouch: Yes

PLATFORM

Chipset: Mediatek MT6735

CPU: Quad-core 1.3 GHz

MEMORY

Card slot: microSD

Internal: 8 GB, 1 GB RAM
       16 GB, 2 GB RAM

CAMERA

Primary: 8 MP, 3264 x 2448 pixels, autofocus, LED flash

Features: Geo-tagging, touch focus, face detection, HDR, panorama

Video: Yes

Secondary: 8 MP

BODY

Dimensions: 144 x 70.3 x 8.9 mm (5.67 x 2.77 x 0.35 in)

Weight: 145 g (5.11 oz)

SIM: Optional Dual SIM

BATTERY 

Li-Ion 2420 mAh battery

NETWORK

Technology: GSM / HSPA / LTE2G bands GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2 (optional)

3G bands HSDPA

4G bands LTE

Speed HSPA, LTE

zasad sam našao samo ova 2 reviewa, trebao bi uskoro izaći review na mob.hr jer je mobitel trenutno na testu kod njih:

http://indianexpress.com/article/technology/tech-reviews/acer-liquid-z530-review-price-specs/

http://phoneradar.com/acer-liquid-z530-review/

- uglavnom, mobitel je interesantan jer nudi više verzija sa 1gb ram-a za otprilike isti novac nego LG Spirit 4G koji dođe isto oko 1000 kn, a verzija sa 2gb ram-a nudi skoro identične specifikacije kao i meizu m2 koji dođe 200 kn više, tako da bi mobitel mogao bit pametna kupovina :D

- i još jednom napominjem ako itko ima bilo kakva iskustva, ili posjeduje taj uređaj neka da neki kratki review ili iznese svoje mišljenje o njemu

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Acer Liquid Z530

Ja ga kupujem klincima za Bozic jer je trenutno best buy .

Battlenet - TheProdigy#2234

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Acer Liquid Z530

Moj brat je kupio taj Acer Z530 bijeli. Mobitel radi odlicno i nudi jako puno za cijenu od 1300 kn.

Ono sto se odmah primjeti kad se uredjaj uzme u ruku je njegov prekrasan dizajn. Mobitel je stvarno prelijep

i vidi se da su puno pažnje dali izgledu. Kvalitet izrade je isto odlican i sve je cvrsto.

5 Inčni HD IPS zaslon ima rezoluciju od 720 x 1280 piksela, što mu daje gustoću piksela od 294 ppi, a to je dovoljno.

Prikaz je ostar, a boje su lijepe. Kutovi vidljivosti su solidni kao i prikaz na suncu.

Nije poznato ima li ovaj uredjaj gorilla glass ili ne, ali nakon nekoliko dana korištenja se nijedna ogrebotina nije pojavila.

Android sa acerovom doradom sucelja je brz i radi glatko. Zvuk je solidan, kao i dvije ugradjene kamere od 8 megapiksela.

Fotografije su dobre. Uglavnom, radi se o odlicnom best buy uredjaju.

medo
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.12.2015 10:41 (medo32).

3 0 hvala 1
11 godina
Re: Acer Liquid Z530

Mobiteli su spremni za Bozic :-)

-svakome klincu jedan :-)

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.12.2015 12:37 (Zemljanin).

3 0 hvala 0
14 godina
Zemljanin kaže...

Zainteresiran sam za kupnju ovog moba pa ak bi mogao kad se malo ti i klinci poigrate s njima neki kratki osvrt/review ovdje napraviti kao i medo gore. Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.12.2015 16:47 (vrinho).
11 godina
vrinho kaže...
Zemljanin kaže...

Zainteresiran sam za kupnju ovog moba pa ak bi mogao kad se malo ti i klinci poigrate s njima neki kratki osvrt/review ovdje napraviti kao i medo gore. Hvala.

Zasad sam samo napunio baterije i malo prosvrljao;

-od 8 GB imam slobodno 2,3 GB jer je ostalo odmah u startu zauzeto vecim dijelom od Lollipopa a ostalo bloatware

no stavit cu memorijske kartice pa to nece bit problem

-ekran ostar, zasicen bojama

-skrolanje izmedu aplikacija jako fluildno

-zvuk vanjskog zvucnika odlican dok je zvucnik za razgovore mozda mrvicu pretihi

Vise i detaljnije cu za Bozic kad ih klinci preuzmu ispod bora.

14 godina
Zemljanin kaže...

-od 8 GB imam slobodno 2,3 GB jer je ostalo odmah u startu zauzeto vecim dijelom od Lollipopa a ostalo bloatware

Uf, to je jako puno. Čovjek bi očekivao da od 8 giga bar bi 5-6 ostalo slobodno ali čini se da je zatrpan svim i svačim.

11 godina
vrinho kaže...
Zemljanin kaže...

Uf, to je jako puno. Čovjek bi očekivao da od 8 giga bar bi 5-6 ostalo slobodno ali čini se da je zatrpan svim i svačim.

Lollipop ti zauzima oko 3 i kusur GB tak da moras i to racunat ili mozes ici na 16GB verziju

14 godina
Zemljanin kaže...

Lollipop ti zauzima oko 3 i kusur GB tak da moras i to racunat ili mozes ici na 16GB verziju

Mislim da sigurno bude sa 16 GB rama dok sad vidim cijenu, tj. razliku. Za 200 kn više se dobije duplo memorije a i rama.

17 godina
Acer Liquid Z530

..... posjedujem starijeg brata Acer Liquid E700/16/2GB 2014 god. i prezadovoljan sam. Također me privukla cijena i specke od mobitela. Nisam neki hard korisnik,face ne koristim na njemu, tu i tamo uz kavicu na net, pročitati vjesti,forumi,pozivi,sms... Najviše me je iznenadila baterija u E700/3500 mAh tj. trajanje nje same.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.12.2015 22:57 (lion002).
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
vrinho kaže...
Zemljanin kaže...

Mislim da sigurno bude sa 16 GB rama dok sad vidim cijenu, tj. razliku. Za 200 kn više se dobije duplo memorije a i rama.

Da sam kupovao za sebe i ja bih isao na 16 GB verziju, ali za klince je ovo super.

Cijena mu je bila 1000 kuna i od 21.-23. je u BAT-u akcija 15% popusta, pa me komad izasao 850 kuna :-)

14 godina
lion002 kaže...

..... posjedujem starijeg brata Acer Liquid E700/16/2GB 2014 god. i prezadovoljan sam. Također me privukla cijena i specke od mobitela. Nisam neki hard korisnik,face ne koristim na njemu, tu i tamo uz kavicu na net, pročitati vjesti,forumi,pozivi,sms... Najviše me je iznenadila baterija u E700/3500 mAh tj. trajanje nje same.

E viš, pošto mi je trajanje baterije jedna od najbitnijih stavki ozbiljno ću razmisliti i o ovom a i također nisam neki zahtjevni korisnik. Kakav je po fluidnosti? Ima li laga?

17 godina
Acer Liquid Z530

....sve što je medo32 napisao u gornjem postu za Z530 važi  i za E700.... ali koji god izabereš/kupiš nećeš pogriješiti...

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.12.2015 20:12 (lion002).
Moj PC  
0 0 hvala 2
11 godina
Acer Liquid Z530

Zadnji update je donio problem tj.  vise nema opcije da se preseli aplikacija na SD karticu....

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

postovanje, prvi put sam ovdje... sto se tice Acer LIquid E700, kupljen 09.2015 godine, radio je perfkektno do neki dan... kako kaze "Zemljanin", vjerovatno zadnji update je napravio to sto je napravio, imam problem sa internetom, ne sa WI FI vezom nego sa PRENOSOM MOBILNIH PODATAKA, nije u pitanju telekomov paket, jer imam NO LIMIT, internet se gubi kao i sa slanjem SMS poruka, negdje jednostavno "zapne", treba joj dugo da ode odnosno bude poslana posiljaocu..... ako je neko imao slicnih problema ili jednostavno zna rjesenje... hvala u svakom slucaju

12 godina
neaktivan
Acer Liquid Z530

Moze i za mene pomoć...imam Acera Liquide Z530...svakih par dana ga moram gasit..malo malo pa zašteka..i to kad ga ugasim neće se normalno upalit...samo zavibrira i nista...tek kad izvadim bateriju onda hoce...

Par dana radi i opet po starom...i dosta često mi gubi internet a na wifi budem i to pun signal..nesto ga pati sad šta?

Dali da ga vratim na tvorničke?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice